Şimdi Ara

Örümceklerle Dolu Bir Evdeyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tırlatmamak için kendimi zor tutuyorum.

Akraba ziyareti için köye geldik, yengemlerin annesinin evine kalmaya gittik, şuan bu mesajı elimdeki telefondan yatmakta olduğum korku dolu odadan yazıyorum. (Yorganın Altındayım)

Evin içi dışı örümcek dolu, evde insan değil örümcekler yaşıyor, biz insanlar onlara misafir olmaya gelmişiz, evin yerli halkı örümcekler...

Evi ilk dıştan görmeyle zaten içim ürpermişti, eski püskü, girintili çıkıntılı bir ev, aklıma ilk gelen şey örümcekler olmuştu ki korktuğum başıma geldi, kapıdan içeri adımımı atmamla koridor boyu tavanda dizili olan örümcekleri gördüm o an ayaklarıma kara sular indi.. evin her köşesinde örümcek var ne tür bir kabus anlatamam

Ayıptır söylemesi tuvalete gitmem gerekti, tam işimi görürken tavana baktım... bakmaz olaydım. üstüme üstüme ağ örüyor resmen tuvalette dehşet yaşadım o anı ayrıntısıyla anlatmicam. Zorla çıktım tuvaletten ellerimi yıkayacağım musluğun kenarında bile örümcek var tam ellerimi uzatırken fark ettim bağırmamak için zor tuttum kendimi.

Akşama kadar korkuyla bekledim
    En sonunda herkes yattı bana ayrılan oda... Allahım bütün duvarları örümcek kaplı odaya girerken eyilmeniz gerekiyor çünkü odanın kapısının üstü de komple örümcek ağı.

Girdim içeriye ulan lanet yaratıklar yerde bile gezeliyorlar, yere basmaya korkuyorum, yerde bile geziyorlar ya ulan örümcek dediğin tavanda olur yerde örümcek gezer mi???

Yatağa kadar zıplaya zıplaya geldim...
    Tavana bakıyorum her köşe başı örümcek, resmen şuan yatakta montla yatıyorum
    Gece lambası var korkmamak için açtım içeriyi çok hafif aydınlatıyor
    Az önce örümceklerden biri lambaya çıktı gölgesi duvara vuruyor

Ya ne korkunç bir ortam
    Resmine bakamadığım yaratıklarla dolu bir ev, her yerdeler

Sürekli duvarlara bakıyorum az önce yerinde duran örümcek sonra bir bakıyorum yerinde yok??
    Allah bilir nerde şuan??
    Cidden büyük bir korku içindeyim elim ayağım titriyor galiba sabaha kadar böyle kalıcam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbiri seni oldurmez hocam, rahat ol.

• Öldür gitsin uyunmaz öyle.
  • Boş versene sakinleş yat ve uyu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.