Şimdi Ara

Orta tuşu yumuşak mouse arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir mouse almam gerekiyor. Bütçem 50-100 TL (çok avantajlı bir ürün olmadıkça aşmamayı düşünüyorum). En önemli veri orta tuş. Orta tuşun yumuşak klikli olmasını istiyorum. Autocad vb programlar kullandığım için orta tuşla da pan (elle kaydırma) işlemi sırasında basılı tutmak gerekiyor. O yüzden o tuş çok önemli. Zaman zaman oyun da oynuyorum. Evde notebook kullanıyorum ancak ufacık notebook mouseları istemiyorum.

Daha önce kullandığım mouselar arasında en memnun olduğum yıllar önce, a4 tech'in beyaz-mavi çok tuşlu bir modeli vardı (toplu), orta tuşu ayrı idi, 2 scroll vardı :). Ondan sonra optikler ilk çıktığında yine a4tech mouselar kullanmıştım.
    Şu anda iş yerimde logitech M500 mouse var, orta tuşu çift modlu olmasına rağmen biraz sert geliyor basması. Evde ise umutla aldığım yine logitech m505 var. Orta tuşu çok şert. Evde çizim ve scroll yapınca işaret parmağımın en uç eklemine ağrılar giriyor.

Kullanmayacağım tek marka Microsofttur. Zamanında güvenip çok para verdiğim mouseları, en dandikleri çıktı. Hem malzeme hem de kullanım açısından.

Çok uzun yazdım biliyorum, kusura bakmayın. Genel olarak bir inceleme yaptım, Logitech g400 ve g500 var. Oyundaki çok ayrıntılı performans benim için çok önemli değil. İnanın deneme imkanım olmadığı için karar veremiyorum. A4 Tech x7 serileri de daha ucuz alternatif sanırım. Kablolu/kablosuz takıntım da yok.

Bütün bunlara göre bana bir öneride bulunabilir misiniz?

Teşekkürler, Emre.

• Oynun için kullanmayacak olsan bu model işini görebilir. Hem çok ucuzda.

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/microsoft-4jj-00002-optical-mouse-100/productdetails.aspx?I_ID=55779
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, ancak Microsoft ve notebook tipi küçük mouse istemiyorum.
  • Birde bunlara bakın isterseniz. Çok hızlı giden ve alan kişilerin memnun oldukları ürünler. Keyifle ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
    http://www.nettekimagazam.com/main/products.asp?cat_ID=1723&sc=3&syf=1
  • keşke link veren arkadaşlar hangi modeli linklediklerini de yanına yazsalarmış..
    linkler düşmüş hangi ürünlere link verdikleri artık belli değil.
  • FF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.