Şimdi Ara

OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hankmoody1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.542
Cevap
163
Favori
162.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Whatsapp desteğe yaz bence.

• bomax01 B kullanıcısına yanıt
    Yazdım hocam dönüş bekliyorum
    Düzeltme: Sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buusaatteuyanma -- 6 Şubat 2025; 10:57:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tekrar sana dönüyorum ortak ppf bize uymadı, stopaj %10 olmasına rağmen daha az kâr bırakıyor.

• para piyasa fonlarına zorla %10 devlet tahvili tutma zorunluluğu getirmeselerdi fonların getirilerinde böyle saçma değişiklikler olmazdı, ki öncesinde hafif oynamalar dışında stabildi. yine devlet müdahalesi ile bozulan bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Tekrar sana dönüyorum ortak ppf bize uymadı, stopaj %10 olmasına rağmen daha az kâr bırakıyor.
    En iyisi hocam bende bozup döndüm bugun, hiç değilse ertesi gün ne geleceği belli ppf de akşam olsada ne getirecek diye sürekli hesap yapıyorsun ortaktan 5 gün ayrı kaldık full zarar yazdık.

• Arkadaşlar, fonları bozdum. 3 ten sonra hesaba geceler galiba. Bugün bu parayı ortaka atabilirmiyim. Kazanç sağlamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

saat 15'den önce atman lazım dün ben 10 dk kala attım zar zor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

Arkadaşlar, fonları bozdum. 3 ten sonra hesaba geceler galiba. Bugün bu parayı ortaka atabilirmiyim. Kazanç sağlamak için.
    14:30 gibi hesabınızda olur 15:00 e kadar yatırabiliyorsunuz yetişmezse %45 ile nkolaya atabilirsiniz

• helsloot kullanıcısına yanıt

Saat 15 ile 16 arası yatıyormuş para. Dediğiniz gibi saat 3 olmadan bir kontrol ederim inşallah yatmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

%100 devlet tahvili tutuyor gibi getiri veriyor sorun orada.

• Ben de satış bekliyorum 14:30-40 arası para yatıyor o aradaki 20 dk içinde eft fast artık ne bulursak ortağa hücum OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] 

• arkadaşlar saat 15'ten önce yapılan para transferlerinde hafta sonu ve resmi tatillerde de günlük getiri işliyor mu?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

işliyor

• helsloot kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

• Ppf da oranlar çok kötü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FSK'nın son 9 günlük getirisi mevduat eşleniğine göre %40.5. Ortak'tan ayrıldığımıza pişman ettiler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

FSK'nın son 9 günlük getirisi mevduat eşleniğine göre %40.5. Ortak'tan ayrıldığımıza pişman ettiler...
    31ocakta 299 bin liralık fsk aldım 5 ocakta çıkış yaptım net gelir stopaj düşülmüş hali 1103 tl bu da %30 a denk geliyor emin misiniz %40 olduğuna ? günlük %10 stopaj düşülmüş hali 220 tl ye geliyor ortak ise %15 stopaj düşünce 321 tl ? Veya ben mi yanlış hesap yaptım fsk full zarar gerçi diğer aldığım 4 fonun ortalaması günlük %0.8 civarıydı onlarda beter bugun yerlerde hepsi
    OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 7 Şubat 2025; 11:9:21 >

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Benim 9 günlük hesabımda yüksek gelme sebebi 30-31 Ocak günü yüksek getiri getirmesinin diğer günleri dengelemesi. Perşembe günü 0,289 getiri sağladı, bu bir rekordu.

1 Şubattan beri ise 3-4 kat düştü günlük getirisi bu yüzden sizin getiriler çok daha düşük görünecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar pazartesi buradaki 46 günlük vadeliye 50000 altı bir tutar atacağım İşbankası ve Akbank sınırsız Eft fast havale hakkım var hangisini kullanayım hız acısından

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.