kisaca; yatak odama ozellikle de oyun konsoluyla kullanmak icin bir tv almaya karar vermemle baslayan hikayemde, ilk duragim splitscreen oyunlari bolunmeden oynamak oldugu icin 3D terciginde fazlaca zorlanmadim; PASIF 3D. zaten isin asil eglenceli kisminin buradan sonra basladigini soylemeliyim. pasif 3D sadece mucidi LG ve halefi Philips'de mevcut zannederken Sonyler karsima dikiliverdi. aman canim Sony zaten pahali demeye kalmadan Panasonic de pasf 3D paneller uretmis haberim yok. sonuc olarak fiyatlarda fazla ucmadan 2000 -2500 lira araliginda 4 model sectim.
ben 40 -42" ile ilgilensemde aradiginiz hangi boyut ise ayni serilerde mevcut.
LG LM660S
Philips PFL6158K - 6188K - 6198K - 6678K(kumandasinda pointer mevcut) hepsi ayni cihaz kasa rengi gibi kucuk farklarla cesitli zincir magazalarda cesitli kodlarla satilmakta.
Sony W805
Panasonic ETW60
isin gercegi 15 gundur cihazlar arasinda kaybolmus durumdayim sizlerle teknik ozelliklerini paylasayim bir de siz goz atin, sadece krtik ozelliklerini paylasacagim full hd yazmayacagim icin hd ready oldugunu dusunen cikmaz herhalde :))
LG LM 660S
400Hz orjinalinin 50Hz oldugundan supheleniyorum. 4 3d 2 dualplay toplam 6 gozluk sekilli sukullu kumanda var fakat kanal tuslarinin olmamasi zamanla can sikabilir kasa plastik menuler akici kullanici dostu fakat goruntu kalitesi 4 model icinde sinifta kaliyor (bence) uydu tunner mevcut
Philips PFL6158K - 6188K - 6198K - 6678K
700Hz orjinali 100hz 4 3d gozlukle geliyor kumandasinin arkasinda klavye var hos, 6678 modelinde kumanda da pointer ozelligide var kasa aluminyum menu kullanimi sorunlu, kanal gecisleri sikici olacak kadar yavas goruntu kalitesi orta sinif bir panel icin son derece iyi (bence) uydu tunner mevcut
Sony W805
400Hz orjinali 100Hz 4 3d gozluk basit klasik kumanda aluminyum cerceve menu konusunda eski sonyleri bilen bilir, bunda onun cilalanmis bir hali mevcut goruntu konusunda orta sinif bir panel icin iyi (bence) uydu tunner yok
Panasonic ETW60
600Hz orjinali 100Hz 2 3d gozluk basit klasik kumanda aluminyum + cam kasa (bence en sik model bu) basit kullanimli kolay menu goruntu konusunda yine orta sinif paneller icinde en basarililarindan (bence) cift tunner izlerken kayit mumkun
sonuc olarak goz onunde bulundurdugum paneller bunlar philips ve lg 42" seviyesinde 2000 lira civarinda bulunabilirken sony ve panasonic 2600 lira civarinda. bunlari goz onunde bulundurarak benim gozden kacirdigim bir ozellik varsa ekleyerek bunlardan birini kullanmis veya inceleme sansi olmus olan arkadaslar. ozellikle albani gibi ustalarimin gozune carparsa yazim bana bir akil verirlerse cok sevinirim.
ben bir beceriksizlik etmisim fotograflar gorunmuyor, gorunmesini icin ne yapabilecegimi bilen tecrubeli bir arkadas akil verirse sevinirim