Konunun başlığı bile ortakın çöküş hızına yetişemiyor |
OrtakApp [İlk Mesajı Okuyun] (126. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Net getiriler 35 civarına düşmüş durumda. Bu kafa ile 'faiz indirimini otomatik pilota bağlamadık' söylemi samimi gelmiyor. 2024 yılında faiz altını az farkla geçti. Hatta faiz kadar getiri elde eden fonlar da oldu ama 2025 yılında sanırım faizde aynı rahatlık olmayacak gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllardır egoist narsist kişilik bozukluğu yüzünden olması imkansız denilen herşeyi görüyoruz...
-
Ben gelen faizin hepsini ana paraya dokunmadan döviz repoya, döviz fonlarına, hisseye ve çeşitli araçlara yatırmaya başladım. Döviz iyice uçmaya başlarsa anında kalanını da kaçırırım. Dövizi takip ettiğim için günlükten hiç ayrılmıyorum. Artık TL’ye hiç güvenim kalmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler hayatfinans 47.53 veriyor ama banka mıdırı pasif bakiye var mıdır çözemedim ?
-
Ortak getiri hesaplamasa stopaj dahilmi?
günlük net getiri dediği yer ise sorduğunuz, stapoj kesildikten sonra kalan net faiz
-
bence zekisin.
bende öyle yapmaya başlayacam. Cünkü bileşik faiz getirisi de düştü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
örneğin 100 bin tl 32 gün bağladınız 15 gün sonra 10 bin tl ihtiyacınız için çekmeniz gerekti, kalan tutara faiz işlemeye devam ediyor ancak 10 bini 15 gün faizsiz içerde tutmuş oluyorsunuz günlük bağlatsa 15 gün için faiz alırdınız ancak 32 gün vade bozulmadan para alma seçeneğinde faiz alamıyorsunuz. O nedenle 32 gün bağlatıyor
-
Çekillen tutarın faiz getirisinden muaf oluyorsunuz anladım
Başlıktan faiz tamamen kalkmış. Ortak’ın geleceğine hazırlık var. Ortaklar arasında faizin lafı mı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 11 Şubat 2025; 16:2:26 >
Döviz olmasının tek eksisi, mevduatı taşımanın zorlaşması. N Kolay’dan UPTION ile VakıfBank’a atmak ve şubeden çekmek dışında masrafı az bir yolu yok gibi.
Bu 1 Şubattan önce alınan para piyasası fonları niye nkolay bonodan düşük veriyor
-
ortak'a benzer Mundi vardı yüksek faizle başlayıp sonra azalan acaba simdi ortak'tan fazla veriyor mu
%43
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaxeRi -- 11 Şubat 2025; 18:7:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bulun bi yer de topluca göçelim artık
Kavimler göçü vol.2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir finansa sinirle yollamıştım sabah ama pasif felaket. Nkolay bonoya devam.
Pasif ne kadar hocam 250kya ne kadar pasif gerekiyor
TEB, 25 yaş ve altı için pasifsiz %48 oran veriyor. Alternatif arayan ve uygun olan herkes bakabilir. Çocuğunuzun üzerine de açabilirsiniz.
https://www.teb.com.tr/global-genc-hesap/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 11 Şubat 2025; 20:4:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X