Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz (34. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
733
Cevap
78
Favori
42.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte böyle böyle yola gelecekler.
  • evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

getiriyi düzenle diyip bakiye ekliyosun o kadar. 1m geçiyorsa da sorun yok her gün bileşik getiri sağlıyor sen içinden para çekmedikçe (çekersen 1m sınırına takılırsın)

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Ben parayı attıktan sonra günlüğe bağla dedim 1 milyonu , şuanda üstüne ekleyebilir miyim ? yani mesela 1.4 milyona tamamlasam 1.4 milyona mı verecek %58'i ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 22 Kasım 2024; 10:35:25 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Olmaz. 1 milyon baglayacaksin, bir daha para ilave ve eksiltme yapmayacaksın, yaparsan tekrar 1 milyondan yeni baglayacaksin.
  • %58 olduğu sitesinde ve hiç bir yerde yazmıyor. Uygulamada mı görüyorsunuz?
  • 100K civarına günlük ne kadar getiriyor acaba? Ivır zıvırını düşünce?

• etrenjit E kullanıcısına yanıt

Evet.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

100 K için 142,62 NET getiri, 1 günlük.

Bugün cuma o yüzden Cuma, cumartesi, pazar için 3 günlük verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteJAWS -- 22 Kasım 2024; 11:19:2 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

uyandırmayın....365e devam.....okurlar burayı...

• Bende katıldım OrtakApp hadi hayırlısıyla
    Yapıkredi den aktardım 500 8dk içinde geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaxeRi -- 22 Kasım 2024; 11:59:54 >
  • Oranların gidişatı için Takasbank Borsa Para Piyasasını takip edin

https://www.takasbank.com.tr/tr/istatistikler/takasbank-para-piyasasi-tpp/tpp-gunluk-bulten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Kasım 2024; 12:7:59 >
  • CİMER den ortakapp için TYM ye soru sormuştum. Cevap gelmiş. Paylaşıyorum.Ortak adının hiçbir yerde geçmediğine değinilmiş. SPK ya da sordum. Cevap gelince yazarım.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ile SPKn’na dayanılarak çıkarılan ve yürürlükte bulunan Yatırımcıların Tazmini ile Tedrici Tasfiye Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde; Merkezimize üyeliği bulunan ve mali durumu bozulan yatırım kuruluşları hakkında Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yatırımcıları tazmin kararı alınması durumunda mevzuat uyarınca bir engel olmadığı sürece, yatırım hizmet ve faaliyetleri ile bağlantılı nakit ve sermaye piyasası araçlarından hesabında mevcut olmadığı tespit edilenlerin hesaplanan toplam bedellerinin azami tazmin tutarına kadar olan kısmı (2024 yılı için 1.143.379 TL’ye kadar) Merkezimiz güvencesi altındadır.(*) 

Söz konusu düzenlemelerde “tazminin kapsamı”, yatırımcılara ait olan ve yatırım hizmeti ve faaliyeti veya yan hizmetler (**) ile bağlantılı olarak yatırım kuruluşu tarafından yatırımcı adına saklanan veya yönetilen nakit ödeme veya sermaye piyasası araçlarının teslim yükümlülüklerinin yerine getirilmemesinden kaynaklanan talepler olarak belirlenmiştir.

Sermaye piyasası mevzuatı uyarınca yatırım kuruluşları tarafından gün içinde herhangi bir müşteri emrine konu olmayan ve gün sonu itibarıyla alacak bakiyesi veren müşteri hesaplarındaki nakitler çerçeve sözleşmelerde yer alması durumunda, müşterilerin tercihleri doğrultusunda mevzuatta belirtilen esaslara uygun olarak toplu veya müşteri bazında değerlendirilebilmektedir. Bu şekilde değerlendirilen nakitler de yukarıda belirtildiği şekilde Merkezimiz güvencesindedir.

Diğer taraftan, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yetkilendirilen Blupay Menkul’ün Merkezimize üyeliği bulunmakla birlikte, Merkezimize üyeliği olmayan “ORTAK” adlı platformun faaliyetlerine ilişkin olarak Merkezimiz nezdinde herhangi bir bilgi veya belge bulunmamaktadır.

Bu nedenle, Blupay Menkul nezdinde yukarıda belirtilen koşullar çerçevesinde tutulan nakit ve sermaye piyasası araçlarınızın toplam bedelleri mevzuat uyarınca bir engel oluşmadığı sürece azami tazmin tutarına kadar Merkezimiz güvencesindedir. Söz konusu nakdiniz yatırım kuruluşu niteliğinde olmadığı için Merkezimize üyeliği bulunmayan “ORTAK” adlı platform üzerinden doğrudan işleme konu olması durumunda Merkezimiz güvencesinde olmadığı değerlendirilmektedir. Ancak “ORTAK” platformu üzerinden yapılan işlemlerin Blupay Menkul üzerinden yapılmış yatırım hizmet ve faaliyetleri kapsamında olup olmadığına ilişkin olarak SPK’dan bilgi almanız mümkündür.

Bilginize sunulur.

(*)

(**) SPKn’nun 37 ve 38’nci maddelerinde söz konusu faaliyetler belirtilmiştir.

* Başvurunuz YATIRIMCI TAZMİN MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmış olup cevap içeriğine ilişkin hukuki sorumluluk cevap veren kuruma aittir. CİMER’in işleyişine dair tüm bilgiler için tıklayınız.https://www.ytm.gov.tr/Home/Sayfa/45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 22 Kasım 2024; 12:11:15 >

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

ortakapp zaten blupay olarak spk'da kayıtlı paran blupay'de oluyor yani.

Sizden öncede biri başvurdu spk'dan yanıt bekleniyor ancak 6362 spk kanunu okuyabilirsiniz aracılık yapabilir başka firmadan kaldı ki Blupay'de kendi şirketi.

Sizde spk'ya başvurun yanıtı birlikte görelim.

https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.6362.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Kasım 2024; 12:16:52 >
    ortakapp zaten uygulamanın adı, cevapta özetle biz uygulamayı tanımayız spk lisansı alan aracı kurum olan blupay'i tanırız demiş.
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Bu linkten aracı kurumların yetkilerini inceleyebilirsiniz. Nemalandırma yetkisi var mı yok mu buradan anlaşılır. SPK net cevap verir.

https://spk.gov.tr/faaliyet-izinleri/araci-kurumlar

Biliyorum hocam Sınırlı Saklama izni var firmanın yani o yönden sorun yok içi rahat etmeyen arkadaşlar için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Kasım 2024; 13:26:43 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.