Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cashflow54 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
907
Cevap
84
Favori
53.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yürübe torun kim tutar seni OrtakApp Günlük %58 Faiz 

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Bende iki hesaptan devam ediyorum.
  • Simdi bende farkettin,tokatlanmayalim
  • Bunlar bu paraları coin e yatırıyor. Çok ciddi kazançları var. Ama coin patlarsa.

Nasıl yani, açarmısın?

Trump'ın kazandığı hafta bildirim attılar geçen gün 100 bin lira coin alsaydın bugün 117 bin liran olurdu diye. Düşün o sıralarda biz mevduatçıların paralarıyla vurdukları voleyi. :)
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Valla 58'i görünce benide cezbetti HSBC'den çıkabilirim yarın :) , uygulamayı indirdim kayıt oldum ancak parayı hangi ibana yollayacağım ibanım nerde yazıyor ?

• anadolu + ortak yapıyordum ama ortak + anadolu yaparım artık, 1m fullenir bu oranla.

• 58'i görünce şaşırdım ve ürktüm birazcık.Paranın bir kısmı burda bir kısmı burganda 55'de duruyor. Burganı buraya atmaya korkuyorum ama

yeterli kaz girmemiş kümese demekki....tüm tavukları aynı kümese koymayın tilki girer...

• 1 ay ile sınırlı kalacaktır zaten, ppk metnini beklemişler.

• Beyler yarın HSBC'den 1 milyon TL'yi göndermek istiyorum ancak diğer bankalar kısmında işaretlediğim yerde 100 bin TL'ye kadar işlem yapabilirsin diyor ? tek seferden HSBC'den 1 milyon gönderemem mi ? Anlamadım o kısmı tam ?

OrtakApp Günlük %58 Faiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Kasım 2024; 14:55:30 >

Ziyaaa

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    58 in başka ne açıklaması olur ki? Benim tahminim bu. Sence peki?

https://www.blupaymenkuldegerler.com/nemalandirma-bilgi-formu-ve-beyani

https://www.blupaymenkuldegerler.com/kvkk

Alıntı

metni:
    ADDE 15 - MÜŞTERİYE AİT NAKDİN DEĞERLENDİRİLME ESASLARI15.1. Müşteri'nin, gün içinde herhangi bir emrine ve işlemine konu olmayan ve gün sonu itibariyle Türk Lirası ve/veya yabancı para biriminde alacak bakiye veren hesabındaki geçici nakdinin işbu Sözleşme ekindeki “Nemalandırma Politikası Bilgi Formu ve Beyanı”nda açıkça belirtilen ve güncel haline Blupay internet sitesinden erişilebilecek olan tutarın üstünde kalan kısmı Takasbank Para Piyasası, Borsa İstanbul Repo / Ters Repo Piyasası, Blupay ve/veya ortaklık/sahiplik ilişkimizin bulunduğu şirketlerce ihraç edilen özel sektör borçlanma araçlarına dayalı repo veya Banka vadeli mevduatında değerlendirilecek olup, bakiye kısmın, belirtilen tutarın altında kalan kısmı ise değerlendirilmeyecektir. Blupay, gerekli bildirimlerin yapılması koşuluyla limitleri tek taraflı olarak güncelleme yetkisini haizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Kasım 2024; 15:7:33 >

• helsloot kullanıcısına yanıt

Hocam 100k TL FAST sınırını belirtiyor. 1M göndermenizde bir problem yok. Mesai saatleri içinde gönderebilirsiniz.

Bunlar coinci. Bizim paralara verdikleri 58 onlar için çölde kum. Ama işte coin patlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 21 Kasım 2024; 14:59:57 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Sanırım bunu yazdıkları için coine yatıramayacaklarını düşünüyorsunuz. Hangi ülkede yaşadığınızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Öyle bir şey yaptıklarını da iddia etmiyorum bu arada ama burada işler böyle yürümüyor maalesef.

• bu faiz oranı para çekilmediği sürece devam ediyor mu?

• MuT_To kullanıcısına yanıt

Ben yapıyor yada yapmıyor demedim aksi kanıt varsa sunun.

Ancak aracı kurumlar sizin nema için verdiğiniz parayı nasıl ne şekilde ne oranda kullanacaklarına mkk, spk karar veriyor buna uymak zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Kasım 2024; 15:9:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.