Şimdi Ara

OS X El Capitan Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu ile ilgili bir başlık bulamadım galiba ana konu falan açılmadı veya gözümden kaçtı. Bildiğiniz gibi iOS 9 gibi OS X için de yeni bir sürüm geldi. El Capitan.

Benim konu hakkında bir sorum var.

iPhone'larda olduğu gibi UDID kaydı olmadan beta sürüm yükleme gibi bir şansımız olabiliyor mu Macbook'larda da? Ben şuanda public betada olan 10.10.4'ü kullanıyorum ancak El Capitan Public betaya çıkmadı henüz.

Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• Bildiğim kadarıyla osx'lerde ios gibi bir id kontrolü yapılmıyor, kurulum dosyalarını malum yerlerden bulmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 10 Haziran 2015; 18:27:47 >
  • Teşekkürler cevap için. Başka bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Public beta olmamasından kaynaklı bir sorun yaşamak istemiyorum ücretli kayıt istemesi gibi
  • Yabancı forumlarda cevap bulup yüklemeyi tamamladım. Sıkıntı olmuyormuş. İsteyen arkadaşlar dosyayı indirip kurabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: System32.dll

Yabancı forumlarda cevap bulup yüklemeyi tamamladım. Sıkıntı olmuyormuş. İsteyen arkadaşlar dosyayı indirip kurabilirler.

Yükledikten sonra herhangi bir hata ile karşılaştın mı ? ( Herhangi bir uygulama açılıp kapanma gibi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

quote:

Orijinalden alıntı: System32.dll

Yabancı forumlarda cevap bulup yüklemeyi tamamladım. Sıkıntı olmuyormuş. İsteyen arkadaşlar dosyayı indirip kurabilirler.

Yükledikten sonra herhangi bir hata ile karşılaştın mı ? ( Herhangi bir uygulama açılıp kapanma gibi )

Henüz çok deneyemedim. Bir şey diyemiyorum o yüzden. Ama yaşamadım
  • el capitan ı yükledim macbook air e, fena gözükmüyor performası. cihazım air 2011 modeli hand off özelliğini os x 10.10 da continuity-activation-tool patch i kullanabiliyordum donanımsal sebepten dolayı acaba cihazın bluetooth adaptörünü değiştirirsem sorunum çözülür mü ? nasıl yapabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ultrapengu U kullanıcısına yanıt
    evet, yeni nesil bir bluetooth adaptör ile handoff özelliğini kullanabiliyorsunuz..
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    merhaba, bu adaptörü nerden bulabilirim uyumlu olanını (macbook air 2011) birde kendim değiştirebilir miyim cihazın içinden ?
    usb'den takılan adaptörlerle oluyor, içinden deiştiremezsiniz
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    ilgili patch in sayfasına baktımda eski cihazlarda bazı donanımsal değişiklikler yapmışlar ama benim model ile ilgili bir bilgi bulamadım, artık adamların keyfini bekleyeceğim mevcut patch i 10.11 için güncellemelerini .(

https://github.com/dokterdok/Continuity-Activation-Tool/issues/41#issuecomment-66827305

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 12 Haziran 2015; 17:40:08 >
    Open source candır

Ama dediğiniz gibi resmi olarak 10.11 çıkmadıkça kimse uğraşmaz yeni patch için
  • Şu anki hali bile stabil değilken el capitan'ın betasını düşünemiyorum
  • Ben pek sıkıntı göremedim :)
  • Mail uygulaması sürekli olarak hata vermekte, şuana kadar yaşadığım tek sorun bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.