Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
91
Favori
58.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler gün içinde saat 15:00'e kadar paraya ihtiyacımız olduğu zaman eft havale yapabiliyor muyuz ?

• helsloot kullanıcısına yanıt

evet.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Para çek diyorum yetersiz bakiye diyor

Paranın hepsi nema kısmında ondan. Getiriye tıkla oradan düzenle deyip, çekeceğin tutarı ayır, kalan parayı yaz, miktarı güncelle deyince, çekeceğin tutar vadesiz bölümüne aktarılır. O zaman para çek dersen yetersiz bakiye demez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bomax01 B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler OrtakApp Günlük %58 Faiz 

• epica06 kullanıcısına yanıt

Doğan yayın satıldı , Dışbank satıldı , D&R satıldı vs vs, paralar cepte, bu yapının torunu gelecek app ile risk alacak ha , en başta iç denetim ve risk takip oluşturmuşlardır.1000000 var , en ufak endişem yok.Ama gelmeyin, talep artarsa faiz düşer.

Öğreniceksin :)

Arkadaş açıklamış zaten.

• epica06 kullanıcısına yanıt

Tosuncukla bunu kıyaslıyorsan hatalısın.Bu torunun meşgalesi.bu adamların alacağı risk belli.

• Arkadaşlar bu adamlar 58 oran verdiklerinde para kazanıyorlar mı önemli nokta bu nemalandırma sözleşmesinde borçalandırma kredi verme anlamına gelen ibareler var başka şirketlere piyasanın altında kredi verme benzeri işlemler yapıyor olabilir mi? Şu da var Fibabankadan yine merkez oranı %50 ilen 6 ay boyunca ekstra kazanla birlikte günlük 62 oran aldık yıllık bileşiği daha farklı tabi, çiftlik bank gibi seçil erzan gibi aylık yüzde 20 kazan falan yok normal banklarında zamanında verdiği orandan düşük, oranla ilgili şüphe çeken durum yok bence. Ancak sözleşmelerin imzasız olması nemadaki tutarın nasıl kullanıldığının şeffaf olması, uygulamanın daha güven verir olması, denetimin ne zaman ne şekilde yapıldığını falan öğrensek içimiz rahat ederdi.

• %58 oran gayet verilebilir bir oran. normal bankaların bu oranı vermemesi onların cimriliği. bir de bankaların operasyonel giderleri, personel giderleri vs aynı değil.

%58 verip kar ediyorlar mı diye boşuna düşünmeyin. yatırılan tutarı bire bir kullanmıyorlar. 1e 9 olarak kullanıyorlar.

yani biri 1 milyon yatırdığında banka merkez bankası deposuna %8 zorunlu karşılık ayırdıktan sonra kalan 920bin liranın 9 katını kredi olarak dağıtabilir. peki neden düşük faizden dağıtamıyorlar? merkez bankası referans faizi yüksek ve krediler kapatılmış durumda. konut, araç kredi limitleri, ihtiyaç kredi limitleri hep bu yüzden var.

para basımı merkez bankasında direkt olmuyor, devlet izin verdikçe özel bankalar aracılığıyla oluyor.

• theistman kullanıcısına yanıt

Ocak ayında çıkacak rapor da belki görebiliriz.

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp Günlük %58 Faiz

OrtakApp Günlük %58 Faiz

https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/1351442

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 26 Kasım 2024; 11:55:57 >

• @DENIZCISERKAN @Ömer Daha ne kadar müsaade edilecek bu arkadaşlara? Spk ve YTM lisanslı aracı kurumu ortada bir şey yokken 1 haftadır alenen kararlama kampanyası yapıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 26 Kasım 2024; 11:52:24 >
  • hocam 2000 senesinde Demirbank çalışanıydım diyeyim sen anla.Batmış banka bana tazminatımı ödedi çünkü düzgündü (hala hayırla anarım sahiplerini, personele bu kadar iyi bakan kurum azdı.).Bu yapı doğanların olmasa ilişmem, mesela a101'in Getir'in vb app'leri var, indirmem bile.Ayrıca ütopik bir oran vermiyorlar.Aptal değil bu adamlar.

günde brüt 1445 tl almak bana eğlenceli geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgora

hocam 2000 senesinde Demirbank çalışanıydım diyeyim sen anla.Batmış banka bana tazminatımı ödedi çünkü düzgündü (hala hayırla anarım sahiplerini, personele bu kadar iyi bakan kurum azdı.).Bu yapı doğanların olmasa ilişmem, mesela a101'in Getir'in vb app'leri var, indirmem bile.Ayrıca ütopik bir oran vermiyorlar.Aptal değil bu adamlar.

günde brüt 1445 tl almak bana eğlenceli geliyor.

Yalnız getir finans fibabanka' nın altyapısını kullanıyor servis bankacılığı a101 in hadisi de katılım bankası yani kısaca ikisi de BDDK' nın faaliyet izni verdiği bankalar zaten getir fibanın altyapısını kullanıyor

• İlk para attım çabuk geçmişti şimdi yine attım bir saat den fazla oldu geçmedi normal mi yani arada böyle oluyor mu?

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar tartışmanın sonucunda kullanmaya başladın nasıl oldu bu ?

• JaxeRi kullanıcısına yanıt
    Hocam üzülmeyeceğim miktar attım 14 bin lira. Aslın da 280 bin atacaktım ama yemedi zar zor biriktirdiğim para sonra intihar sebebi olmasın 🙂

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.