Merhaba, Akbank’tan 4-5 kere para gönderdim, hepsinde 40 dakikada geçti. Diğer bankalarda 5-10 dakika sürüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (123. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar, uygulamayı indirmedim internet sayfasında da bulamadım ortakta 32 günlük vadeli hesap oluyor mu bir de oranlar günlükteki gibi diğer bankalardan yüksek mi teşekkür ederim
-
32 günlük olmuyor günlük var sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
teşekkür ederim o zaman enparadan yollayım
-
4-5 dk da geçti enparadan
-
N Kolay %44'e düşürmüş. Buna göre, piyasadaki pasifsiz en yüksek günlük veren bankadan 1 puan fazlasını vermeyi şiar edinmiş Ortak da kısa sürede %45'e düşürecek demektir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortaka alternatif en yğksek getiri nerede arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam malum buraları okuyorlar dinlendirmeyin böyle şeyleri
Böyle diyecek biri çıkacağını tahmin ettim ama benim yazmama göre hareket etmezler, onlar bilirler ne yapacaklarını zaten. Hep öyle yaptılar...
Rica ederim.
Ben de genellikle Enpara’dan ve N Kolay’dan gönderiyorum.
Fibabanka da pasifsiz %45 veriyor ama sınırı 250.000 TL. Limiti düşük olmasa o da rakip olabilir. Ortak’ın oranı düşerse acil ihtiyaçlar için diğer yatırımlardan ayrı tuttuğum bir miktar parayı yine oraya atarım.
Fon alınırsa ekstra vermiyor mu
Günlükte mi veriyor bu oranı? Kiraz hesapta pasif var diye biliyorum.
-
45 için çok iyimsersiniz ben 43 bekliyorum yada 42 pasifte ekleyebılırler bence
Borçlanma fonlarına geçtik kazandık sonra kazandıklarımızı kaybedip üstüne zarar yazarak satıp gene geri döndük buraya. Alternatif arayıştayım en mantıklı nerede değerlendirme yapabiliriz?
P.S: Ufak bir hesapla yaklaşık 18 günde 14.000 civarı kayıp getirilerle zarar yazmışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 10 Şubat 2025; 14:48:39 > -
N Kolay'ı takip ettiklerini düşündüğüm için, onun verdiğinin altına düşebileceklerini pek sanmıyorum. Yine de gözülerini karatabilirler tabi, şaşırtmazlar...
Evet, günlük fakat yaş sınırı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 10 Şubat 2025; 11:14:43 >
Pasif bakiye sınırı yok mu hocam
Şartlara göre yok fakat 250.000 TL üst bakiye sınırı çok az. Ortak’ın oranı da şimdilik daha iyi.
hocam nkolay bono da bileşik getiri oluyor mu, hergün sat al mı yapmak lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X