Şimdi Ara

Ortadoğuda akan kanın sebebi cidden petrol mü? Yoksa yine bizden birşeyler mi saklanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek sebebin petrol olmadığını iddia edenler var. Dünyanın en güçlü devletleri bu bölgede neyin mücadelesini veriyor olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aptallıklarına kılıf olarak petrolü kullanıyorlar.

ortadoğuda akan kanın sebebi ibrahimin dinleri ve torunlarıdır. petrol son yüzyıldır biliniyor. Peki daha önceden niye öluyorlardı? hepsi din kökenli kavgalar.
  • O gerçeği Evanjelist Hristiyanlar ve siyonist yahudiler çok iyi biliyormuş.

Ve yine o gerçek nedeniyledir ki dinler Ortadoğu kökenli.

• haçlı savaşı bitmedi devam ediyor..israil filistin'i kendi topraklarına katmasına az kaldı, iran'ı da düşürmeye çalışıp iran'a abd uşaklığı yapan bir yönetim getirecekler, suriye'nin kuzeyinde sözde kürdistan dedikleri yer de büyük israil devletinin bir parçası zaten..zamanla bu topraklar birleşecek ve büyük israil o zengin petrol yataklarının hepsine sahip olacak..
    ordan da sıra türkiye'ye gelecek.

plan bu.

bunun temeli de haçlı savaşı, yahudilerle ilgisi yok bunun, direkt siyonizm yayılmacılığı.
  • mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Ben de siyonist yahudiler dedim hocam.

• "bugün Türkiye'nin en bereketli toprakları burası, buralar vaad edilmiş topraklar, Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi..."
    HDP Sezai Temelli

HDP'nin bir siyonist proje olduğunun en net göstergesi..
    Peki ya bu parti görünümlü terör örgütü ile işbirliği yapıp sandığa beraber gidenler..adına da Atatürk'ün partisi diyenler neyin peşinde..

• Kanada'da, Norveç'te de petrol var. Neden oralarda hiç kan akmıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Din

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Berkos21 B kullanıcısına yanıt
    Kaba kuvvetin devrinin 18. yüzyıldan sonra tükenmesi ve Din dediğin palavranın artık Bilginin yerini alamaması islam coğrafyasındaki dinin insanların zekasını köreltmesi olmasın.
  • Din olmasi da saçma. Hadi yahudiler tamam da hristiyanlar icin önemi ne ki oraların? Hatay kudüs falan olsa yine tamam. Belki milleti birbirine düşürmekdir. Veya klişe olucak ama israilin oyunu da olabilir. Sonuçta çoğu şirket yahudilerin ve amerika onlar olmadan dünya gücü olamaz. Belki gerçekten petroldür ama kanada gibi ulkelerde insanlar size çarptığım için özür dilerim hayır ben özür dilenecek durum yarattım ben özür dilerim tarzında olduğu için kimse birbirine düşmüyor demek ki. Ya da aralarının amerika ile iyi olmasından. Bakin arabistana. Amerikaya bağlı ve mutlu mesut yaşıyor. Irak kafa tuttu karıştı. Suriye rusya ile müttefik oldu karıştı. Belki de ne ekonomik ne de dini. Siyaset de olabilir üçü de. Devletler arası ilişkilerde bir şey yoktur. Herşeyin birden fazla sebebi vardır.

• Ortadoğu'nun kötü durumda olmasının sebebi beceriksiz yöneticileri ve berbat halklarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Ortadoğu'nun kötü durumda olmasının sebebi beceriksiz yöneticileri ve berbat halklarıdır.
    ortadoğudaki ülkelerin yöneticilerini atayan, o yöneticileri darbe ile iktidara getirenlere de iki çift lafın olur olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.jk -- 20 Mayıs 2019; 20:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

ortadoğudaki ülkelerin yöneticilerini atayan, o yöneticileri darbe ile iktidara getirenlere de iki çift lafın olur olur mu?

Alıntıları Göster
    Sisi hariç darbeyle atanan yok şu anda. Hepsini halk seçti.

• quote:

Sisi hariç darbeyle atanan yok şu anda. Hepsini halk seçti.

Alıntıları Göster
    işte darbe ile istediği adamı getiren güçler ortadoğuyu da kana bulayanlar zaten..illaki darbe şart değil, dediklerini yapanlar suudi arabistan, birleşik arap emirlikleri, ürdün vs..bu ülkelere darbe yapmıyor çünkü başlarında kendi adamları var zaten, darbeye gerek yok..
    mursi küresel güçlere zıt gidince darbe yapıldı, yerine kendi adamı sisi'yi getirdiler.. yarın suudlar ters gitse onlara da darbe yapılacak..

sizin bu kafa adam olmaz bak burdan tekrar belirteyim..sen küresel emperyalist siyonist pislikleri görme, git sadece islam diye git araplara saldır!..at bu kafayı artık bak sene 2019 bile bitiyor ortasına geldik.

• quote:

işte darbe ile istediği adamı getiren güçler ortadoğuyu da kana bulayanlar zaten..illaki darbe şart değil, dediklerini yapanlar suudi arabistan, birleşik arap emirlikleri, ürdün vs..bu ülkelere darbe yapmıyor çünkü başlarında kendi adamları var zaten, darbeye gerek yok..
    mursi küresel güçlere zıt gidince darbe yapıldı, yerine kendi adamı sisi'yi getirdiler.. yarın suudlar ters gitse onlara da darbe yapılacak..

sizin bu kafa adam olmaz bak burdan tekrar belirteyim..sen küresel emperyalist siyonist pislikleri görme, git sadece islam diye git araplara saldır!..at bu kafayı artık bak sene 2019 bile bitiyor ortasına geldik.

Alıntıları Göster
    Ben de sana diyorum ki darbe ile başa geçen adam yok şu anda Sisi hariç. Manupile edilen de manupile eden gibi suçludur. Beynin yoksa seni herkes kullanır.

• quote:

Ben de sana diyorum ki darbe ile başa geçen adam yok şu anda Sisi hariç. Manupile edilen de manupile eden gibi suçludur. Beynin yoksa seni herkes kullanır.

Alıntıları Göster
    bende sana diyorum ki sadece darbe ile gelen yok baştakiler zaten kendi adamları darbeye gerek yok diyorum..illaki darbe olması gerekmiyor baştakileri kontrol edersen zaten darbeye gerek yok diyorum..sen çıkmış hala halkı suçluyorsun..bu kafayı çöpe at sene M.S 2019 mayıs olmuş.

aynı şeyi kendi ülkende de yapmaya çalışıyorlar, Belçika'da da seçimler yenileniyor ama ABD ve Avrupa Belçika'ya ses çıkarmıyor borusu Türkiye'ye ötüyor ne hikmetse..neyse sen uyumaya devam et bunları göremezsin sen zaten seni aşar bunlar. ömrün kendini kandırmakla geçiyor haberin yok.

• quote:

bende sana diyorum ki sadece darbe ile gelen yok baştakiler zaten kendi adamları darbeye gerek yok diyorum..illaki darbe olması gerekmiyor baştakileri kontrol edersen zaten darbeye gerek yok diyorum..sen çıkmış hala halkı suçluyorsun..bu kafayı çöpe at sene M.S 2019 mayıs olmuş.

aynı şeyi kendi ülkende de yapmaya çalışıyorlar, Belçika'da da seçimler yenileniyor ama ABD ve Avrupa Belçika'ya ses çıkarmıyor borusu Türkiye'ye ötüyor ne hikmetse..neyse sen uyumaya devam et bunları göremezsin sen zaten seni aşar bunlar. ömrün kendini kandırmakla geçiyor haberin yok.

Alıntıları Göster
    Baştakiler kendi adamları oluyorsa halkın isteğiyle başa geldiler demektir. Yani halk da Amerika'yı destekliyor o zaman.

Belçika'da hangi seçimler yenilendi?

• quote:

Baştakiler kendi adamları oluyorsa halkın isteğiyle başa geldiler demektir. Yani halk da Amerika'yı destekliyor o zaman.

Belçika'da hangi seçimler yenilendi?

Alıntıları Göster
    halk bile bile mi abd'yi destekliyor sanki.. sen asıl çıban başına bakmıyorsun sürekli islam nüfusu ve islamı suçluyorsun..

bu da belçida seçimlerinin yenilenmesi;
    Haber7
    Oy sayımında usulsüzlük yapıldı! Belçika'da seçimler yenileniyor
    http://www.haber7.com/dunya/haber/2859395-oy-sayiminda-usulsuzluk-yapildi-belcikada-secimler-yenileniyor

avrupanın göbeğinde avrupa ve abd belçika'ya hukuk dersi neden vermiyorlar ne hikmetse gıkları çıkmıyor..
    ama iş türkiye'de olunca hak, hukuk, türkiye hukuka saygı duysun, meşru seçimler kabul edilsin, itiraz edilmesin, abd bunu yazdı vs bi ton tehdit, telkin, dikta!

kardeşim kafayı kullan biraz ya siz akıllı adamlarsınız, kim proje kim değil görün artık.

• quote:

halk bile bile mi abd'yi destekliyor sanki.. sen asıl çıban başına bakmıyorsun sürekli islam nüfusu ve islamı suçluyorsun..

bu da belçida seçimlerinin yenilenmesi;
    http://www.haber7.com/dunya/haber/2859395-oy-sayiminda-usulsuzluk-yapildi-belcikada-secimler-yenileniyor

avrupanın göbeğinde avrupa ve abd belçika'ya hukuk dersi neden vermiyorlar ne hikmetse gıkları çıkmıyor..
    ama iş türkiye'de olunca hak, hukuk, türkiye hukuka saygı duysun, meşru seçimler kabul edilsin, itiraz edilmesin, abd bunu yazdı vs bi ton tehdit, telkin, dikta!

kardeşim kafayı kullan biraz ya siz akıllı adamlarsınız, kim proje kim değil görün artık.

Alıntıları Göster
    Evet bile bile destekliyor. Kimse durumuna itiraz etmiyorsa halk halinden memnun demektir. Aklını kullanırsan proje falan yok. Aklını kullanmazsan sen herkesin projesi olursun.

Bilzen'de sadece 5 oy fark arayı oluşturduğu için olabilir.
    https://www.reddit.com/r/belgium/comments/bj3uz2/elections_in_bilzen_must_be_redone_local/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.