Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz (27. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
87
Favori
54.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Harika bilgi. Sayenizde ogrenmis olduk tesekkurler. O zaman bir kere 1 milyondan girdikten sonra ellenmezde bilesik devam ediyor. Getir Finans da boyle degil mesela.

• ortağı 1 milyonla doldurduk.

200bin kadar daha için en iyi günlük faiz veren yer neresi acaba?

• Uygulamayi açınca direk açılıyor bende şifre falan sormuyor sizde nasil
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    Aynı durum.
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt

Bende de aynı hiç sormuyor başından beri

• Şifresiz giriş seçilmiş olabilir , ben farketmemiştim, küçük bir şifresiz giriş seçeneği vardı faceıd aktif ediyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

1 milyon attım diyelim getirinin getirisinide veriyor dokunmadığın sürece

OrtakApp Günlük %58 Faiz

Doğru mu anladım, transfer etmediğin sürece 1 milyon üstüne de tüm bakiyeyi %55 ile nemalandirmaya devam mı ediyor?

• Forumun iş bilirliği ile kanaat getirip mevduata girdim biraz önce.
    3-4 dkde hesaba geçti vakıfbanktan. Faiz işletimi
    Hafta içi 15.00 a kadar diyor ama hafta sonu için bir bilgi yok.

Araç alana kadar dursun alım yağacağımda direkt kayıpsız mevduattan çıkayım diye girdim ama Uygulama kullanımında öneriniz var mıdır
  • lemforder kullanıcısına yanıt

Haftasonu getirisi cuma dahil 3 günlük olarak ana tutara eklenmiş olarak gösteriyor. Cuma 15:00 itibariyle gördüğün rakam 3 günlük getirin. Şuan hesabında gördüğün tutar faizin ilave edilmiş hali yani.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Önümüzdeki hafta cuma günü günlük getirim olarak cumartesi ve pazarın getirisiyle birlikte pazartesi hesabıma eklenecek birikim miktarını mı göreceğim yani

Aynen öyle. Eklediğin tutara günlük 150TL verdiğini düşün. Pazartesiden cumaya kadar her gün saat 15:00 civarı günlük getirini 150LT olarak görürsün. Ama cuma günü göreceğin tutar 450TL olarak görünür ve direk ana paraya ilave edilmiş halini cüzdanında görürsün.

• @Eagle.BJK Yanlış anladınız galiba arkadaş parayı bugün aktarmış faiz işler mi diye soruyor.

@lemforder Hafta sonu ve hafta içi saat 15'den sonra yatırılan tutara faiz işlemez.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Yanlış anladım o zaman hocam. İletilen saat ve gün aralıkları dışında faiz işlemiyor dediğiniz gibi.

Bugün aktarmanın bi anlamı yok maalesef. Hafta içide dediğiniz gibi 15 ten sonra aktarılanın bi önemi yok.

• fujigef F kullanıcısına yanıt
    Evet ediyor. Müşteri hizmetleri WhatsApp'tan bu bilgiyi vermişti.

OrtakApp Günlük %58 Faiz
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    OrtakApp Günlük %58 Faiz

Anladım bu durumda ben pazartesi yatırmış gibi görüneceğim.

Peki kırmızı ile görünen %50 ne anlama geliyor.

Getiri kısmına parayı atarken %55 görünüyordu güncellemişler mi

oranın mantıgını bir türlü ayarlayamdılar , en son sordugumda orası güncellenecek demişlerdi.

sonuçta cuma günü 15den önce yatırdıysanız hocam,

günlük 94,6 tl den,

p.tesi günü

284tl gelmiş olması lazım

%55 ve stopa %10 düşünce.

p.tesi bakıp yazarsınız buraya da görelim  

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Anladım çok sağ olun. Bugün vakıftaki 32günlüğüm hesabıma düşünce anca girebildim. Pazartesi güncellerim 😀

Orası hesap hareketiyle ilgili , oradaya tıklatirsanız bugün/ tüm zamanlar diye değişiyor. Pek tutarlı değil ama bakiye hareketindeki değerin yüzde değeri orası. Getiri faizi olan %55 ile alakalı değil orası. Takılmayın oraya 😁
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Hala anlamış değilim ama saldık o kısmı artık 😀

İşleyişte bir tutarsızlık var sanıyorum, aslında ilk işlemlerde tutarlıydı bende.. orası varlığın durumunu gösteriyor, ben 50k yatırıp ertesi gün 1 kuruş eksik çektiğimde -99.99 % yazmıştı, neden 1 kuruş kalmıştı çünkü nedense tüm bakiyeyi çekmek istediğimde masraf için yetersiz uyarısı vermişti. Neyse, dediğim gibi oradaki yüZdeyi sallayın aynen 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 16 Kasım 2024; 16:18:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.