Şimdi Ara

Ortaklık Bozuldu İtemler Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler en sonunda bu olaylar banada bulaştı lvl 62 charım rogue olan sonunda o da gitti.Adamlar resmen bana komplö kurmuş.
    haclenme nedenini açıklayayım ;
    Biz bi arkadaşla ortaktık bu charda.Son günlerde beni dc edio o birisi oynuo dediği halde sonra msn aç filan dio.perşembe günü kardeşimin priestini kasıyorduk ash te gine bu beni dc etti.girdiğimizde char yatmıştı.biz bunda msn de tartıştık filan.Bu girdi chara oynadı filan.Ertesi Sabah bi girdim ki chara itemler yok.bana hacendi dedi char , ama eminim ki bi arkadaşa verdi bu itemleri arkadaş bir günde benim itemlerin aynısına sahip oldu.benim charın giden İtemleride şunlar
    ::+8 dual mirage , 2 tane +1 kekuri ring , +0 priest pendant , dex 9 belt , dex 9 earing ve dex 7 earing
    +6 shell pauldron gerisi +7 chitin ,kafalık ta +6 dd işte bu itemler gitti.
    Bu olaydan sonra bişiler öğrendim bu oyunda babana bile güvenmicen.Çocuk bana resmen komple kurmuş almış itemleri hemen dier arkın chara human dı elinde +4 mirageler vardı.bi bakıyorum adamda +8 mirage bi günde.
    Oyunu bırakıcam bu char toplayamassam parası yok.elinde bi +7 horn cross bow var bide fbler +6 +7 filan işte.
    charı paper plate +8 ve archer yapcam +5 filan ıb alacım alabilirsem.Tek iyi yanı adamdaki lupus almaması.
    eğer bu char toplanmassa oyunu bırakıcam charı satcam . lineage 2 ye gececem.

• bence sen arkadaşını dövebiliyosan eyer iyi bi eşşek sudan gelinceye kadar dövv

ben olsam şayet öldürürdüm
  • Bende dövecektim ama itemleri almamı tabi sadece miragei oda bi tanesini oo sağladı ama her şeyi aldı.ortaklığı bozcam deseydi itemlerini geri vercektim herkes kendi yoluna.
  • GerçekTen bu oyunda babana bile guvenmıycen
  • geçmiş olsun
  • Döv Döv
  • dov bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi URUKHAI -- 13 Mayıs 2006; 8:50:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxitolga

Beyler en sonunda bu olaylar banada bulaştı lvl 62 charım rogue olan sonunda o da gitti.Adamlar resmen bana komplö kurmuş.
    haclenme nedenini açıklayayım ;
    Biz bi arkadaşla ortaktık bu charda.Son günlerde beni dc edio o birisi oynuo dediği halde sonra msn aç filan dio.perşembe günü kardeşimin priestini kasıyorduk ash te gine bu beni dc etti.girdiğimizde char yatmıştı.biz bunda msn de tartıştık filan.Bu girdi chara oynadı filan.Ertesi Sabah bi girdim ki chara itemler yok.bana hacendi dedi char , ama eminim ki bi arkadaşa verdi bu itemleri arkadaş bir günde benim itemlerin aynısına sahip oldu.benim charın giden İtemleride şunlar
    ::+8 dual mirage , 2 tane +1 kekuri ring , +0 priest pendant , dex 9 belt , dex 9 earing ve dex 7 earing
    +6 shell pauldron gerisi +7 chitin ,kafalık ta +6 dd işte bu itemler gitti.
    Bu olaydan sonra bişiler öğrendim bu oyunda babana bile güvenmicen.Çocuk bana resmen komple kurmuş almış itemleri hemen dier arkın chara human dı elinde +4 mirageler vardı.bi bakıyorum adamda +8 mirage bi günde.
    Oyunu bırakıcam bu char toplayamassam parası yok.elinde bi +7 horn cross bow var bide fbler +6 +7 filan işte.
    charı paper plate +8 ve archer yapcam +5 filan ıb alacım alabilirsem.Tek iyi yanı adamdaki lupus almaması.
    eğer bu char toplanmassa oyunu bırakıcam charı satcam . lineage 2 ye gececem.

senı gayet iy anlıyorum şuana kadar benım 18 tane charım oldu ve yarı ark yuzunden yarasıda internet cafede girdigim için ben aslında evden takılıyom ama mecburen girdim soydularşuan lvl 57 asasım var işte 6+ mirage ve +8 sbsı var
    neyse geçmış olsun

• çok saolun beyler.şu adama +6 +5 filan ıb alabilsem elimdeki lupus u satıp ii olacak.hayır üzüldüğüm şeyu ne bilio musunuz hakkı olmadığı halde shelli kekurileri filan almış.adam gibi ortaklık bozcam deseydi verirdim itemlerin çoğunu tamda char a pre alcaktım.lvl 65 e kascaktım bunlar oldu işte
  • valla bence sağ-sol girrrriiiişşşş .
    BİTİR İŞİNİ KOÇUM

• yardıma gelelimmi

geçmis olsun bu arada
  • int cafeye götürüp döve döve al itemlarını
  • wala eşşek sudan gelinceye kadar döwme.eşşeği suya bi halatla bağla kaçamıycak şekilde ondan sonra sudan gelinceye kadar döv.
  • öncelikle geçmiş olsun..
    kardeş sana bi kaç önerim olacak..
    öncelikle bi charı asla 2 kişi oynamayın..(ben 11 snelik arkıma lvl 60tan sonra verdim passi)
    2.si eğer 2 kişi iseniz bi char ac onu kas 60 yap ve anlasın herkes itemlerini bölüşsün yolunuza gidin
    3.sü onun ağzını burnunu kır..
    4.sü hiç charı toparlamaya urasma bence oyunu bırak..
    belki bu ilk diildir tekrar basına gelebilir sonucta o kişi passini bilio
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForeverPriest

öncelikle geçmiş olsun..
    kardeş sana bi kaç önerim olacak..
    öncelikle bi charı asla 2 kişi oynamayın..(ben 11 snelik arkıma lvl 60tan sonra verdim passi)
    2.si eğer 2 kişi iseniz bi char ac onu kas 60 yap ve anlasın herkes itemlerini bölüşsün yolunuza gidin
    3.sü onun ağzını burnunu kır..
    4.sü hiç charı toparlamaya urasma bence oyunu bırak..
    belki bu ilk diildir tekrar basına gelebilir sonucta o kişi passini bilio

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.