Şimdi Ara

Orta sınıf Huawei Honor 9 Lite dört kamerayla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yakında piyasaya çıkacak orta sınıf bir akıllı telefon olan Huawei Honor 9 Lite, yazılım güncellemesi aldı. Muhtemelen şirket basın mensuplarına incelemeleri için birkaç telefon dağıttı ve cihaz resmiyet kazandıktan sonra incelemeleri yayınlayabileceklerini söyedi.

Ayrıca Bkz.Şimdiye kadar sadece 50.000 adet Essential Phone satıldı
    Honor 9 Lite'ın Android 8.0 Oreo ile birlikte gelmesi bekleniyor. Sürüm notlarına göre LLD-AL10 8.0.0.100 numaralı güncelleme, Airtel VoLTE ile ilgili bir sorunu gidermiş durumda. Ayrıca bazı kararlılık iyileştirmeleri ve yeni Android güvenlik yamasını da getirdiğini belirtelim.

Çift ön ve arka kamera

Honor 9 Lite'ın çift ön ve arka olmak üzere toplamda dört kamerayla geleceği söyleniyor. TENAA listelemesine göre cihazda 5.65 inçlik FullView ekran, Kirin 659 işlemci, 3/4GB RAM, 32/64GB depolama alanı, 2.900mAh pil ve 3.5 mm kulaklık girişi olacak. Akıllı telefonun yaklaşık 200 dolar gibi bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor.

• Alt tarafa da kamera istiyoruz yeni 2019 serisinde. 2 arka, 4 önde kamera olsun. Selfie'de çığır açılsın, snapchatler patlasın, instagramlar yürüsün
  • 200 Dolardan çıkarsa güzel iş yapar, diğer türlü işi zorlaşır. Keşke Parmak izi okuyucusunu da öne koysalarmış; bu şekilde yeterli mesafe varken dedim, sonrasında Fiyatı görünce bu isteğimin neden gerçekleşmediği anladım.

• Bu kamera işi Gilette'in traş bıçağı işine döndü. Oldu olacak yan tarafa da tekli bi tane koysunlar, dar yerleri çekmek için..

• Note-8 için 3 kamerayla geliyor denmezken bu telefon için neden 4 kamerayla geliyor denmiş? bir an 4 tane kamerayı nasıl dizdiler diye merak etmedim değil.
  • Walla Levent abi demişti :)
    Bkz: Levent PEKCAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 14 Aralık 2017; 14:26:59 >
  • Yakında 360 cam çıkarsa şaşırmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.