< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OrtakApp Günlük %58 Faiz (40. sayfa)
-
-
Aaaa.
Geçen hafta iki farklı Vakıfbank hesabından ortak hesaplara para aktardım, sorunsuz geçti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam peki ya tecrübelerinizi burası ile paylaşabilir misiniz? Hem benim için hem de forumda geri kalan insanların uygulama hakkında tereddütlerini ve akıllarındaki soruları gidermesi için.
-
Ne garip toplumuz.Adamlar sanki piyasanın verdiğini %50 fazlasını veriyor. Toplasan en yakın rakibinden taş patlasa yıllık %5 fazlasını veriyor.nr buyuttunuz be
Vakıfı maaş transferi dışında kullanmayın, hemen bloke ediyorlar, sonra işten izin al git açtır vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde öyle. İş bankasını kullanayım bir daha yaptığımda.
Aslında çoğunu buraya yazdım.
* Para transferi (çekme/yatırma) işlemlerinin bazen uzun saatler sürmesi.
* Hesaba erişimin geçici olarak bir anda kapatılması
* Elde edilen kazanç ve stopaj bilgilerine erişim olmayışı (sonradan düzeltildi)
* Kasım ayının 31'i işlemlerinin halen görüntülenmemesi.
* Uygulamanın az güncelleme alması
En büyük tereddüt ise paralarımızın bir gecede kaybolma ihtimali.
🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 25 Kasım 2024; 18:37:47 >
Ama ben Vakıfbank'tan yine ortak'ın Vakıfbank'a gönderdim.
Thodex
Evet hocam Thodex örnek olarak söylemek istedim.
Ben de öyle yolluyorum ama şu bloke olayı ile uğraşmak istemem.
Bende aynısını diyom.
Blupay Menkul Değerler Anonim Şirketi Maslak Mah. Sümer Sok. Kar Plaza No:4 İç Kapı No: 32 34398 Sarıyer / İSTANBUL
-
Yanlış örnek vermişsiniz bu konuda açıklık getirelim uygulama da 2 ayrı firma bulunmaktadır özünde aynı şirket olsa da farklıdır.
Hisse yani konumuzdaki nema kısmı ve YTM güvencesi olan BLUPAY MENKUL DEĞERLER A.Ş. saklanan tutar için geçerlidir, öte yandan kripto bölümündeki tutara herhangi bir YTM güvencesi bulunmamaktadır sizin verdiğiniz kripto örneği ise konumuzla alakasızdır zira kripto firmalarına zaten herhangi bir güvence yok.
Ortak her ne kadar çıkışı kripto olsa da aracı kurum ve kripto firmaları ayrıdır zaten MKK sisteminde hesaplarım kısmında 2 ayrı firma ve hesap görürsünüz
Hisse senedi ve nemalandırma işlemleri Blupay Menkul Değerler A.Ş. tarafından; Kripto işlemleri ise Blutrade Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş.
Adres sormuşsunuz merkezi Maslak Mah. Sümer Sok. Kar Plaza No:4 İç Kapı No: 32 İSTANBUL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Kasım 2024; 20:9:21 >
-
yav tamam da kardeşim merkezi neresi buranın merkezi yav :)
-
Hem adresi kendiniz yazıp sonra adres neresi diye soruyorsunuz iyimisin?
Merkezi maslakta kar plaza içinde istersen yarın git çay içmeye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Kasım 2024; 20:14:57 > -
Sarkazm. Espri yaptım. Zaten adresi yazdım.
-
İnşallah olmaz da olursa yanarız :) yapacak hiç bir şey olmaz.
Örnek evet bire bir değil tabiki ama yeni bir sistem olduğu için böyle bir şey düşündüm. Siz de iyi kötü biliyorsunuz yani Türkiye de buna benzer durumlar çokca yaşandı hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X