Harika bilgi. Sayenizde ogrenmis olduk tesekkurler. O zaman bir kere 1 milyondan girdikten sonra ellenmezde bilesik devam ediyor. Getir Finans da boyle degil mesela. |
OrtakApp Günlük %58 Faiz (27. sayfa)
-
-
ortağı 1 milyonla doldurduk.
200bin kadar daha için en iyi günlük faiz veren yer neresi acaba?
-
Uygulamayi açınca direk açılıyor bende şifre falan sormuyor sizde nasil -
Aynı durum. -
Bende de aynı hiç sormuyor başından beri
-
Şifresiz giriş seçilmiş olabilir , ben farketmemiştim, küçük bir şifresiz giriş seçeneği vardı faceıd aktif ediyordu.. -
-
Forumun iş bilirliği ile kanaat getirip mevduata girdim biraz önce.
3-4 dkde hesaba geçti vakıfbanktan. Faiz işletimi
Hafta içi 15.00 a kadar diyor ama hafta sonu için bir bilgi yok.
Araç alana kadar dursun alım yağacağımda direkt kayıpsız mevduattan çıkayım diye girdim ama Uygulama kullanımında öneriniz var mıdır -
Haftasonu getirisi cuma dahil 3 günlük olarak ana tutara eklenmiş olarak gösteriyor. Cuma 15:00 itibariyle gördüğün rakam 3 günlük getirin. Şuan hesabında gördüğün tutar faizin ilave edilmiş hali yani.
-
Önümüzdeki hafta cuma günü günlük getirim olarak cumartesi ve pazarın getirisiyle birlikte pazartesi hesabıma eklenecek birikim miktarını mı göreceğim yani
-
Aynen öyle. Eklediğin tutara günlük 150TL verdiğini düşün. Pazartesiden cumaya kadar her gün saat 15:00 civarı günlük getirini 150LT olarak görürsün. Ama cuma günü göreceğin tutar 450TL olarak görünür ve direk ana paraya ilave edilmiş halini cüzdanında görürsün.
-
-
Yanlış anladım o zaman hocam. İletilen saat ve gün aralıkları dışında faiz işlemiyor dediğiniz gibi.
Bugün aktarmanın bi anlamı yok maalesef. Hafta içide dediğiniz gibi 15 ten sonra aktarılanın bi önemi yok.
-
-
Anladım bu durumda ben pazartesi yatırmış gibi görüneceğim.
Peki kırmızı ile görünen %50 ne anlama geliyor.
Getiri kısmına parayı atarken %55 görünüyordu güncellemişler mi
-
oranın mantıgını bir türlü ayarlayamdılar , en son sordugumda orası güncellenecek demişlerdi.
sonuçta cuma günü 15den önce yatırdıysanız hocam,
günlük 94,6 tl den,
p.tesi günü
284tl gelmiş olması lazım
%55 ve stopa %10 düşünce.
p.tesi bakıp yazarsınız buraya da görelim
-
Anladım çok sağ olun. Bugün vakıftaki 32günlüğüm hesabıma düşünce anca girebildim. Pazartesi güncellerim 😀
-
Orası hesap hareketiyle ilgili , oradaya tıklatirsanız bugün/ tüm zamanlar diye değişiyor. Pek tutarlı değil ama bakiye hareketindeki değerin yüzde değeri orası. Getiri faizi olan %55 ile alakalı değil orası. Takılmayın oraya 😁 -
Hala anlamış değilim ama saldık o kısmı artık 😀
-
İşleyişte bir tutarsızlık var sanıyorum, aslında ilk işlemlerde tutarlıydı bende.. orası varlığın durumunu gösteriyor, ben 50k yatırıp ertesi gün 1 kuruş eksik çektiğimde -99.99 % yazmıştı, neden 1 kuruş kalmıştı çünkü nedense tüm bakiyeyi çekmek istediğimde masraf için yetersiz uyarısı vermişti. Neyse, dediğim gibi oradaki yüZdeyi sallayın aynen 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 16 Kasım 2024; 16:18:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X