Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %46 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yemre2000 , mcdilsiz , manager79 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.440
Cevap
161
Favori
157.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesela vakıfın kendi ppf'si VK6'nın izahnamesine bakıyorum, 18:00'e kadar o günkü fiyattan alınabiliyor diyor? Emin misiniz tüm ppf'ler için geçerli olduğunu. Dediğinizin Tefasta işlem gören ppf'ler için geçerli olması gerekir diye düşünüyorum. bankaların kendi ppfleri tefasta işlem görmüyor ve anında bozulabiliyor(istisnaları var OrtakApp Günlük %46 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] )

OrtakApp Günlük %46 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuk-ara -- 31 Ocak 2025; 3:50:2 >

• Teşekkürler arkadaşlar. Sabah ortak'tan alacağım. %15'e çıkarsa bozana kadar %5 kârda oluruz. İşbank yatırım hesabı var ama çek yatır uğraşmayayım. Şimdi sıra hangi ppf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 31 Ocak 2025; 4:46:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün RPP’nin getirisi %0,18 ve NJR’nin getirisi %0,23 olmuş. Ortak, fon özelliğini eklemek için harika zamanlama yapmış. Faizler düştü, bugün stopaj artabilir diyorlar ama fonlar üzmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuk-ara kullanıcısına yanıt

hocam her şeyi en ince detayına kadar anlatacak durumda değilim. adama bankanın kendi ppfsi ortalama şu saat derim 15 gibi sondur veya gider başka kurumun ppfsini almaya çalışır.

gidip izahname oku diyemem kimseye. n kolayın idlsi de n kolaydan alınırsa 16.30'a kadar alınabiliyor, herkes gidip izahname okuyamaz. işi öğrenene kadar 13.30 bilsinler. her kurumun kendi ppfsinin alım satım saatlerini yazmak gerekir bu durumda.

tefas açık kapalı konusuna hem girmiyorum hem takip etmiyorum. googlea ppf nedir yazmayan adam var, standart bilgi yeterli, esneklik isteyen araştırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 31 Ocak 2025; 8:51:19 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

davetsiz07 sorsa anlatırdın hocam ama :/

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

kayboldu o ya 07enginar neredesin OrtakApp Günlük %46 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] 

• Ortak yine aynı. Ay 31 çekiyorsa o günün getirisi götürüsü bağlanışı hiçbir şeyini göstermiyorlar. Üstüne üstlük Bir de TL çıkış yazısı hala düzeltilmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bomax01 B kullanıcısına yanıt

Talep ilettikçe düzeltiyorlar ama bunun sürekli böyle olması sinir bozucu. Zaten neredeyse herkes bakiyeyi nemadan çekti. Bugün de fon desteği gelmiş ama ben Ortak’ta 1 kuruş bile bırakmadım. Yatırımı tek bankaya taşıyınca özel bankacılık statüsüyle birlikte güzel kombo oldu.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    duygularıma tercüman olmuşsun . +1

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 100 bin Fast yaptım banka hesabıma gelmedi.

Bu sorunlarlar artık sıkmaya başladı tüm parayı Nkolay a çekip oradan PPF fonu alacağım.

Bunlar fon işini eline yüzüne bulaştırır gibime geliyor.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Ben tam saat 09:00 olunca çekmiştim ve anında geçti. Eğer 30 dakikayı geçtiyse WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.

• Stopaj artacaksa ortak niye 46'ya indirdi ya OrtakApp Günlük %46 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun] 

• Hesabımdan para çektim ama hala diğer banka hesabıma para geçmedi!
    Offff

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    İlk kez benimde başıma geldi… dün hızlı işlem yapmıştı sanırım hesaptan çok para çıkışı olunca mızıkçılık yapıyorlar.. Neyse kendileri bilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güvenim kalmadı bunlara.

• evil2302 E kullanıcısına yanıt

9da 500k çektim hemen gitti

• 848 bin orta da yok

Hesap hareketlerini de de gözükmüyor çekim hareketi anlaşılan bugün sorun çıkaracaklar

Parayı çekmeden ekran görüntüsü alın

Ben 100 bin olanın ekran görüntüsünü almadım 748 bin olanın ki aldım bakalım ne olacak! OrtakApp Günlük %46 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Hep yaptığı işler, öğleden sonra arayıp gecikme için kusura bakmayın diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 31 Ocak 2025; 10:9:48 >
  • yatirimnedir.com'a bakıyorum, Njr ve Dly mesela stopaj 7,5 yazıyor, Fsk 10 yazıyor, hepsi aynı değil mi stopaj? Tüm parayı tek fona yatırmak yerine bölmeli sanırım ama çok seçenek var, kafa karışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ppfyi ortaktan almayalım mı diyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.