bu cumartesi akşamı atv de reklamını gördüm. İlk filmi tabiki
bence böyle filmler tvlerden izlenmez.Çünkü kanallar reklmlarıyla filmin tadını tuzunu bırakmazlar adamda
quote:
Orijinalden alıntı: Kuzen®
bence böyle filmler tvlerden izlenmez.Çünkü kanallar reklmlarıyla filmin tadını tuzunu bırakmazlar adamda
quote:
Orjinalden alıntı: janissary_kuzen
Doğru diyorsun ama mıknatıs gibi kendine çekiyo tv de güzel bi film görünce izlemek istiyorum reklamlarada mecbur dayanıyorum artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: erenn21
quote:
Doğru diyorsun ama mıknatıs gibi kendine çekiyo tv de güzel bi film görünce izlemek istiyorum reklamlarada mecbur dayanıyorum artık :)
Alıntıları Göster
bende öyle. mesela tv başındayım bende cd si olduğu halde film başlayınca seyrediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ismail217
bende öyle. mesela tv başındayım bende cd si olduğu halde film başlayınca seyrediyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ismail217
aynen
şimdi atv de Kayıp diye bir yabancı dizi var tavsiye ederim çok güzell
quote:
Orijinalden alıntı: erenn21
quote:
Orjinalden alıntı: ismail217
aynen
şimdi atv de Kayıp diye bir yabancı dizi var tavsiye ederim çok güzell
Alıntıları Göster
yeni yasa gereği şimdi aynen şu şekil 15 dakika film sonracıma 10 dakika reklam tekrar 15 dk film tekrar 10 dakika reklam
quote:
Orijinalden alıntı: spiegel
yeni yasa gereği şimdi aynen şu şekil 15 dakika film sonracıma 10 dakika reklam tekrar 15 dk film tekrar 10 dakika reklam
Alıntıları Göster
Bir keresizden yani çok eskiden resmen saat tuttum bu reklam kaç dakka sürüyor diye izlediğim dizi 10 dakka reklam 12 dakka falan sürmüştüüü çok eskiden amaaaa
quote:
quote:
Evet filimin icine ediyorlar resmen
quote:
Orijinalden alıntı: Reallife
quote:
Evet filimin icine ediyorlar resmen
Alıntıları Göster
er rayn gibin olacak rezil edecekler filmi yazık
quote:
Orijinalden alıntı: grafiker
er rayn gibin olacak rezil edecekler filmi yazık
Alıntıları Göster
+1 grafiker. ama geçenlerde bi film izliyodum topu topu 2 kez reklama girdiler onlarda çok kısaydı...
quote:
Orijinalden alıntı: Solphemaco
+1 grafiker. ama geçenlerde bi film izliyodum topu topu 2 kez reklama girdiler onlarda çok kısaydı...
Alıntıları Göster
sinema da izleme şansını kaçırınca dvd'de izlemeli özellikle ev sineması olayınız da varsa doymayın keyfe
quote:
Orijinalden alıntı: mercimek
sinema da izleme şansını kaçırınca dvd'de izlemeli özellikle ev sineması olayınız da varsa doymayın keyfe
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mercimek
Yaw diyoruz ya ev sineması var 50 metre uzaklıkta film cd si satan yerde var ama tv de çıkınca dayanamıyom izliyom izlemeyince filmlere haksızlık etmiş gibi oluyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Aguney
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
vallaha benimde gözlerim yaşardı.atv ve tvde ilk kez örümcek adam bakalım izleyelim görelim ama size katılıyorum onunda içine ederler.amaç seyir keyfi verip izleyeni mutlu etmek değil,PARA KAZANMAK.ama olsun ben bunu atv nin bir başarısı olarak görüyorum.tarih öncesi filmlerden şimdiki zamana
quote:
Orijinalden alıntı: Aguney
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
son zamanlarda güzel filmler çoğaldı
raiting kaygısı trt de bilem güzel filmler çıkıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Impact
son zamanlarda güzel filmler çoğaldı
raiting kaygısı trt de bilem güzel filmler çıkıyor..
Alıntıları Göster
artık eskisi gibi değil. fiim sinemaya çıkıyor. 2-3 ay sonra dvd ve vcd si. 2 ay sonrada tv de yani toplam 4-5 ay sonra tv de başlıyor. hele dijitürk te bu zaman dahada kapanıyor. önceden böylemiydi. bir film için en az 2 sene beklerdik. birde eskiden yeni film başlayacağı zaman bir ay reklamını yaparlardı.
quote:
quote:
arkadaşlar ben bunu söylerken size örnek vermedim şimdi veriyorum kanal d 'de yüzüklerin efendisini izleyen arkadaşlar film in katledilişini gayet iyi bilirler
quote:
Orijinalden alıntı: spiegel
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: spiegel
yuhhh düzenleme yapcaz reklam kirliliğini önlicez dedikleri bu muymuş yane ?
quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
quote:
Orjinalden alıntı: spiegel
yuhhh düzenleme yapcaz reklam kirliliğini önlicez dedikleri bu muymuş yane ?
Alıntıları Göster
arkdaşlar film izlerken çay için iyi çözüm
hehheehh reklam aralarında çayınızı tazelersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Impact
arkdaşlar film izlerken çay için iyi çözüm
hehheehh reklam aralarında çayınızı tazelersiniz
Alıntıları Göster
benim bilfdiğim kadarı ile yeni yönetmelik şöyle 1 saatlik bir programda en fazla 12 dakika reklam alınabilecek programın ilk 20 dk.reklam oynatılamayacak 20 dk.sonra her bir kuşak 6 dk.geçmemek şartı ile yayınlanacak
Vatan gazetesinde böyle yazıyor
quote:
benim bilfdiğim kadarı ile yeni yönetmelik şöyle 1 saatlik bir programda en fazla 12 dakika reklam alınabilecek programın ilk 20 dk.reklam oynatılamayacak 20 dk.sonra her bir kuşak 6 dk.geçmemek şartı ile yayınlanacak