Şimdi Ara

ORTAMDAKİ GİZLİ KAMERAYI BULMAK ÇOOK ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MALUM GÜNÜMÜZDE KAYIT CİHAZLARI İNANILMAZ DERECEDE ÇOĞALDI VE BAKKALLARDA BİLE SATILIR HALE GELDİ. HAL BÖLE OLUNCA DA KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR İÇİN BU TÜR GİRİŞİMLER OLDUKÇA KOLAYLAŞTI. BİR ORTAMDA KAYIT CİHAZI VARSA BUNU NASIL TESPİT EDERİZ. SİNYAL İLE KAYDI BAŞKA BİYERE AKTARAN KAYIT CİHAZLARI İÇİN SİNYAL BULUCULAR VAR BU ÜRÜNLER NE KADAR BAŞARILI. KAYIT İŞLEMİ YERNDE GERÇEKLEŞİYORSA HERHANGİ BİR FREKANS OLAYI YOKSA YİNE DE BU CİHAZI TESPİT ETMEK MÜMKÜN MÜ ? BİLGİSİ OLAN ARKADASLARDAN YARDM RİCA EDİYORUM....

• Frekans bulucular ile yarıyor, yurtdışından alman daha mantıklı onları. Diğer tür cihazlar için ise sadece ortaligi kurcalamak kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozunaltun

Frekans bulucular ile yarıyor, yurtdışından alman daha mantıklı onları. Diğer tür cihazlar için ise sadece ortaligi kurcalamak kalıyor.

Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetizmir2

böcek deilen dinleme cihazları için frekans tarayıcı kamera içinde saat resim felan sağa sola gizlenebilecek yerlere bakmalısın çiçeklerin arasına felan

Kendimiz aramak tek çözüm galibaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetizmir2

gizli kamera koyulacak kadar nasıl bir ortammış anlamadım bir mevki makam felan ancak çok önemli kişilerin makam odalarına konur gizli kamera belli bir frekansdan yayın yapıyorsa eğer yani havaya sinyal veriyorsa frekans tarayıcı kullanmak lazımdır eğer sabit ve pillle besleniyorsa eğer yani sd kart gibi bir flash bellek ortamına kayıt yapıyorsa onu elle bakmak lazım sinyal tespiti ile bulunamaz

bakacağı yerler ofis tarzı yer ise klima arkası elktrik sobası içi felan gibi vazo mesela yani köşebent taraflara koyması lazımki odayı genel açıdan görsün saat şeklinde olanlar var yani küçük olduğu için herşeyin içerisie gizlenebilmektedir

mesela oto anahtarlığı şeklindee varı mesela bir ara 20 tl ye felan satılıyordu

ORTAMDAKİ GİZLİ KAMERAYI BULMAK ÇOOK ACİL !!

yalnız adliye emniyet birimleri gibi kamu kuruluşlarına bunla girerken yakalanırsa yani bunun kayıt cihazı olduğu farkedilirse

mesela ankarada biri yargıtaya girerken bunla yakalandı savcı 645899 yıl hapsini istedi dava açıldı casusluktan

İşte problem de bu cok ucuz ve küçük olmaları. Bunlara maruz kalmak için çok önemli biri olmak gerekmiyor artık. Otellerde, Pansiyonlarda halka açık tuvaletlerde, yurtlarda, restaurantlarda kısacası heryerde bi saat olarak bir kalem olarak ya da bir dvd player olarak karşınıza çıkabiliyor. Gazete ve tv lerde son zamanlarda cok fazla haber çıkmaya başladı casus cam ile ilgili. İnsan şüpheye düşüyor hal böyle olunca..

• Duvar saatlerini bile kendiliğinden gizli kameralı filan yapıyorlar.
  • O kadar da paranoya yapmayın kim sizi niye izlesin ya da kayıt etsin. halka açık tuvaleti de izlemek için manyak derecede sapık olmak lazım.
    Mağazalarda güvenlik kameraları var bazısı da gizli zaten, bunlardan rahatsız oluyorsan hiç evinden çıkma. Elinde frekans bulucu ile mi dolaşacaksın. Kaldı ki onların sadece kayıt cihazı veya kamera tespitinde işe yarayacağını sanmam. Bunlar frekans yaymaz ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gizli kamerayı tespit etmeye yarayan cihazlar vs var ama bunlar kablosuz cihazları tespit ediyor kablolu cihazları nasıl tespit ederiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudan bende rahatsızım açıkçası,

Özellikle tatil için gittiğimiz otellerde, oteller istediği kadar kaliteli olsun sonuçta çalışanları asgeri ücretli mevsimlik neydiği belirsiz insanlar.

Odaya siz yokken, temizlikçisi, mini bar değiştiren görevlisi, teknik elemanı vs vs girmeyen kalmıyor, bunların içerde ne yaptığıda belli değil,

Ortalık sapık dolu, sokakta yürüyen insanın etek altını çekerken yakalanan tonla insan var bu cesareti gösteren sapık ruhlu insan acaba otelde çalışsa neler yapar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Bu konudan bende rahatsızım açıkçası,

Özellikle tatil için gittiğimiz otellerde, oteller istediği kadar kaliteli olsun sonuçta çalışanları asgeri ücretli mevsimlik neydiği belirsiz insanlar.

Odaya siz yokken, temizlikçisi, mini bar değiştiren görevlisi, teknik elemanı vs vs girmeyen kalmıyor, bunların içerde ne yaptığıda belli değil,

Ortalık sapık dolu, sokakta yürüyen insanın etek altını çekerken yakalanan tonla insan var bu cesareti gösteren sapık ruhlu insan acaba otelde çalışsa neler yapar ???

Çok haklısınız hocam.Bende gizli kamera bulmak için ufak bir cihaz varsa almak istiyorum.Alıp kullanan bir arkadaş oldu ise lütfen bu konuya cevap yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Bu konudan bende rahatsızım açıkçası,

Çok haklısınız hocam.Bende gizli kamera bulmak için ufak bir cihaz varsa almak istiyorum.Alıp kullanan bir arkadaş oldu ise lütfen bu konuya cevap yazsın.

Diğer arkadaşlarında dediği gibi malesef yok, kablosuz yayın aktarmadığı sürece kendi hafızasına kayıt yapan bir cihazı bulan bir cihaz ben bugüne kadar görmedim duymadım, varsada ucuz bir şey olacağını sanmam.

Ben tatil için gittiğim otellerde şu yöntemi uyguluyorum,

Duvardaki saat, tv kenarları, oda içindeki masa üzerinde bulunan eşyalar, elbise dolabının duvarla birleşim yerlerinde varsa boşluk, klima havalandırma ızgarasının araları, banyonun tüm ücra köşeleri, perde kenarları başta olmak üzere kamera konma ihtimali olabileceğini düşündüğüm heryeri kontrol ediyorum.

Sonrasında, sanırım en kesin çözüm bu, yanımda kendi götürdüğüm gizli kamerayı odanın bir köşesine koyuyorum ve odayı terk ederken açıyorum, çıkarken kapının arkasına kapı bir insanın ancak geçebileceği kadar açıldığı zaman kalan boşluğa denk gelecek şekilde buruşturduğum peçeteyi koyuyorum ve girerken buna dikkat ederek girip hemen peçeteye bakıyorum, yerinden oynadıysa kamera kayıtlarını kontrol ediyorum.

senede bir kez tatile giderim, her seferinde farklı otel oluyor, bugüne kadar iki şüpheli durum kayıt ettim ve tatil sonu çıkış yaparken otel yönetimine görüntüleri gösterdim.

birincisi, elbise dolabının içinde bulunan kasa ile temizlikçi baya bi haşir neşir oldu, sanırım açmaya çalıştı kasa önünde durduğu için kameradan ne yaptığı belli değildi, yönetim temizlik yapıyor abartacak bi durum yok dedi fakat kasanın üzerinde hani varsa toz almak en fazla bir dakikasını alır neredeyse 5 dakikaya yakın kasanın ne temizliğini yapıyordu ayrı bir konu

ikincisi, Antalyada büyük bir oteller zinciri olan bir otelde konaklamıştık ve en sinir olduğum durum bu oldu. Balkondan odanın içine teknik elemanlardan birisi girdi. Balkon kapısı kilitli ve perdeler sonun kadar kapalı olmasına rağmen açıp içeri girdi, odanın içine şöyle biraz bakındı ve kapıdan çıkıp gitti. Yönetime gösterdim, elemanı çağırdılar, yan odanın balkonunda sorun varmış ona bakmış sonra bizim balkona geçmiş ordada sorun varmı bakmak istemiş vs vs, işi bitincede yan balkona geçip aynı şekilde çıkmak yerine bizim odaya girip ordan çıkmış. Bazen denizden sonra kızım hemen odaya çıkmak istemiyor parkta oynamak için ısrar ediyor, ben kızımla oynarken eşim tek başına odaya çıkıyor, duşa giriyor üstünü değiştiriyor o sırada odada tek başına o adamla karşılaşsa ne olacak? Yönetim buna cvb veremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 7 Nisan 2017; 19:33:39 >

• efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Arayarak bulmak çok zor kendimiz kamera koymak mantıklıymış ancak onda da otelden çıkış yaptıktan sonra almaya gelirlerse yine problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNaniSK

Arayarak bulmak çok zor kendimiz kamera koymak mantıklıymış ancak onda da otelden çıkış yaptıktan sonra almaya gelirlerse yine problem.

Malesef otellerde bu problem hep var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.