Şimdi Ara

OS X El Capitan (Ana Konu) [30 Eylül]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de bekliyorum bu güncellemeyi özellikle ios 9 a denk gelen yazılım desteği için yüklemem lazım. Notlar uygulaması senkronize olmuyor şuan büyük eksiklik benim için
  • El Capitan Beta'yı kullananlar ciddi performans artışının olduğunu söylüyorlar. Hatta Yosemite'yi Vista'ya, El Capitan'ı da Windows 7 benzetiyorlar. Ben en çok split screen olayını bekliyorum. Bir tarafta PDF açıkken diğer tarafda Paper açık olursa hem okuyup hem de not alabilirim.
  • 30unda çıkacak sürümle gm sürümü arasında fark var mı?
    10.9.1 beta olarak çıktığına göre yoktur diye düşünüyorum. Akk herşeyi batırıyor ilk günden 6gb kota

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Capitan, bu gün saat 20:00 de AppStore da..
  • Allah'tan gece AKK'lar yenileniyor da hızlı bir şekilde indirebileceğiz.
  • hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Safari güncellemesi geldi capitan yok
  • bana hiçbi güncelleme gelmedi :( (el capitan beta kullanıyordum)
  • iMac var, 10.10.5 kullanıyorum şuan banada Safari 9 geldi ama hala El Capitan yok beklemedeyim.
  • bende de iMac var bana ne safari geldi ne el Capitan... hiçbirşey anlamadım, güncelleme gelen varsa yeşillendirsin lütfen
  • Bende de sadece Safari geldi. Sanırım ülkelere göre seed yapıyorlar ama benim için dert değil. AKK yenilenince kasacağım 3 saat sonra.

• bende AKK den yemesin diye bir an evvel gelse de yüklesem diye kasıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukassir

bende AKK den yemesin diye bir an evvel gelse de yüklesem diye kasıyorum :D

Oha çok mantıklı.

• Bende inmeye başladı el capitan... şuan daha 200 mb de... toplamı 6.08 GB... 1 saate biter gibi görünüyor...
  • Benimde inmeye başladı yalnız güncelleme olarak gelmedi direk app store'da göründü bende indire bastım 45 dakika kaldı bakalım
  • Musposta M kullanıcısına yanıt
    Güncellemenin App store da görünmesi için herhangi bir şey yaptın mı kardeşim, appstore bölge veya dil ayarların filan nasıl?
    birde boyutu nedir onu söylersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukassir -- 30 Eylül 2015; 21:02:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukassir

Güncellemenin App store da görünmesi için herhangi bir şey yaptın mı kardeşim, appstore bölge veya dil ayarların filan nasıl?

Hayır hiçbir şey yapmadım, direk uygulama olarak geldi zaten. apple uygulamalarına baknca orada var. Mutlaka size de de görünecektir.
    BOYUT 6.08 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musposta -- 30 Eylül 2015; 21:03:59 >
  • bende de görünmüyor :(
  • App Store' de gözüküyor bende de. Anasayfada reklamı da var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.