ben dolar almıyorum alırsam tether alıyorum alırsam. o makaslar açılınca görürsünüz bankadan pahalıya alıp ucuza satmayı. en son tether aldığımda yıl 2023tü sanırım |
OrtakApp Günlük %48 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (72. sayfa)
-
-
Şu anda piyasa hareketli diye dolara 35,06 vermiş. Daha sakin günlerde birkaç kuruş oynuyor. Euro da 36,65 TL’ye alınıyor ve 36,48 TL’ye satılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben başka yatırımda kullanmadığım parayla euro alıp %2,50 veya %3 faize koyuyorum. Zaten Fransa’da yaşadığım için de dolarla işim yok. Aldığım euroyu bir daha asla satmam yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 26 Aralık 2024; 14:47:47 >
Dedikleriniz mümkün değil.
-
Mümkün olmayan nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplanan paraların bitcoine yatırılması.
-
Resmiyette mümkün değil görünüyor ama burası Türkiye... Ben böyle yapmış olabileceklerini düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ortakın nominal kaç verdiğinin önemi yok. ppf lerden oransal %5-%10 fazla verdiği sürece ve ekstra güvensizlik yaratmadığı sürece portföyde günlük tl faize ayırdığım tutarı burada tutarım.
tcmb faiz indirir sabit tutar vs bunlar için ortak ın yapabileceği bir şey yok.
atıyorum yıl sonu tcmb faizi %25 olsun. ppfler %24,5 olsun, ortak %26,5-27,5 arasında vermeye devam etse bence ok. zaten sıcak para, parayı tutması için sebep vermesi lazım. yoksa kaçinto
belki yıl sonu TL faizde 1 liram bile olmayacak, bu ayrı bir konu. ortak la alakası yok.
-
Getirfinans %50’ye düşürmüş. Bize de yansır mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronnettee -- 26 Aralık 2024; 19:28:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
58 den 55 e çekti 2 gün önce. Hemen düşürmezler bence. Düşürürlerse burgan on plus'a taşırım parayı.
-
@Birkanbey @Dark Territory Evet güncellemediğim için öyle gözüküyormuş getirilerin üstüne basınca %55 çıktı 😅 Teşekkürler
-
mb doları tabiki baskılıyor. şimdi gevşetirler asgariyi eritmek için. dolar almadım bugün. arayan bulur uygun makaslı banka. sıfır makas istiyorsan tether alablirsin.
-
kardeş sen efendi gbi konuşmayı bilmiyorsan konuşma asıl. ne bu gerginlik bi rahatsızlığın mı var? yatırım olarak sadece dolar mı var sana portfoyümü mü atmamı istiyosun? ytd yazmışım ya sonuna cevap yazmak zorundamısın heleki düzgünce yazmaayacaksan. sana uygun değilse oku geç zorlama
-
spk lisansım var evet ve donanımhaberde sıcak fırsatlarda tavsiye veryorum:) arkadaşım alt tarafı faize para atıyosun. yatırım yaptığını mı zannediyosun? faizden zengin olanı kim görmüş. ben şahsen kredi kartı ödemelerim vs çevirdiğim parayı ppfya koyardım burası cidden avatajlı burayım keşfettiğimden beri. ama burayı yatırım gibi gören hata yapar. ytd
Eee ben de borsada nakite geçtiğimde kullanıyorum. Ne olmuş?
Ytd 😂
Lafının arkasında dur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi laftan bahsediyosun iyice kirlettin forumu. daha fazla yazmanın anlamı yok boş boş şeyler zaman kaybı okuyana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikarateci -- 27 Aralık 2024; 1:48:44 >
-
Ben bu yorumu sabah okuduğumda gülüp geçmiştim sanki faiz %10a düşecek gibi yazmış hesabındaki 1000 lirayı boşaltıp tl mevduatıyla yakalanmadı 250 bp faiz indirimine işte gerçek bir ekonomist
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X