![]() Enerji Hesap – TurkishBank https://www.turkishbank.com/ticari-kurumsal-bankacilik/iliski-bankaciligi/nakit-yonetimi/enerji-hesap/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber |
OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (130. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben bu turkish bank'ın şubesine hiç rastlamadım, faiz oranı iyi ancak güvenilir mi? müşterisi olup sorun yaşayan var mı
-
Peki çocuk adına vadeli hesabı nasıl açıyorlar, babasıyla ortak mı açılıyor hesap?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne mobilde ne de internet sitesinde müşteri ol butonu yok ?
-
O kadarını bilmiyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu ticari kurumsal bankacılık bölümünde. Bireysel bankacılık kısmındaki enerji hesapta oran 48.
-
Evet bireysel olarak alabildiğimiz oran 48 doğru anlıyorum değil mi?
şubeden mi yoksa telefonda müşteri temsilcisi ile mi aldınız özel oranı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben almadım. Alan arkadaşa soran olmuş. Bende sormak amaçlı yazdım.
Alternatif bank hoşgeldin faizini daha önce kullanmıştım dün sms geldi tekrar yükselttik diye bi 45 gün daha burdayım %49 dan değerlendirecem sizlere de haber vermek istedim bi kontrol edin.
-
Pasif ne kadar alıyor?
-
Bu hoş geldin faizi için direkt hesap açmak yetiyor mu başka yapmamız gereken bir şey var mı?
Goruntulu gorusme ile açabilirsiniz vov hesap, 45 gun diye biliyorum, Pasif bakiyeyle miktara göre oran düşer hocam
TEB milyona kadar 50 bin pasif, oran 48. Neredeyse aynıya denk geliyor. Ben TEB'den devam ediyorum.
-
Ortak bugünkü paraya faiz vermedi suan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bendede aynı durum görünüyor, az bekliyim olmazsa sorucam müşteri hizmetlerine
-
Haftasonu getiri elde edebileceğim günlük mevduat öneriniz var mı hala geçebileceğimiz arkadaşlar
Enparanın birikim hesabı var. tatil, hafta sonu vs fark etmez. hesapta 23.00-05.00 arası (6 saat) duran paraya bir günlük faiz işler. paraya bloke koymaz. isterseniz bu saatler içinde de kullanabilirsiniz. şu anda %30, ayın enparalısına %31 veriyor. pasif bakiye, minimum tutar yok. hesaptaki bakiyenin tamamına faiz işler. arada kişiye özel daha yüksek oran da verebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X