valla bunlar böyle devam ederse ben hisse alımlarımı da buradan yaparım. midas onbinde 3e düşüyor, bunlarda onbinde 5. acaba hisse alınca t+2deki nema komisyonu nedir bir sorayım |
OrtakApp Günlük %58 Faiz (32. sayfa)
-
-
Para çeksen de devam eder.
Sadece şuna dikkat etmek lazım.
Diyelim 1 milyon yatırdım ve yarın 1.001.450 oldu.
İçinden 450 TL almak istiyorsun. Milyonu geçtiği için 1450'ye vadesizde bırakacak.
Ama dokunmazsan milyona geçse bile geçtiğinde faiz verecek. -
Ben de aynı şekilde demedim, sizin de dediğinizi iddia etmedim. Ancak bu cümlenizin de yükleminin Türkiye şartlarında hatalı olabileceğini söylüyorum. Zorunda oldukları şey uymak değil, sadece uyacakmış gibi bir bilgi formu düzenlemek.
-
Sabit değil düşürürlerse senin de düşer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Kasım 2024; 15:25:17 > -
1 sene değişmeden %58 verse yatırırdım para ama stopajsız ppfleri bozmanın anlamı yok o zaman
-
Şüphelerinizi netleştirmek istiyorsanız cimer üzerinden Spk, Mkk, Ytm kurumlarına bilgi edinme başvurusu yapın forum adına iyilik yaparsınız.
-
Patron çıldırdı, faiz oranına hiç bakmadım bende diyorum getiri neden artmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 21 Kasım 2024; 15:32:45 > -
korkutucu...
-
Bunların getirisi düşmeye başladığında PPF'lerinde getirisi düşecek.
-
Genel müdürlüğe Seçil Erzan atanmış -
faiz artışı değilde üst limiti 1 milyon yerine 5 milyon yaparlarsa, o zaman ürkütücü olur.
-
%58 yapmış, umarım korkudan kimse gelmez
Baş başa kalırız ortak’ la -
Millet SPK lisansına sahip aracı kurumdan korkuyor garip
-
Bütün bankalar faizler düşebilir korkusuyla dolayı düşürüyorlar ama ortak valla inanılır gibi değil %58
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaxeRi -- 21 Kasım 2024; 18:39:46 > -
Eski kimlik var hesap acabilirmiyim -
58 mi -
Nfc ile onay gerekiyor -
Hayatın taklayla geçti BoNi
-
Forumun zeka seviyesinin en düşük olduğu konuda ortak'la ilgili konuşanları banlatmaya çalışıyorlardır eminim 😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X