ben şahsan en çok orta 3- 2 yıllarını özlüyorum liseden çok o zamanki maçları filan hatta ilkokul yllarını bile şimdi açık liseye gidiyorum
O zaman bişey bilmiyordum. Çömezdik. Şimdi daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Alper
O zaman bişey bilmiyordum. Çömezdik. Şimdi daha iyi.
biraz özlüyom
ben hiç bir şeye değişmem o yılları
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
ben hiç bir şeye değişmem o yılları
O yıllar çok güzeldi özellikle de 6,7,8 . Heleki o zamanlar çıktıım kızlarla gezerken yaşadığım heycan.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre654
O yıllar çok güzeldi özellikle de 6,7,8 . Heleki o zamanlar çıktıım kızlarla gezerken yaşadığım heycan.
Alıntıları Göster
Futbol maçları ve maçlardaki ağız dalaşlarını özlüyorum.Derslerle alakamız yoktu
quote:
Orijinalden alıntı: Yeur
Futbol maçları ve maçlardaki ağız dalaşlarını özlüyorum.Derslerle alakamız yoktu
Alıntıları Göster
geçme kalma kaygısı yoktu okulun en haylazlarıydık ama kimse bilmezdi çok eğlenceliydi ortaokul. lisede derslerden bişeye vakit kalmıyo
quote:
Orijinalden alıntı: Yeur
Alıntıları Göster
Matematik ve Fen dersi hariç özlüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
Matematik ve Fen dersi hariç özlüyorum.
Alıntıları Göster
Orta son mu aboooo neydikla biz ozaman. 2 tane hoca bizim yüzümüzden emekli oldu. Hoca deste durur biz camdan atlayarak kaçardık. Hoca kopyayı anlardık kağıdı vermezdin. Sınıfta kavga çıkardı camdan girip dalanlar olurdu. 15 erkek 25 tane erkeği olan sınıfa dalardık bazılarımız fena ezilşirdi ama sınıfın nerdeyse hepsine bir tekme veya yumruk atardık. Arkadaşlıklar ne sağlamdı lisede fena değil ama orta okul
quote:
Orijinalden alıntı: Bi50likdaha
Orta son mu aboooo neydikla biz ozaman. 2 tane hoca bizim yüzümüzden emekli oldu. Hoca deste durur biz camdan atlayarak kaçardık. Hoca kopyayı anlardık kağıdı vermezdin. Sınıfta kavga çıkardı camdan girip dalanlar olurdu. 15 erkek 25 tane erkeği olan sınıfa dalardık bazılarımız fena ezilşirdi ama sınıfın nerdeyse hepsine bir tekme veya yumruk atardık. Arkadaşlıklar ne sağlamdı lisede fena değil ama orta okul
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TurkishFist
sen nasıl bir hayvansın öyle. ahır olmasın o dediğin yer.
quote:
Orijinalden alıntı: metarc
quote:
sen nasıl bir hayvansın öyle. ahır olmasın o dediğin yer.
Alıntıları Göster
o hayvan dediğin şu an ayrancı andolu lisesinde. İstersen gel beraber otluyalım
quote:
Orijinalden alıntı: Bi50likdaha
Alıntıları Göster
quote:
kaç puanla hangi yıl girdin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
quote:
Alıntıları Göster
bende özlüyorum ama bazı aptal arkadaşlarım yüzünden o günleri hatırlamak bile istemiyorum sadece tek 1 kişi için o yıllarımı özlüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: umutali07
bende özlüyorum ama bazı aptal arkadaşlarım yüzünden o günleri hatırlamak bile istemiyorum sadece tek 1 kişi için o yıllarımı özlüyorum
Alıntıları Göster
Hayatımın en berbat yıllarıydı!
quote:
Orijinalden alıntı: İ.x.İ.r
Hayatımın en berbat yıllarıydı!
Alıntıları Göster
Ya maziye bişe derlerdi ama unuttum. Valla şu dünyada anı yaşıyacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: IamBadGuy
Ya maziye bişe derlerdi ama unuttum. Valla şu dünyada anı yaşıyacaksın.
Alıntıları Göster
özlemiyorum sorun bakıyım neden diye
quote:
Orijinalden alıntı: HeRo_MeRT
özlemiyorum sorun bakıyım neden diye
Alıntıları Göster
neden
quote:
Orijinalden alıntı: Şekerkızhamdi
neden
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Şekerkızhamdi
neden
kaplumbağa deden
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: YourDooM
quote:
geçen sene 401 Ayrıca o sınıftan 1 tana atatürk anadolu birtane gazi birantede milli piyango çıktı. Biz agırda eğitim alabiliyoruz. Siz okuld alamıyorsanız o sizin sorunuzdur Anlayan anladı