Şimdi Ara

ORTA KORİDOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bronz1 ligindeyim midde oyun taşıyabilecek adc aradan çıkartabilecek güzel bir şampiyon öneriniz ve nedenleri ile birlikte yazarmısınız?Aklımda şu an syndra ve lissandra var ama bunlardan daha çok yapabilenler varmıdır acaba?

• Veigar o elolar icin her zaman en guclu midlanedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veigar derim bende
  • oriannayı oynamayı çöz. Sonra oyunu öğren biraz daha. Bir yıla plata çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

oriannayı oynamayı çöz. Sonra oyunu öğren biraz daha. Bir yıla plata çıkarsın.

1 yıla plata çıkmak baya kötü bir şey yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

quote:

bronze 1 adam maksimum 3-4 aydır oynuyordur bu oyunu bilemedin 5. 5 ayda yani preseason'u saymazsak totalde 14 ayda sıfır oyun bilgisiyle başlayıp plat olan birisi varsa tebrik ederim, yolu açık olsun.(tr yi saymıyorum benim kardeşim westte silver3-4 tr de plat2). Kimse kimseyi kandırmasın hepimiz noobtuk bir zamanlar silver-gold ta oynadık. İmkansıza yakın yani. Tr bu kadar kötü mü gerçekten inanmak istemiyorum çünkü. Sıfır oyun bilgisiyle westte 1 yılda anca silver 1-2 olursun oyunu öğrenmen lazım çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 oyun falan sürekli syndra oyna normal gamede iyice kavra ondan sonra hızlı hızlı kasarsın

tfler için lissandra daha iyidir ama snowball olup hızlı oyun bitirmek için syndra bence 1 tık önde
  • yasuo al bas q falan gir kafana göre
  • BRAND
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Ben sifir oyun bilgisiyle gold 1e kadar ciktim westte.(7 ayda)ama gercekten cok bos vaktim vardi ve surekli yayin izledim.ustelik sabit bi heroda spamlamadim.bu sene askerlgim sebebiyle oynayamadim silver 1 atmisti.1 aya bitiyo yaza dogru plat olurum diye tahmi ediyorum.

• Annie

Sıçra + 4 yük + ulti + zhonya

40.dk dan sonrasıysa doğru bir şekilde kullanırsan oyun sizde

• Viktor oynamanı öneririm. Senin hasarını bilmeyen adc'ler olacak ve sende e + q + aa ile tek atacaksın. Mutlaka rylai alacaksın ama...
  • veigar annie brand lux free win karakterleri
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

quote:

bronze 1 adam maksimum 3-4 aydır oynuyordur bu oyunu bilemedin 5. 5 ayda yani preseason'u saymazsak totalde 14 ayda sıfır oyun bilgisiyle başlayıp plat olan birisi varsa tebrik ederim, yolu açık olsun.(tr yi saymıyorum benim kardeşim westte silver3-4 tr de plat2). Kimse kimseyi kandırmasın hepimiz noobtuk bir zamanlar silver-gold ta oynadık. İmkansıza yakın yani. Tr bu kadar kötü mü gerçekten inanmak istemiyorum çünkü. Sıfır oyun bilgisiyle westte 1 yılda anca silver 1-2 olursun oyunu öğrenmen lazım çünkü.

Ben lige bile girmedim kardeş bronz5 mi olurum yani&#128516;&#128516;&#128516;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.