Ara ara paranın karşıya geçmesi uzayabiliyor. EFT ücretsiz. |
OrtakApp Günlük %55 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (67. sayfa)
-
-
teşekkür ederim riski az olsun öz olsun acil para lazım olunca beklemek olmuyor başka önerebileceğiniz günlük faiz veren banka var mıdır % 45-50 bandında gibi
-
On Plus mantıklı -
1 milyonum ortakta, geri kalanını Nk0lay'a attım.
-
ortak ne yapmak nereye varmak istemektedir
pasifsiz olduğu için yine de şu an en iyisi
-
Az önce İşbankasına birkaç saniye içinde para geçti.
-
Ppf ortak’ ın hala eline su dökemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BirkanbeyYorum yapmak için yapanlara pek takılmayın, firma 3 puan aşağı çekseydi aynı kişilerin yorumu 'ne farkınız kaldı bankadan neden size yatıralım' olacaktı.
Zamanında mundi uygulamasıda ilk açıldığında yüksek verdi belirli müşteriye ulaşınca piyasa ile benzer oranları vermeye başladı ortak'da müşteri çoğaldıkça benzer durum olacaktır.
Şaşmaz
-
58 iyi gidiyordu 55 üzmedi değil :) Ama pasif olmadığı için hala buradayız devam!
-
55 yine iyi bir oran piyasaya göre
-
Günlük 0.14 den 0.135 e inmiş gibi düşünün -
Tam buraya geçecektim faizi mi düşürdüler 😁 -
Anadolu'dan yeni bir faiz orani verdiler mi hocam size? Sanırım 3 aylık sure doldu sizinde.
-
muhteşem hesaplama hocam emeğinize sağlık
-
Daha 3 günde hemen 58 den 55 e indirdiler...
Belli ki oynak işler yapacaklar... Para taşımaya değmez...
HSBC yüzde 52 den vadeli açıyor.
-
Enparaya 2 kere çektim anında geçti, ortak a para aktarmak daha uzun sürüyor 15 dk civarında -
3 günde derken?! -
Lafın gelişi öyle söylemiş
-
21 Kasım'dan bugüne kadar %58'di faiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronnettee -- 24 Aralık 2024; 15:28:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X