Şimdi Ara

Oruçluyken ders çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oruç tutmak istiyorum ama ygs/lys 'ye çalışıyorum. 3 aylık bir kursa gidiyorum. Sabah 6:30 da kalkmam gerekiyor. Yani 13-14 saate yakın oruç tutmam gerekiyor. Hava sıcak bu yüzden Dershaneye gidene kadar susamış oluyorum. öğle 1 gibi çıkıp eve geliyorum, ve yine çok susamış, aç bir halde geliyorum. Günde 200-300 soru aralığında soru çözmem gerekiyor ama oruçluyken çok zor oluyor. Tutmazsam bir problemi olur mu?

• yoruluyorsanız tutmayın diye bişey yok.
    bize sorman çok saçma ciddi mi soruyosun anlamadım fakat bunu farz kılan biz değiliz sonuçta
  • hz alinin sözüyle noktayı koymak istiyorum. Bu dünyada amel var hesap yok öbür dünyada hesap var amel yok. sen tefsır et kendine göre ALLAH Hıdayet versin hepımıze...
  • Ya bu kadar hassas olmayin bence.Ben bir bayanim tansiyonum dusuk,midemden ciddi anlamda rahatsizim doktorum tutmayabilirsin demesine ragmen tutuyorum ve ustelik 2 gun sonra sinavim var.Ilk gun cok zorlaniyorum ama sonra baya alisiyorum saglikli arkadaslarim benden dincsin diyorlar.Iftarla sahur arasi ders calis ben 11den 12ye gectigimde oyle yapardim.Gunduz derse git aksam cozersin sorularini.Dunyadaki sinavlar onemli olabilir ama asil sinav ahirette dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda bunu fetvasını verebılcek bırını bulamazsın bu konuda bılgılı hocalara ınternetten mesaj atıp sorablırsın bırazdan gelır yırtık dondan fırlar gibi ateistler
  • Oruç tutmak sağlığa zararlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

Oruç tutmak sağlığa zararlıdır

hacı biz cehennemde cayur cuyur yanarken bunlar cennette huri kovalayacak, bir de bu yönden bak :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.