Şimdi Ara

Ortaöğretim Kpss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,bu sene kpss ortaöğretim sınavından 87 puan aldım,bu puanı değerlendirmek istiyorum aynı zamanda mühendislik öğrencisiyim hangi mesleği önerirsiniz? ikm,mübaşirlik,özel güvenlik görevlisi,ünide destek personeli vs.

• Hangi ilde okuyosun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ben de bu konulardan uzak bir yakınım için araştırmadayım.

P94 puanı 61,5 almış. Merkezi atama şansı yok puanla biliyorum.

İkamet istanbul, yaş 34, metal teknolojisi bölümü.

Kurumların yaptığı sınavları takip edeceğiz galiba. Nereleri takip etmek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

bursada makine müh okuyorum ama üni ve bölüm değiştirmeye açığım atandığım yere

• dhkaan01 D kullanıcısına yanıt
    Şu an ibb buyuk bi alim yapiyor. İtfaiue ve zabita icin sozlu degil yazili mulakat var. İstersen bi bak. Vardiyali calisma sisteminden dolayi rahat rahat okulunu da okursun.

tabii hocam bir bakarım lakin istanbulda çok zorlanacağımı düşünüyorum onun dışında okuduğum üniversitede destek personeli olarak çalışsam nasıl olur veya infaz koruma memuru olsam o da vardiyalı siz ne önerirsiniz?

• dhkaan01 D kullanıcısına yanıt
    İnfaz koruma mantikli bir tercih. Benim zabita ve itfaiye dememin amaci lise mezunu diger memurlara gore fazla maas almasi. Normal memur taban memur maasi alirken zabita veya itfaiye taban memur maasi+sds+mesai ucreti seklinde aliyor. Su an istanbul civarinda maaslar 60-80 arasi degisiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortaokul mezunu KPSS?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.