Şimdi Ara

Ortaokul ve Lise müfredatlarına kodlama dersleri ekleniyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam gibi ogreteceklerse çok güzel. Ama bize bilgisayar dersi verdikleri gibi olacaksa olmaz olsun.(bilgisayar dersine din kültür hocası giriyordu bilgisayar labaratuvar ına 3 yılda 4 kere girdik)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: benhuraxu

"Avrupada kodlama var amerikada kodlama var bizde niye yok" diyenler şimdi de "bizimkiler mi oğrenecek kodlamayı" diyor. Allah içimizdeki irlandalılara akıl fikir versin veya gidecekleri bir ulke. O beyinle kim ulkesine kabul edecekse

Matematik temeli oturmamış, algoritma bilmeyen bireylere zaten harika altyapı hazırlarlar.

Buna bile birşeyler buldunuz ya sizden birşey olmaz

Algoritma bilmeden, analitik düşünemeden çok iyi bireyler yetiştirirsin zaten. Altyapısı bile bozuk olur. Hatta çoğu ezberden gider.

Sen bence kulpla tencereyle uğraşmak yerine bilgi edin ve ufkunu genişlet.

• kodlama dersi çıkarmasalar kabağat,çıkarsalarda kabağat.daha ne istiyonuz yauvv.sizin içinizde nasıl bir ülke düşmanlığı var.daha önce millet kodlama dersi görüyor bizde anca din dersi verirler diyordunuz.halada şikayetçisiniz.beğemiyosanız gidin başka ülkeye.bu türkiye düşmanlarının ırkı belli zaten.
  • canguler917 kullanıcısına yanıt
    bilgisayardan öğretiyolar yalan söyleme.defterede yazdırırlar ama.lisede zate yazılımcılık tasarım var hep bilgisayardan öğretiyolar.ilk okuldayken proje ödevi vermişlerdi ben robot yapmıştım kartondan.sen nerde okuyon.kardeş nedir bu içindeki ülke nefreti.beğenmiyosan seni tutan yok gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

bilgisayardan öğretiyolar yalan söyleme.defterede yazdırırlar ama.lisede zate yazılımcılık tasarım var hep bilgisayardan öğretiyolar.ilk okuldayken proje ödevi vermişlerdi ben robot yapmıştım kartondan.sen nerde okuyon.kardeş nedir bu içindeki ülke nefreti.beğenmiyosan seni tutan yok gidebilirsin.

mersinin en iyi anadolu lisesinde okuyorum kardeş. İçel anadolu lisesi. 460 küsür puanla öğrenci alan lise.sanki yalan borcumuz var. ülke gerçeklerini soyleyincede begenmiyorsan git deniliyor.begenmiyorumda gitmiyorum da var mi problem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenlere öğretsinler önce kodlamayı. Batıyı taklit ediyorlar sadece içi boş teklifler.Kodlama için kaliteli bir bilgisayar alt yapısı oluşturmak lazım. Cin olmadan adam çarpılmaz.

• iso227 kullanıcısına yanıt
    Bende lise sonum ve o arkadaşın dedikleri tamamen doğru. Diksiyonmuş, astronomiymiş bunları sadece seçtirip imzalatıyorlar. Onların olduğu derslere de işte lazım olacak olan dersleri koyuyorlar. Astronomi görüyoruz diye gözüküyor fakat o ders misal geometri işleniyor. Kur'an, peygamberin hayatı gibi dersler de seçmeli fakat yalnızca onlarda ne yazıyorsa o işleniyor. Konu dine gelince asla aksatmazlar ama astronomi, diksiyon olsun sadece seçtirip başka ders işletirler. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ya senin durumun da tam öyle. Gerçeği söyleyeni ülkeden kovarsınız anca.
  • Ne zaman bu kadar nankörleştiler şaşıyorum

• Ne olur bilion mu dersi koyarlar matcı fizikci kimyacı girer derse sınavda çıkmıcak diye kendi dersini işler bu ülkeye böyle ülkeyi geliştirecek bişi yapılmaz abi Sistemin kendisi yaratıcılığı öldürüyor kodlama dersi mi koycakmış pehhh...

• 7 8 sene evvelinde ortaokuldayken bilgisyar hocasiyla denk bilgisayar bilgisine sahiptim olayi siz düşünün. Biraz geç oldu ama umarim küçüklerimize doğru dürüst bir eğitim verirler.

• canguler917 kullanıcısına yanıt
    Ben düz lisede okudum 2 sene once.her turlu imkân vardı sukur CNC program yazma ve 3d tasarım programlarını öğrettiler.ilk okulda word exel program yazmayı öğrettiler.ama sizin durumumuz ne bilemem.konuyu bambaska yere ceknisin.ama lise sonda geometri dersi girmemişti teknik.l. olmamiza rağmen.

• KraveY kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam 2 sene once bizde öyle degildi.umarım senin dediğin gibi olmaz yeni sistem.

• 2 yoldır kodlama gelecek gelecek deniyor ama ortada bişey yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.