< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (120. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ortak%46 dan daha iyi NET günlük getirisi olan bir yer var mı arkadaşlar?
-
Pek yok gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fonların kazançları değişir. Bugün 0.10 verir ertesi gün 0.15 verir gibi. Geçen hafta çok iyi rakamlar verdi fonlar. Ortağın 2 haftada verdiğini ben geçen hafta fonlardan 1 haftada aldım şahsen. Ortak 2 gün sonra 44e düşürdümü yine koşarsınız fonlara.
yatırım tavsiyesi değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortak 46 olunca nkolay a döneyim dedim oda %45 e düşürmüş. Sanırım şebeke bunlar, eşzamanlı çalışıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
fonlarda getiri garanti değil ama 1 hafta önce giren ortalamada 52 almıştır.
-
şu an ortak'ta 450k civarı param var. en mantıklı günlük neresi var başka dostlar? nereye geçelim?
-
Bugün de düşük gelecekmiş ppf getirileri. Acele etmeseydik keşke ortakta biraz daha kalınabilirmiş
Ortak devam. Diğerlerinde pasif var.
Arkadaşlar ortakta günlük getiri 0,11 0,12 falan oluyordu ya bu stopaj düştükten sonraki miktar mıydı?
Hocam bu fonlarda günlük mevduattaki gibi bilesik getiri oluyormum simdi benim 900 bin tl var. 10 gun sonra 915 uzerinden faiz verecek. Ama simdi 900 bin tllik fon aldigim zaman 10 gun sonra bilesik getiri kaybım oliyormu?
bileşik getiri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır.
228 bin e 244 vermiş 43 TL stopaj kesintisi normal mi arkadaşlar?
Hesap doğru:
228000 × 0.46 ÷ 365 × 0.85 = 244 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ortak'ın şuanda verdiği oran 46 %15 stopajı düşünce aylık getirisi yüzde kaç oluyor ?
-
net 40 ..aylık 'da da %3.3 yapar ...500 bin tl ise yıl'da 200 ay'da da 200/12 16,6 bin tl civari yapar..
faiz %50 , stopaj 10 iken ; yıl 'da 225 bintl ay'da 18.75 idi .. yani 3-4 ay 'da yıllık bazda 500 bin tl'de 25 bin tl kaybedildi ki sene sonuna kadar bu fark daha da acilacaktir ...
(genel faiz hesaplamasi yaptim ....diger tum bankalar icin de gecerli bir durum ..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Şubat 2025; 12:49:15 > -
dolar 36 oldu hala ortak app'la uğraşanlar var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X