< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OrtakApp Günlük %48 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (71. sayfa)
-
-
aylık net %4.35 faiz alırken doların %2.3 artması uçmuş olmuyor
-
e yani? hocam sen yuvana dönüp forumun en toksik konusuna gitsene, orada severler böyle düşük ve bileşik olmayan getirileri :d
-
"dolar uçuyor tl faizden çıkma zamanı bence.ytd." dolar 35.20'dir.
dolar 37 olunca görürsün" dolar 35.28'dir.
:D -
Benim faiz oranı hala %58 gözüküyor sizde de böyle mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde %55.
Yeni müşterilere %58 hoş geldin faizi mi veriyor nedir. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben de anlamadım faiz oranı %58 iken ortak app'i açmıştım o zamandan beri paraya hiç dokunmadım 😄 Ama sistemsel bir hatadır herhalde
bugün 14.00da faiz indirimi açıklanacak yüzde 99. ben hesabımı boşaltıyorum. tl mevduatıyla yakalanmayın mb kararlarına ytd
Saat işaretine basıp işlemlere girin getirilerın üstüne basın kaçtan hesaplıyor görürsünüz.
%55e düştüğü gün benimde böyle gösteriyodu ama getiri %55 geldi. Uygulamayı güncelleyince düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Aralık 2024; 14:0:41 >
Geçmiş olsun faiz düştü, ortak'ın da düşürmesi yakındır diye düşünüyorum. ytd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronnettee -- 26 Aralık 2024; 14:13:9 > -
oha düşürecek dedim de 250 baz çok oldu be !!!
-
150 bp bekliyordum ben de.
-
Ortak zaten %55'e düşürdü, hiç sanmıyorum yakın zamanda daha da düşürmesini. Diğer bankalar patır patır düşürecektir orası belli.
Belli olmaz hocam. %58 Müşteri çekme kampanyasıydı bana göre. Bundan sonra diğer bankalarla eşitlemeye çalışacağını düşünüyorum. ytd
-
Diğer bankalarla eşitlerse ortak dut'luk olur. Bankalar dururken kimse ortakda durmaz. Her zaman bankalardan 3-5 puan fazla vermek zorunda.
Diğer bankalarla rekabet edecek kadar kafayı yememişlerdir diye düşünüyorum. Zaten insanlar güvenmiyor, bir de diğerleriyle aynı oranda faiz verirlerse kendi kendilerine kumda oynarlar. Ortak'ın faizi zaten %55 idi, 1 ay boyunca müşteri çekmek için %58 yaptılar. Ki bence onun sebebi de Trump'ın seçilmesi sonrası ralliye geçen Bitcoin'e topladığı mevduatla yatırım yapmaktı. O sıralarda deli para vurmuşlardır.
kaçtan aldın doları? ödediğin makası da yaz :D
şimdi bahane gelir "mb döviz satarak kuru baskılıyor :(((((((((((((((("
x'teki 'bunak dede'nin zamanı geçti.
-
Düzgün bir banka bulmanızı öneririm. Dövizde makas ödeyen var mı ya? N Kolay zaman zaman TCMB kurundan bile ucuza döviz satıyor. Anlık alış ve satış farkı da en fazla 4 kuruş oluyor. Şu anda dolar 35,21 TL ve N Kolay’dan 35,23 TL’ye alabiliyorum. Euro da şu anda 36,71 ve N Kolay’dan 36,65’e alabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 26 Aralık 2024; 14:43:15 >
satış kuru kaç?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X