Arkadaşlar öncelikle merhaba. Doların road runner gibi gittiği bu aralar PC toplamak resmen el yakıyor. Fakat mevcut kasa eskidiği için mecburen yeni bir kasa almak istiyorum. İşte tam bu noktada kafamı çok bulandıran bazı sorular var. Cevaplarsanız çok mutlu olacağım. 1400 TL bütçem var ve bu ay üzerine 10 lira daha koyamam. Kasayı toplamak içinde bir ay kadar da bekleyemem. O yüzden stabil ve ucu ucuna yetecek bir sistem toplamak istiyorum. Yani PSU'yu tutupta 750W almak istemiyorum. Geçen yıl aldığım Asus GTX650Ti Boost DCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 ekran kartını da değiştirmeyeceğim. Sistemi sadece ve sadece oyun oynamak için topluyorum. Benim yeni almak istediğim parçalar şunlar:
Not: Fiyatların bu kadar ucuz olmasının sebebi bilgisayarcı arkadaşım parçaları geliş fiyatından verecek kar marjı koymayacak.
Şimdi işlemci evvela Intel olacak. O yüzden AMD'ye dön, daha ucuza daha iyi sistem toplarsın gibi öneriler istemiyorum. Bu defa sistemi Intel toplayacağım. Şuanda kafamı karıştıran parça Kasa + PSU. 250 TL'lik 500W bir kasanın yeteceğini düşünüyorum. Bronze 80+ 500W USB 3.0 bir kasa bulabilir miyim? Önerebileceğiniz bir kasa var mıdır? Ben Atx Nagas G603 500W USB3.0 kasa buldum sizce yeterli mi? Ya da ayrı ayrı kasa + PSU alsam ne önerirsiniz? Fakat dediğim gibi 250 TL'yi geçmemesi gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Önerin için teşekkürler. Fakat 80+ bir 500W daha iyi olmaz mı? Çokta anlamıyorum aslında ama şu aralar biliyorsun moda bronze ya da gold PSUlar bir de 80+ alın güç tasarrufu yapın diyor millet. Ne alacağımızı şaşırıyoruz. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme