Şimdi Ara

örümcek robot için yardım.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bitirmeprojesi için örümcek robot yapmayı planlıyoruz...elinde döküman olan ya da bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
    6 ayaklı ve her yöne ilerleye bilecek servo motorlarla yapmayı planlıyoruz...şimdiden teşekkürler....

• yardım yok mu arkadaşlar :(..........
    gerçi yardım edebilecek birisi olsa ederdi heralde..neyse canınız sağolsu ...
    daha çok uğraşıcaz artık...
    teşekkürler...
  • şu robotu yapınca bize de göster.. nası bi şeymiş bu örümcekli robot merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_mysterious -- 19 Kasım 2008; 14:18:30 >
  • Hocam yapay örümcek ağıda atabilecek mi acaba ?
  • boyutu ne kadar olucak ?
  • www.altaskitap.com

Kendi robotunu kendin yap isimli kitap. Örümcek robotun tüm yapım aşamalrı mevcut.
  • bitirme projesi için alıp kitaptan dayama bence önlerine bişeyi yani üni.ye bağlı gerçi de şahsen ben yapsam hayatta kabul edilmez =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitaptakinin aynısını yapsın diye vermedim zaten. Kitaptakilerden ilhammlanıp daha özgün birşey koyabilir ortaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsl

arkadaşlar bitirmeprojesi için örümcek robot yapmayı planlıyoruz...elinde döküman olan ya da bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
    6 ayaklı ve her yöne ilerleye bilecek servo motorlarla yapmayı planlıyoruz...şimdiden teşekkürler....

arkadaşım siz ne kadar hazıra alışmışsınız.(halbuki ben öyle olmadığını umuyordum)
  • PIC Robotics A Beginners Guide to Robotics Projects Using the PIC Micro by John Lovine

http://rapid-share.com/files/165815679/PIC_Robotics_A_Beginners_Guide_to_Robotics_Projects_Using_the_PIC_Micro_by_John_Lovine.pdf

Bu kitapta ihtiyaç duyacağınız tüm bilgiler mevcut.Hatta örümcek robot için hazır yazılım, mekanik tasarım da var.Gecenin bu vaktinde sizin için upload ettim.Umarım sadece buradakini kopyalamakla yetinmezsiniz.İyi çalışmalar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.