Şimdi Ara

orta parmak uzunluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merak ettim ortak parmaklarınız kaç cm? Arkadaşlarım parmaklarımın uzun olduğunu söyledi sizle karşılaştırmak istedim. benden uzun parmaklı çok kişiye rastlamadım şu ana kadar. İç tarafın ilk boğumundan sonuna kadar 8,7cm.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orta Parmak Uzunluğu

Bir parmak, vücudunun diğer bölgelerine kıyasla uzunluğu bakımından değişkenlik gösterir. Orta parmak tipik olarak eldeki en uzun parmaktır.

1 Parmak Kaç cm?

Bir orta parmağın ortalama uzunluğu yaklaşık 7 ila 9 cm'dir. Bu uzunluk kişiden kişiye değişebilir ve genetik, beslenme ve genel sağlık gibi faktörlerden etkilenebilir.

Bir Parmak Kaç cm?

Bir parmak, standart uzunluk ölçüsü olarak da bilinir. Yaklaşık 2,54 cm uzunluğundadır ve cetvellerde ve diğer ölçüm aletlerinde yaygın olarak kullanılır.

Orta parmak uzunluğu, elin boyutuna ve şekline bağlı olarak farklılık gösterir. Ayrıca, baskın elin orta parmağı genellikle baskın olmayan elin orta parmağından daha uzundur.

Orta parmak uzunluğu, bazı kültürlerde ve inanışlarda sembolik bir öneme sahiptir. Örneğin, bazı kültürlerde orta parmak gücü ve otoriteyi temsil ederken, diğerlerinde saygısızlık ve saldırganlık işareti olarak kabul edilir.

Genel olarak, orta parmak uzunluğu, elin ve vücudun genel boyutuna ve şekline bağlı olan değişken bir ölçüdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dur koçum ölçüp editleyeceğim
    edit: 9cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 23 Temmuz 2012; 21:15:25 >
  • oha lan benimkinin yarısı
  • 9.8 10 diyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geniş Omuz ve İnce Kollar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.