Bildirim
ORTA KORİDOR
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Veigar o elolar icin her zaman en guclu midlanedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitch
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Veigar derim bende -
oriannayı oynamayı çöz. Sonra oyunu öğren biraz daha. Bir yıla plata çıkarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
oriannayı oynamayı çöz. Sonra oyunu öğren biraz daha. Bir yıla plata çıkarsın.
1 yıla plata çıkmak baya kötü bir şey yalnız
quote:
Orijinalden alıntı: SingedFTW
quote:
bronze 1 adam maksimum 3-4 aydır oynuyordur bu oyunu bilemedin 5. 5 ayda yani preseason'u saymazsak totalde 14 ayda sıfır oyun bilgisiyle başlayıp plat olan birisi varsa tebrik ederim, yolu açık olsun.(tr yi saymıyorum benim kardeşim westte silver3-4 tr de plat2). Kimse kimseyi kandırmasın hepimiz noobtuk bir zamanlar silver-gold ta oynadık. İmkansıza yakın yani. Tr bu kadar kötü mü gerçekten inanmak istemiyorum çünkü. Sıfır oyun bilgisiyle westte 1 yılda anca silver 1-2 olursun oyunu öğrenmen lazım çünkü.
-
100 oyun falan sürekli syndra oyna normal gamede iyice kavra ondan sonra hızlı hızlı kasarsın
tfler için lissandra daha iyidir ama snowball olup hızlı oyun bitirmek için syndra bence 1 tık önde -
yasuo al bas q falan gir kafana göre -
BRAND -
Ben sifir oyun bilgisiyle gold 1e kadar ciktim westte.(7 ayda)ama gercekten cok bos vaktim vardi ve surekli yayin izledim.ustelik sabit bi heroda spamlamadim.bu sene askerlgim sebebiyle oynayamadim silver 1 atmisti.1 aya bitiyo yaza dogru plat olurum diye tahmi ediyorum.
Annie
Sıçra + 4 yük + ulti + zhonya
40.dk dan sonrasıysa doğru bir şekilde kullanırsan oyun sizde
Viktor oynamanı öneririm. Senin hasarını bilmeyen adc'ler olacak ve sende e + q + aa ile tek atacaksın. Mutlaka rylai alacaksın ama... -
veigar annie brand lux free win karakterleri -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SingedFTW
quote:
bronze 1 adam maksimum 3-4 aydır oynuyordur bu oyunu bilemedin 5. 5 ayda yani preseason'u saymazsak totalde 14 ayda sıfır oyun bilgisiyle başlayıp plat olan birisi varsa tebrik ederim, yolu açık olsun.(tr yi saymıyorum benim kardeşim westte silver3-4 tr de plat2). Kimse kimseyi kandırmasın hepimiz noobtuk bir zamanlar silver-gold ta oynadık. İmkansıza yakın yani. Tr bu kadar kötü mü gerçekten inanmak istemiyorum çünkü. Sıfır oyun bilgisiyle westte 1 yılda anca silver 1-2 olursun oyunu öğrenmen lazım çünkü.
Ben lige bile girmedim kardeş bronz5 mi olurum yani😄😄😄
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X