Şimdi Ara

Orta seviye bir Lumia cihazı yolda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Kamera 820'nin aynısı heralde biraz ekranı büyütmüşler iyi bir seçenek olabilir tasarıma ve fiyatına bakmak lazım

Bence 925 in büyütülmüş hali olabilir. Gerçi 1520 arka bölüm tasarımı olarak 925 e benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birsürü orta seviye cihazı var zaten hiç gerek yok bu modele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse her nokia modelinin esdegerinde microsoftlu telefon çikariyorlar amiral gemiyide görücez 1520 den pek fazla artisi olmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında iyi oluyor fazla model olması, Windows Phone doğru düzgün sadece Lumia üretiyor doğal olarak çeşit az ufak farklılıklar da olsa kullanıcılar kendine hangisini daha uygun hissediyorsa onu alabiliyor.

Sistem Wp yerine Android olsa cidden bu kadar Lumia çeşidi fazla olurdu zaten piyasa da bir hayli model var çeşit tasarım var ama Wpde bu kadar çeşit olmadığından ben doğal karşılıyorum bu kadar model çıkartmasını.

• windowsphone cihaz kullanan kac kisi var ya.:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

windowsphone cihaz kullanan kac kisi var ya.:-)

dalga geçmenin mantığını bir açıklasanda bizde anlasak.. elindeki cihaz hangisi ise parasıyla alır kullanırım.. almıyorum diye neden dalga geçiyorsunuz.. hastamısın kardeşim..?

yani ulaşılabilir bir konumda olduğunuz halde milleti küçük görmenin peşindesin, ya ulaşılamaz bir konumda olsan ne olursun merak ettim doğrusu.. insan ol dostum.....
  • Zamaninda az bagirmadik androide gec diye ah nokia ah zirveyi yedirdin cinlilere japonlara korelilere

• İgrenc teller yapiyorlar sacmalik resmen orta seviye dedikleri cihaz 0.9 mp on kamera sunuyor 720 p ekran alcaklari fiyat da fazla fp urunu yapmazsan nasil kullanicilar alsin bende lumia kullaniyordum androide gectim bilmeden konusmuyorum.

• Fiyatı yine yüksekten açarlar maalesef. Bu pazarlama mantığını anlamak güç. Androide rakip değil de uygun bir alternatif olabilecekken, bu fiyat politikası ile nasıl popüler modellere alternatif olunabilir?

700-900 fiyat aralığında yeni bir model yok. Varolanlar geçmiş yılların modelleri. Bu fiyat aralığında olması gereken yeni cihazlar ise 1000 ve üstü fiyatta..

Dilediğinizce orta yada üst sınıf model çıkarabilirsiniz ama fiyatlandırma mantığı değişmedikçe Lumianın pazardaki payı artmaz, artamaz.. Androide değil rakip, alternatif bile olamaz.

Kaldıki işletim sisteminin, geliştirilmesi gereken bir çok unsuru var daha..
    Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 27 Ocak 2015; 15:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Her telefonu birbirinin aynısı neredeyse

Resimlerden öyle gözüküyor. Ama gidip bir mağazaya incelersen aslında hiçbirinin birbirine benzemediğini idrak edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

999 liraya gelirse iyi.

Neresi iyi ya. O paraya huawei g7 mx4 ya da paralel g2 alınır. Lumia'nın halihazırda iki tane s400 işlemcili telefonu var. Biri 999 biri 1299 lira. Bu telefona ne gerek var anlamadım.

Yok bi 630,730,830 var kardeş gibiler

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

999 liraya gelirse iyi.

Neresi iyi ya. O paraya huawei g7 mx4 ya da paralel g2 alınır. Lumia'nın halihazırda iki tane s400 işlemcili telefonu var. Biri 999 biri 1299 lira. Bu telefona ne gerek var anlamadım.

Yok bi 630,730,830 var kardeş gibiler

Hiçbirinin de Ram 2 gb değil. Tuttutmuşlar wp8e 1 gb Ram havada karada yeter.E Microsoft da duyuyor müşteri isteniyor zaten diyip rami arttırmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.