< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (26. sayfa)
-
-
HSBCdeki 40 günlük tutar %53den bugün doldu, yeni ne önerecekler bakalım.
ORtakta limitim yok.
anlık şu an bi tavsiye verebilecek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Kasım 2024; 13:43:33 > -
Bugün 999'dan 3 gün bağlandığı için sorun olmaz pazartesi eksiltirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Kasım 2024; 13:48:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müşterisi olmadıgım banka kaldı mı d.ye baktım da
anadoolu bank %55 diyor, hemen müşteri olsam şimdi,
var mı değerledniren orada?
-
Bende bu sekilde olacagini dusunmustum. Degerli yanitiniz icin tesekkurler.
bugün cuma bu konu cumaları hareketli olurdu da )))
90bin pasif diyor anadolubankta.
%55 aslında %52 gibi oluyor.
Aslında günlük olmasa da olur benim için 32-40günlük vadeli de olabilir ama yüksek oranlı bulamadım henüz.
-
Nkolay Extra var 55 gun vadeli 49.5 (gecelik deil bu)
Teşekkürler hocam ama şu anda HSBC %53 Hoş geldin vadeli süresi bitince bana %50 önerdi ondan daha iyisini arıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamada mı sorun var benim hesapta mı bilemiyorum. Dün günlük kazancım ne ise yazarken bugün orası 0 gösteriyor.
-
Bende onu da göstermiyor. Yazdım whatsapptan bakalım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Kasım 2024; 15:27:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 günlük getiri bakiyeye eklenmiş sorun yok. Hesap hareketlerinden getiri hareketlerini yine kaldırmışlar ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel iosta güncel uygulamada hala hareketler görünmüyor bende.
-
Hocam direk modern hesaba geç.Bilesik faiz ile oran 45 gün boyunca %53,31 olarak kullanırsın. 1M bakiye için hesaplama
-
Dostlar şu pasif bakiye olayı nedir?
nispeten yüksek faizli günlük vadeli hesap yapan çoğu bankada anaparadan faiz işletilmeyen tutar kısmının adı. burgan on , getirfinans, fiba kiraz, anadolu renkli, ing turuncu , odea oksijen, teb marifetli, vakıfbank arı, ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 15 Kasım 2024; 16:56:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ortak uygulamada getiri bölümü duruyor. (Kaldırılmış diyen arkadaş tekrar kontrol edebilir mi?)
Getiri bölümüne maksimum 1 milyon konuyor. 1 gün sonra 1 milyon 1 bin oldu diyelim. Siz ellemediğiniz sürece kazanç üzerine eklenerek devam ediyor. Müşteri hizmetleri ile görüşmeyi bir kaç önce yazmıştım. Siz içinden para almak isterseniz sizi 1 milyona zorlayacak. Hepsi bu kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hiç denememiştim her gün başka hesaba çekiyordum artan tutarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X