Şimdi Ara

Orta seviye bir Lumia cihazı yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Orta seviye bir Lumia cihazı yolda

Windows 10 ile birlikte Microsoft'un amiral gemi seviyesinde Lumia akıllı telefonları piyasaya süreceği açıklanmıştı. Ancak yıl sonuna doğru çıkacak bu modellere kadar Microsoft alt seviyeden yoluna devam edecek gibi görünüyor. 

Endonezya'da sertifika onayından geçen yeni bir cihaz RM-1072 model numarasını taşıyor ve Lumia'nın 8xx serisine ekleneceği tahmin ediliyor. Zira Lumia 830 ile benzeyen özelliklere sahip. 

5 inçlik ekranda 720p çözünürlük taşıyan cihaz Snapdragon 400 yongasetinden gücünü alıyor. Arka tarafta 8.7MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken, ön kısımda 0.9MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. 8GB dahili hafıza microSD yuvası ile desteklenmiş. 

Bununla birlikte özelliklere bakıldığında cihaz Lumia 735 ile rekabet edecek gibi duruyor. Bu bakımdan Lumia 835 şeklinde bir isimlendirme yapılması da muhtemel. Şu an için Microsoft tarafında bir akıllı telefon hareketliliği yaşanmıyor ancak MWC 2015 etkinliğinde bir veya iki alt seviye modelin tanıtılması bekleniyor. RM-1072 model numaralı cihaz da bunlardan birisi olabilir.  

• 999 liraya gelirse iyi.
  • Kameranın megapixelindeki düşüş gözlerden kaçmadı

Birde anlayamıyorum, her sene aynı cihazı sadece adını değiştirerek ve de çok ufak değişiklikler yaparak piyasaya sürmek nedir?

Son olarak, ram miktarı hakkında bir bilgi varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz bir bilgi yok ancak 1GB olması muhtemel

• microsoft un tüm cihazları da orta seviye.bir de s400 ne yav bari 64 bit olsaymış.

• S410
    1 Gb Ram
    1.2 mp ön kamera
    8.7 mp arka kamera
    8 Gb depolama
    128 Gb kart desteği

Ufak değişiklikler yapalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro arayüzü saçmalığından vazgeçmeleri şart oğlu şart.estetik facia bir arayüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm telefonları ayni özelliklere ve yazılıma sahip. Başlarda iyi diyordum ama suyu çıkmaya başladı bu işin.

• lumıa gırıs ve orta segmente cıkartmaya devam edıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

999 liraya gelirse iyi.

Neresi iyi ya. O paraya huawei g7 mx4 ya da paralel g2 alınır. Lumia'nın halihazırda iki tane s400 işlemcili telefonu var. Biri 999 biri 1299 lira. Bu telefona ne gerek var anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Kameranın megapixelindeki düşüş gözlerden kaçmadı

Birde anlayamıyorum, her sene aynı cihazı sadece adını değiştirerek ve de çok ufak değişiklikler yaparak piyasaya sürmek nedir?

Son olarak, ram miktarı hakkında bir bilgi varmı acaba?

Bol cihaz olup güncelleme desteği verdiği sürece sakıncası yok

• Daha kaç tane orta seviye telefon çıkaracaklar acaba

• Bence windows 10'un en iyi reklamı mevcut tüm telefonlara windows 10 güncellemesini işletim sistemi çıkışı ile beraber yayınlamak olur. bak o zaman millet nasıl alıyor windowslu telefon. ben de biraz ortamı koklarım geçerim direk. evvelki lumia 720 deneyimimi de nokia'nın becereksizliğine yorarım.

• Microsoft ne yapcağını şaşırdı. Bu kadar fazla modelle olmaz bu iş. Ayrıca eski lumiaların fiyatları çok uygun. 6 aya 699 liraya düşmesinlerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Microsoft ne yapcağını şaşırdı. Bu kadar fazla modelle olmaz bu iş. Ayrıca eski lumiaların fiyatları çok uygun. 6 aya 699 liraya düşmesinlerde...

Duşsun fiyatlar. Millet plastik telefon almaktan vazgeçer

• Güzel. Heyecanla bekliyorum 😊

• Her telefonu birbirinin aynısı neredeyse

• boş işler bunlar. nokia yı silip seri üretim yapmakla olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

metro arayüzü saçmalığından vazgeçmeleri şart oğlu şart.estetik facia bir arayüz.
    quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

metro arayüzü saçmalığından vazgeçmeleri şart oğlu şart.estetik facia bir arayüz.

Facialikla alakasi yok sana oyle geliyor.. Win10 ilede devam etmelerine sevindim metroya.. Guzel iyilestirmelerde geliyor ayrica..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropeus77 -- 26 Ocak 2015; 21:42:20 >
  • Kamera 820'nin aynısı heralde biraz ekranı büyütmüşler iyi bir seçenek olabilir tasarıma ve fiyatına bakmak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.