Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %55 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xymox , ronnettee , NeutronS Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.381
Cevap
128
Favori
95.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Faiz düşürülebilsin diye asgari ücretli öldürüldü. Başımız sağolsun.
  • TurkCA T kullanıcısına yanıt

yapacağı güncellemeyi yaptılar. 55 oranı uzun süre korur. 58 zaten müşteri toplama oranıydı

• uygulamada gece saat 12’den sonra getiri düzenlemeyi de fixlemişler.
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt

Düşmesin de. Bunada tamam deriz.

• büyük ihtimal yakında 52 ye düşecek burası da

• Düşük hacimli parayı (maaş, kira vs ) gibi şeylerde burası daha mantıklı olacak gibi. Mb her düşüş öncesi burası da düşecek. Yüksek Mebla için 3 aylık bağlanıp riski elimine edilebilir…. Ben bugün Vakıfbank %50 den bağlayacağım 3 ay. 3 ay içerisinde 46-47 kere gelir gibi bence faiz.
  • yine para aktarımları gecikmeye başladı.

• Ne zaman para yatırmak/çekmek istesem işlem saatler sonra gerçekleşiyor bazen ertesi iş gününe sarkıyor!

• Teknik problem var düzelteceklermiş
  • 58 gözüküyor...55ten verdi sizdede öylemi...dün 55 oldu görünen 58 dünün faizi...ama 55ten işlemiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemsinirlihemsakinuzaylı -- 25 Aralık 2024; 10:11:19 >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Vakıftan 50 nasıl aldınız mh mi verdi
  • carpenic kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan bana özel olarak görünüyor 3 aylık. Herhangi bir kartım vs bile yok vakıfta.
    Benim de hiç hesabım yok ama internet sitesinde 45 gösteriyor. 3 aylık bağlıycam 50 veriyorsa eğer hesap açıp. Ondan sordum teşekkür ederim
    Anladım hocam, bilemiyorum kişiye özel değil önceki aylarda da burada okumuştum olduğunu ama bilemedim :)
    Denizbank’a bakın.
    Uzun bağlayınca her 15 günde 1 puan düşüyor. Yani 31. Gün 52den bağladığın faiz aslında 50 oluyor. Bileşik getiri araştırın
  • Para çekme sorunu duzeldimi.cekipte hesabına geçen oldumu
  • dolar uçuyor tl faizden çıkma zamanı bence.ytd.

• epica06 kullanıcısına yanıt

Doların uçtuğu falan yok da. TL faizin altında kalacak şekilde ama daha fazla salarlar gibi artık. Eritmeleri lazım asgari ücreti. Aylık bile para bağlanmaz ama günlük faize devam. Olası bir devali herkes kendi sindirebileceği kadar. 

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.