Şimdi Ara

orta halli sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime masa üstü bilgisayar topluyorum. AMD tabanlı olarak düşünüyorum şuan için normal bir pc toplayıp belirli kısımları örnek kasa ve ana kart için biraz fiyatı yüksek bir şey alabilirim çünkü sürekli olarak kasa içini güncellemeyi düşünüyorum burada kasa ve ekran kartı olarak

Kasa :http://goo.gl/J57S3 AeroCool Strike-X GT "Devil Red" Kırmızı LED'li Çift Fanlı, Kırmızı İç Boyalı Siyah
    Mid Tower Kasa(AE-STRIKEX-GTR)
    171.80TL
    Ekran Kartı :http://goo.gl/TIBbn ASUS HD6670 GDDR3 2GB 128BIT AMD RADEON DX11 179tl

Düşünüyorum ama diğer sistemlere karar veremedim benim istediğim bir birleri ile uyumlu olmaları ve monitör olarak 2 tane bağlayacağım şuan beğendiğim ekran kartı uyumlu siz buna göre geri kalan sistem önerisi yaparsanız iyi olur monitör hariç ve sistem olarak crysis 3 için tavsiye edilen sisteme uygunluk sağlayacak bir sistem olursa iyi olur. Alta tavsiye edilen sistemi ekledim ben bütçe olarak bir şey belirlemedim ama demiş olduğum gibi anakart ileriye yönelik geliştirmeye uygun olduğu sürece problem olmaz fiyat olarak diğerler sistemlerde altta belirttiğim özelliklere uygun olursa iyi olur.

Taviye edilen Sistem Özellikleri;
    - Windows Vista, Windows 7 ya da Windows 8
    - DirectX 11 destekli ve en az 1GB bellekli ekran kartı
    - Dört çekirdekli işlemci
    - 4GB bellek
    - Nvidia ve Intel tabanlı sistemler için örnek;
    - Nvidia GTX 560 ve Intel Core i3-530
    - AMD tabanlı sistemler için örnek;
    - AMD Radeon HD5870 ve AMD Phenom II X2 565

• gayet güzel bir sistem.. limit kurtarıyorsa alabilirsin..
  • Sistem güzel ama fiyatlar biraz yüksek geldi bana 1200-1250 TL'ye toplanabilir o sistem.
  • GIGABYTE 970A-D3 AM3+ DDR3
    AMD FX X6 6300 3.5MHz 14MB
    PATRIOT 4GB Gamer II DDR3 1600MHz CL9 XMP (Tek Modül)
    SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit
    SEAGATE 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm
    ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD-RW
    COOLER MASTER K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

1.287 TL kdv dahil. (%25 indirimli)

Vatan Bilgisayar.

* Bellek kampanyalı +4gb daha almak için 44 TL daha harcamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 8 Ocak 2013; 14:08:26 >
  • Selam;

Yardımlarınız için teşekkür ederim fiyat olarak aslında uygun olmasına rağmen ben vermiş olduğum kasa 'ya göre sistem olması daha iyi olur. Benim aklımda anakart için 200 ile 400 arası bir fiyat verip diğer sistemleri işlemci ve ekran kartını biraz daha uygun fiyata almaktı çünkü 400-500 verilmesine verilir ama bilindiği gibi sürekli olarak yeni ürünler çıkıyor bende anakart ile kasayı sağlan bir şey alıp iç sistemi ona göre güncellemeyi düşünüyorum sürekli olarak o neden ile işlemci ve ekran kartını biraz daha uygun bir şey olması iyi olur.

http://www.tamindir.com/crysis-3-sistem-gereksinimleri-aciklandi_h-1562/ burada tavsiye edilen sistem var eğer ki, ekran kartı dediğiniz gibi tavsiye edilen sisteme göre bir ekran kartı ise normal olarak onu almak daha iyi olacak.

• Anakartın iyi diye sürekli güncelleme yapabileceğinin garantisi yok. Zaten 200 liralık anakart ile 400 liralık anakartın soket yapısı aynı oluyor. İkisinin de kullanım ömrü aynı olacaktır. 6670 ile crysis 3 ün menü ekranını bile açamazsın. Yukarıda sana crysis 3 için alınabilecek en uygun sistemi önermişler. Leon-x in önerdiği sistemi alabilirsin hatta biraz daha bütçen varsa ekran kartını 7870 yaparsan daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.