Şimdi Ara

OS X El Capitan (Ana Konu) [30 Eylül] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • El Capitan ile sistem gözle görülür biçimde hızlandı. Sevdim baya tavsiye ederim hemen güncelleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Air 2011 Mid'e ben de kurdum ve 1 haftadır kullanıyorum, gerçekten oldukça hızlanma var tavsiye ederim.
  • mid 12 pro'da durumlar nasıl arkadaşlar? Maverickste takılıyorum ben hala,yosemite ile ilgili olumlu şeyler okumamıştım pek.bunda durumlar nasıl,güncelleyeyim mi artık?
  • Güzel ama bir uygulamaya tıkladığımda verdiği tepkiyi beğenmiyorum hızlı tepki vermiyor simge zıplıyor ardından uygulama açılıyor.Mesela windows 10'da mağazadan indirdiğiniz uygulamalar ışık hızında açılıyor.Windows 10'un hızını yakalayabilseydi keşke..
  • Ben Late 2011 Macbook pro ma SSD ve 16 GB ram upgrade yaptığımdan beridir hızlı. OS X EL Capitan ekstra bir hız getirmedi.
  • yüklüyorum hayırlısıyla
  • Ben şu ana dek iki bug keşfettim. Zaten Apple tarafından da doğrulanmış ve en kısa zamanda güncellemede düzelecekmiş.

• Birinci Önizleme uygulamasında yüksek çözünürlüklü fotoğraf açıldığında, fotoğraf birden yeşile dönüyor. Yeşil efekti değil, bildiğin yemyeşil bir arkaplanla kaplanıyor. Gerçi her cihazda olmuyormuş.
    • İkincisi ise Airdop. iPhone'ları görmüyor bir türlü. Telefonumu diğer cihazlarla denedim ve sorun çıkmadı ama El Capitan ile sorun çıkarıyor.
  • iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 24 Ekim 2015; 11:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

Ben Late 2011 Macbook pro ma SSD ve 16 GB ram upgrade yaptığımdan beridir hızlı. OS X EL Capitan ekstra bir hız getirmedi.

Bildiğim kadarıyla Apple tarafından verilen bilgilere göre maksimum 8 gb ram desteği vardı o cihazın. Nasıl yaptınız bi bilgilendirebilir misiniz? Hangi bileşenleri kullandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trytobelove

quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

Ben Late 2011 Macbook pro ma SSD ve 16 GB ram upgrade yaptığımdan beridir hızlı. OS X EL Capitan ekstra bir hız getirmedi.

Bildiğim kadarıyla Apple tarafından verilen bilgilere göre maksimum 8 gb ram desteği vardı o cihazın. Nasıl yaptınız bi bilgilendirebilir misiniz? Hangi bileşenleri kullandınız?

Evet dediginiz gibi gozukuyor ancak zamaninda yaptigim arastirmalarda Intel 6.nesil chipset in 16 GB a kadar destekledigi ve 16 takip sorunsuz kullananlari gorunce, birde yasadigim yerde (isvec) 16GB Ram + 240GB SSD Upgrade kitinde %50 indirim yakalayinca aldim.

RAM lerim Corsair 1333MHZ CL9, SSD Sandisk Extreme II .

RAM + SSD icin 1.5 sene once yaklasik 300 lira odemistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 28 Ekim 2015; 10:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mac mini mid2010' a kurucam şimdi indiriliyor yosemite' den hiç haz almamıştım bakalım bu nasıl. 5gb rami sömüren safari aynı mı acaba
  • Arkadaşlar biraz daha yorum lütfen, biraz hızlanacaksa ben de düşünücem, late 2011 pro henüz 10.9.4 deyim.
  • Mid 2011 iMac 27" sahibiyim.

El Capitan geldi yükledim. Şimdi format atayım, sıfırdan yükleyim dedim ancak başlangıçta alt tuşuna basılı tutuyorum, iMac HDD ve Kurtarma Diski 10.11 çıkıyor. WIFI'a bağlanıp Kurtarma diskini seçiyorum Apple logosu geliyor ancak sonrasında Disk kurtarma bölümü gelmiyor. sadece Apple logosunda takılıp kalıyor.

bu tip bir sorun yaşayan var mı acaba?
  • herkes performans arttığından bahsetmiş nitekim de öyledir, İyide bu bende neden olmuyor, mac mini i5 1.4 ghz 4GB ram intel HD5000 ekran kartı 2014 sonu bilgisayarım var
    Yosemite daha hızlıydı, şimdi ayarlar simgesine basıyorum uzunca zıplıyor, bariz birde performans sorunu olduğu da belli sistemde, kurulumu da hep temiz yaparım formatlarım
    Şimdi bu benim mac mini bozukmu? varmı bir bilginiz
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne kurtarma diski genelde 3 seçenek çıkar Senin HDD, Kurtarma Diski, Kurulum Diski (Flash diskin Takılıysa tabi)
    Bırak sen kurtarma diskini yeni bir kurulum diski oluştur 8GB flash diskle (USB3 tavsiyem) onunla kur, En temiz kurulum budur
  • Kurulum sonrası sorun yaşayan var mı ? ben 10.11.1 Kurdum. Kurmadan önce Apple Store yorumlarında hep şikayet vardı. ben bu sitedeki yorumlardan dolayı yüklemeye karar verdiğim için yüklemeye karar verdim. o yüzden o yorumları dikkate almadım.

Kurduktan sonra. Tuxera ile ilgili problemim var daha çözemedim. başka sorun yaşayanlar var mı ?
  • S.a.arkadaşlar MacBook Konusunda yeniyim ve usb Den kurulumda aldığım hata için yardıma ihtiyacım var.2008 MacBook A yeni ssd aldım ve monte ettim kurulum USB'sinde El Capitan için oluşturdum. Fakat açılışta alt A basınca hazırladığım kurulum Disk'ini görüyor seçtiğim Zaman fotoğraftaki Hataları alıyorum sırasıyla. Bundan önce Yosemite kurmuştum aynı yöntemle başka bir ssd ye aynı işlemi sorunsuz uygulamıştım. tek fark o zaman kullandığım ssd kingston şimdiki Samsung marka.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
     OS X El Capitan (Ana Konu) [30 Eylül] OS X El Capitan (Ana Konu) [30 Eylül]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 18 Kasım 2015; 19:18:40 >

• Ben Elc Capitan'da Mouse Tıklama ile ilgili sorun yasıyorum.bazen Pencereleri kapatmak istediğimde Hemen TEpki vermiyor.Entereasn bir durum.Ben Yosetimeye geri donucem.Bu ne arkadaş En kritik şey mouse ile tıkladığında anında tepki vermesi.2 farklı mouse ile denedim aynı.Bu arada Mouselar kablosuz.Kablolu ile denemedim.
  • Halen sorunlar yaşayan var mı ? Daha geçmedim ,eğer performans şarj anlamında ciddi farklar yoksa geçmeyi düşünmüyorum
  • Gençler son durum nedir işletim sisteminde? Macbook Air mid 2012 ile maverick kullanıyorum, gayet de memnunum ama farklılık açısından el capitan'a geçmeyi düşünüyorum. performans ve pil ömrü ne durumda? güncellemelerle bugüne kadar stabil bi hale gelmiştir diye düşünüyorum, tavsiye eden var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.