Fibabanka genç kiraz 250kya kadar destekliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Fibabanka genç kiraz 250kya kadar destekliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bölmek sorun olmayacaksa bölebilirsiniz ve en iyi oranları sırayla kullanabilirsiniz. Ben Ortak'tayken artan bakiyeyi öyle yapıyordum. Ortak, Anadolubank, fon ve N Kolay Bono gibi bölüyordum. TEB bitince de şuna geçeceğim: ![]() Alternatif Bank - VOV Hesap, Vadeli Mevduat Faiz Oranları https://www.alternatifbank.com.tr/bireysel/mevduat/vadeli-mevduat/vov-hesap< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 12 Şubat 2025; 11:17:59 > |
Mantıklı hocam hele 1 ay olsun ondan sonra bakarız yeni oranlara göre karar veririz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marifetli hesabın yaşı küçük olanlar için olanı gibi duruyor. Marifetlide pasif bakiye ve fon alımı var. Ama açıklamalarda bunlardan muaftır diye bir şeye denk gelmedim? |
Pasif bakiye filan yok bunda siteye dikkatli bakın hocam hatta mhyle görüşün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır. Oğlana hesap açtırayım. Teşekkür ederim |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Rica ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |