Şimdi Ara

Ortak İnternet Modem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı Bayramlar. Apartmanda 6 daire ile anlaştık interneti ortak olarak kullanacağız. 2 daire kablosuz ağı görmüyor. Şu anda kullandığımız modem pikatel Air-max 101. Sizden sorunsuz olarak butun dairelerin görebileceği kaliteli fiyat olarak uygun bir cihaz önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yardım beyler.

• Yardım edebilecek kimse yok mu?

• Adsl kullanmaya devammi edilecek

• 2 daiere kablosuz agı gormuyorsa o lokasyonlara eth kablosuy cek ve uclarına ur ozellıgı olan bır access poınt baglandıgında sorunu cozebılırsın fıyat olarak en fazla 150 tl cıvarında olur dıye dusunuyorum ıyı arastrma yap
  • 6 daire aynı anda kullanacaksınız, eğer adsl kullanmaya devam edecekseniz Allah kolaylık versin. Öğrenci yurdu kıvamında olur.
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    zaten ödev yapmak internette gezinmek için kullanacağız pekte kötü olacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBA.Fun -- 8 Ekim 2014; 19:51:24 >
  • Anlık Msjta sorun oldugu ıcın burdan cevap yazıyorum..

TL-WA901ND 300 mps verı aktarım hızı mevcut bu accees poıntlerı alıp kullanabılırsın ama 6 daireye 1 tane yeterlı olmıcaktır test amaclı bır tane aldıgını varsaydıgımızda lokasyonunda kullanırsın kac dairede alanda cekılıyor sa ona gore hareket edersın urunun ozellıklerınde 30 metreye kadar cekım alanı mevcut mus bu lokasyonlara gore degısıklık gosterır uzerınde 3 tane anten olması avantajdır senın ıcın.

modeme gelirse

DSL-N14U modemın genel ozellıgılerı hosuma gıttı 300 mps toplamda 4db anten uzerınde vpn falan yapılıyor ama tek eksık vdsl fiber destegı olmaması ılerde tekrardan modem degıstırmek zorunda kalırsın

iyi düşün iyi karar ver ki ilerde aldıgın cıhazı tekrar degsıtırmek zorunda kalma ama 6 daire ıcın tek bır modem ve tek bır access poınt yeterlı olmaz belki ama belkı bu accesst poıntten 3 tane alırsan bı ıhtımal ısını gore bılır sen karar ver elınde halı hazırda bu accesst poıntten olsa mesela test ederek kac tane yeterlı olcagını cozebılırsın.

• darkhardware D kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için saolun. Modem için başka alternatifleriniz var mı? Veya bu ikili gibi önerebileceğiniz max 300tl ye bir kombinasyon varmı?

• marka secımıs olarak airties ve zyxel almanı tercıh ederım sebeb ise airties tr standartına gore uretıyor cıhazlarını ama garantı bıttıkten sonra destek vermıyor :) zyxel ise 7/24 garantılı garantısızı musterı hızmetlerı desek verıyor gıt sunu al dıyemem bı eksıklık olur ben yonlendırmıs olmım parana ve istedigim ozellıklere gore 300 tl cok ıyı modem alabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhardware

marka secımıs olarak airties ve zyxel almanı tercıh ederım sebeb ise airties tr standartına gore uretıyor cıhazlarını ama garantı bıttıkten sonra destek vermıyor :) zyxel ise 7/24 garantılı garantısızı musterı hızmetlerı desek verıyor gıt sunu al dıyemem bı eksıklık olur ben yonlendırmıs olmım parana ve istedigim ozellıklere gore 300 tl cok ıyı modem alabılırsın

Attııgm msjdakı modemlerle aynı ozellıklerde sanırsam bunun bıraz fıyatı uygunhttp://www.vatanbilgisayar.com/dsl-n12e-300mbps-kablosuz-n-adsl2--4-port-modem.html?OM.zn=category_top_sellers&OM.zpc=DSL-N12E#yorumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.