Şimdi Ara

ortalama sistem için hangi anakart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 saattir forumda dolaşıyorum kafamda bişilerin netleşmesi bi yana allak bullak oldum. acındırmak gibi olmasın ama hergun pc başında olan biriyim ve imkansızlıklardan dolayı p2 300 kullanıyorum. kullanırken nefes almamı engelleyen bu aletten kurtulmak için elime bir fırsat geçti. anlayacağınız üzere bu fırsatı çok iyi kullanmak istiyorum.

160 gb samsung hdd
    c2d e6300
    1gb ram twinmos
    512 mb ekran kartı
    dvd-rw
    anakart???

bu sistemi kurmaya çalışıyorum. forumda defalarca aramama rağmen beceriksizliğim olsa gerek overclock ozelliğinin ne olduğunu bulamadım. p965 asus p5b de bu ozellik yok onu anlıyabildim fakat işime yarayıp yarayamayacağını anlamadım. eski anakartım asusdu ve 9 sene goturdu beni. şimdi beni senelerce goturmesi gereken bir sisteme ihtiyacım var bu şansımı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. tecrubelerinize sığınıarak anakart seçimimde yardımcı olursanız çok mutlu olucam. gerekli teknik bilgim yetersiz olduğundan forumlarda ancak kaybola biliyorum..

sistem hakkında başka onerileriniz varsa can gozuyle beklemekteyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: delivar

arkadaşlar 1 saattir forumda dolaşıyorum kafamda bişilerin netleşmesi bi yana allak bullak oldum. acındırmak gibi olmasın ama hergun pc başında olan biriyim ve imkansızlıklardan dolayı p2 300 kullanıyorum. kullanırken nefes almamı engelleyen bu aletten kurtulmak için elime bir fırsat geçti. anlayacağınız üzere bu fırsatı çok iyi kullanmak istiyorum.

160 gb samsung hdd
    c2d e6300
    1gb ram twinmos
    512 mb ekran kartı
    dvd-rw
    anakart???

bu sistemi kurmaya çalışıyorum. forumda defalarca aramama rağmen beceriksizliğim olsa gerek overclock ozelliğinin ne olduğunu bulamadım. p965 asus p5b de bu ozellik yok onu anlıyabildim fakat işime yarayıp yarayamayacağını anlamadım. eski anakartım asusdu ve 9 sene goturdu beni. şimdi beni senelerce goturmesi gereken bir sisteme ihtiyacım var bu şansımı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. tecrubelerinize sığınıarak anakart seçimimde yardımcı olursanız çok mutlu olucam. gerekli teknik bilgim yetersiz olduğundan forumlarda ancak kaybola biliyorum..

sistem hakkında başka onerileriniz varsa can gozuyle beklemekteyim.

forumda overclock bölümü var orda istediğin her türlü bilgiyi bulabilirsin bütçene göre en iyi seçimide yine forumda dahili bileşenler bölümü var orada bulabillirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.