Şimdi Ara

oruc tutarken agiz kokusu yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ananem bizde kaliyor. Kadin hasta falan ama hala oruc tutuyor alayina isyan yani. Fakat hayatimda boyle bir kokuyla gercekten karsilasmadim ananemi cok seviyorum kirmakta istemiyorum ama muhabbet bile edemiyorum kokusundan. Internette biraz arastirdim sahurda tarcin yemek dis fırçalamak agiz kokusunu azaltiyormus. Ananem dislerini fircalar ama nafile . Koku inanilmaz. Ne yapabilirim onu kirmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• larvatomarcıgı öner.
  • kardes güldüm gece gece ama cidden onerilere ihtiyacim var :D

• Allah'ın en çok hoşuna giden kokudur, bir şey yapma ne olacak
  • Agiz kokusu degil ki o

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Allah'ın en çok hoşuna giden kokudur, bir şey yapma ne olacak

+99232832983
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Allah'ın en çok hoşuna giden kokudur, bir şey yapma ne olacak

Evet hocam ama dayanilmaz bir hal aldi bütün ramazan beraber olucaz. Boğazlari agriyormus birde ondan olabilir eskiden bu kadar ölümcül degildi

• Kus onla

• Naneli şeker ver yutmadan ovalasın ağzında kadıncağız, sorun da çözülmüş olur böylelikle
  •  oruc tutarken agiz kokusu yardim
  • sakın ona bundan bahsetme. yaşlı insan zaten daha bir duygusal olurlar yaşlılar. çok üzülür sen öyle söylersen. yük gibi hisseder kadıncağız. sahurdan önce filan anane nane şeker yemez miydin ?, diyerekten şeker ver ona
  • Kardeş zor bir durum. Yaşlı insan, kırmadan etmeden anlatamazsın. Bu duruma katlanmak zorundasın.

Durum şundan da kaynaklanıyor olabilir; bende biraz reflü var. Bazen kendini çok belli eder. Geçenlerde sahurdan sonra uyuyamadım resmen. Ağzıma kadar geldi gitti sürekli. Ve ertesi gün ciddi şekilde kusmuk kokusu hissettim ağzımda gün boyu. Etrafımdakilerle konuşurken falan mesafeyi korudum. Farkındayım midenizi bulandırdım ama kusura bakmayın.

Anneannenin durumu buna benzer olabilir. Kendisine sor eğer böyle bir rahatsızlığı varsa, "aaa cnm annanem niye demiyosun yaw, bizde gaviscon var onu al bişeyin kalmaz" falan gibi çaktırmadan durumu kurtarabilirsin. Bu da kokuyu kısmen gidermede yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

sakın ona bundan bahsetme. yaşlı insan zaten daha bir duygusal olurlar yaşlılar. çok üzülür sen öyle söylersen. yük gibi hisseder kadıncağız. sahurdan önce filan anane nane şeker yemez miydin ?, diyerekten şeker ver ona

Yok dostum hayatta oyle bisey yapmam zaten bu sebeple farkli yontemler arayisi icindeyim

• Benimde lisedeyken yanimda oturan ve onumde oturan cocuklarin agzi les gibi kokardi her sabah sirf onlar yuzunden naneli seker falan alip bunlara uzatiyordum

• Orucluyken de dis fircalanabiliyor.. disini fircalasin agzi kokuyorsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: larvatomarcıgı

Arkadaslar ananem bizde kaliyor. Kadin hasta falan ama hala oruc tutuyor alayina isyan yani. Fakat hayatimda boyle bir kokuyla gercekten karsilasmadim ananemi cok seviyorum kirmakta istemiyorum ama muhabbet bile edemiyorum kokusundan. Internette biraz arastirdim sahurda tarcin yemek dis fırçalamak agiz kokusunu azaltiyormus. Ananem dislerini fircalar ama nafile . Koku inanilmaz. Ne yapabilirim onu kirmadan

Nane çiğnesin kesin çözüm sarımsakta olabilir. Aslında sarımsağın kokusu güzeldir ben çok severim, ve bastıramayacağı koku yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne İçirdiniz Lan Bana

quote:

Orijinalden alıntı: larvatomarcıgı

Arkadaslar ananem bizde kaliyor. Kadin hasta falan ama hala oruc tutuyor alayina isyan yani. Fakat hayatimda boyle bir kokuyla gercekten karsilasmadim ananemi cok seviyorum kirmakta istemiyorum ama muhabbet bile edemiyorum kokusundan. Internette biraz arastirdim sahurda tarcin yemek dis fırçalamak agiz kokusunu azaltiyormus. Ananem dislerini fircalar ama nafile . Koku inanilmaz. Ne yapabilirim onu kirmadan

Nane çiğnesin kesin çözüm sarımsakta olabilir. Aslında sarımsağın kokusu güzeldir ben çok severim, ve bastıramayacağı koku yoktur.

Hocam ne sarımsagi bayiltican mi beni iyice

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.