Şimdi Ara

Osis Mess Up mu alayım Flexwax mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dust it' te aradığımı bulamadım dediğimde dust it için attığın mesajları biliyorum. Bana ürünü vidyoyla savundun kullanıp neler yapabildiğin ya da tecrübelerin ile değil

Senin önerilerini dikkate alanın vay haline

Her mesajda komik durmayı düşmeyi bırak, artık o nu aştık seviye de düşmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marlboro

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kavga ederek cozulmez bu is birakalim arkadas konussun,kimse dinlemessin.Birakir zaten bos tavsiyeler yapmayi

Sen 2 aya kadar dinlemeye çok istekli görünüyordun oysa ki .Boş insana boş tavsiye geliyor demek ki

Osis Mess Up mu alayım Flexwax mı

Senden sonra gittim arastirdim,profesyonellere danistim.Zaten onceki mesajimda demistim forum serverinda sikinti oldu silindi. goren gormustur
    Konustukca batiyorsunuz

Hep öyledir zaten bişey olur silinir bişeyler.Bu ifşa sana fazla gelir, sen git önce hangi ürün ne işe yarıyor onu öğren

Forumla ilgili onerileriniz sorunlariniz bolumunde yaziyor pm lerin ve post larin silindigi
    Ayrica ve ayrica ben zaten sizden tavsiye aldigimi belirttim
    Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.Mevlâna
    Der birakarim hayirli geceler

Evet ortada bir cahil var belli

Bakin son kez anlatiyorum evet sizden tavsiye aldim,ama sizin bu isi bilmediginizi sagdan soldan duyduklarinizla tavsiye verdiginizi anladim.Bunu kabul etmek yerine,halen daha biseyleri kafaniza gore ifsa etmekten bahsediyorsunuz.
    Gercekten sizi anlamak güç dogrusu

Bu resim tavsiye değil daha ürünleri bilmediğini gösteriyor, bak bakalım ben kimden tavsiye alıp, aldıklarımı buraya yazmışım, göster hadi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Dust it' te aradığımı bulamadım dediğimde dust it için attığın mesajları biliyorum. Bana ürünü vidyoyla savundun kullanıp neler yapabildiğin ya da tecrübelerin ile değil

Senin önerilerini dikkate alanın vay haline

Her mesajda komik durmayı düşmeyi bırak, artık o nu aştık seviye de düşmeye başladı

Dust it 2 sene önce saçlarım uzunken kullandığım ürün, ürün pudra şekilde 2-3 gün kullanınca saçı yıkasan bile semsert yapıyor.Ürünün içindeki silica saça inanılmaz hacim veriyor.Hatta elimde 2 senelik dust it vardı geçen forumdan bir arkadaş istiyordu, ürünün skt geçtiği için satmadım, ürünü 1-2 kere deneyip bozulduğunu anlayınca çöpe attım, şimdi toz ol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kavga ederek cozulmez bu is birakalim arkadas konussun,kimse dinlemessin.Birakir zaten bos tavsiyeler yapmayi

Sen 2 aya kadar dinlemeye çok istekli görünüyordun oysa ki .Boş insana boş tavsiye geliyor demek ki

Senden sonra gittim arastirdim,profesyonellere danistim.Zaten onceki mesajimda demistim forum serverinda sikinti oldu silindi. goren gormustur
    Konustukca batiyorsunuz

Hep öyledir zaten bişey olur silinir bişeyler.Bu ifşa sana fazla gelir, sen git önce hangi ürün ne işe yarıyor onu öğren

Forumla ilgili onerileriniz sorunlariniz bolumunde yaziyor pm lerin ve post larin silindigi
    Ayrica ve ayrica ben zaten sizden tavsiye aldigimi belirttim
    Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.Mevlâna
    Der birakarim hayirli geceler

Evet ortada bir cahil var belli

Bakin son kez anlatiyorum evet sizden tavsiye aldim,ama sizin bu isi bilmediginizi sagdan soldan duyduklarinizla tavsiye verdiginizi anladim.Bunu kabul etmek yerine,halen daha biseyleri kafaniza gore ifsa etmekten bahsediyorsunuz.
    Gercekten sizi anlamak güç dogrusu

Bu resim tavsiye değil daha ürünleri bilmediğini gösteriyor, bak bakalım ben kimden tavsiye alıp, aldıklarımı buraya yazmışım, göster hadi?

Anlasamayacagiz hocam,tekrardan hayirli geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Sen önce git bir önceki mesajlarımı oku Hdf iftiranı da araştırmış olursun hem Hacim vermiyor mu demişim Ürün için neler demişim bir gözat.

Neyse daha önce dediğim gibi hayatta başarılar
  • quote:

Sen önce git bir önceki mesajlarımı oku Hdf iftiranı da araştırmış olursun hem Hacim vermiyor mu demişim Ürün için neler demişim bir gözat.

Neyse daha önce dediğim gibi hayatta başarılar

Hdf konusunda seni başkasıyla karıştırmışım ve kimin konuyu nerden nereye çekip çekmediği belli oluyor.Dediğim gibi ya sen profesyonel ürün kullanmayı öğren ya da git kuaföründen sector al onu kullan

Sector' ü sayende öğrenmiş oldum Satın aldığım en ucuz wax mess up' tı daha aşağısı hakkında da senin gibi bir bilgim yok ne yazık ki
  • quote:

Sector' ü sayende öğrenmiş oldum Satın aldığım en ucuz wax mess up' tı daha aşağısı hakkında da senin gibi bir bilgim yok ne yazık ki

Senin hiç wax kullanan arkadaşın olmadı galiba, benim sector kullanan arkadaşlarım oldu.Kazıklanmaya da mahkumsun belli 100 lira veriyorsundur sen az eminim
    100 lira? Hep bir iftira
  • kendisi bana çoluk çocuk diyip kerestase alacak parası yok diyor sprey kullanmayı bilmiyor diyor o üründe o sorunu yaşayan tek ben değilim küçükte olsam onun seviyesine asla inmem akıl yaşta değil baştadır sözünü şuan daha iyi anladım konyalı değilim ayriten olsamda ne varmış konyanın insanında ?

@Orhun hocam arkadaş ilkokulda sandı galiba kendsini benim daha çok param var diye mesaj atıcak az sonra belli oluyor nasıl bir insan olduğu

ha ayrıca şunuda oku uzun saçlarda ayırmada kullanılıyor Schwarzkopf Osis+ Mess Up Matt Gum will give you the rough, messed up and rugged hair style giving it a dry matt texture. It works amazingly for short hair and can also be used for separating layers in longer hair.

Buda başka bi kaynaktan The ultimate mess up and matt finish option OSiS Mess Up Matt Gum kills the styling routine! With a dry texture effect, Mess Up gives a choppy and rough style definition for great out-of-bed, messed up looks. Ideal for short layered hair cuts

bundan sonrada uzun saç için dermisin bilmem
    schwarzkopf tarafından yazılmış bir yazı bu bunuda nasıl inkar edersin karşı çıkarsın bilemem artık da karşı çıkacağın kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdread -- 21 Eylül 2015; 14:53:11 >

• Depfear kardeşim hayatı sadece saç yapmak ,wax,fön çekmek olarak görmen çok yanlış. İnsanların yarın ne olacağı belli değil. Bi bakmişsın bi gün senin de paran yok. Çok incitici konuşuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatakontu kullanıcısına yanıt
    böyleleri gerçek haytta nasıldır hiç tahmin edemiyorum hocam istediğini yazsın onu yazdı diye eve kapanıp depresyonamı giricem kendisi bi düşünsün önce
  • Ben daha bir şey söylemeyeceğim. Gereken tüm cevapları verdim fazlasıyla. Bir de mesajları eksilemek için uğraşmasa iyi olacak hayır daha bir tane mesajını eksilemedim bile ne gerek var böyle şeylere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 21 Eylül 2015; 16:52:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    2bin tl maaş alıyorum diye geçiniyor 10-20 tl ye tenezzül ediyor ürün satıyor şimdi bunu görüp dicek arkadaşların yararlanması için ürünü denemeleri için satıyorum der
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

kendisi bana çoluk çocuk diyip kerestase alacak parası yok diyor sprey kullanmayı bilmiyor diyor o üründe o sorunu yaşayan tek ben değilim küçükte olsam onun seviyesine asla inmem akıl yaşta değil baştadır sözünü şuan daha iyi anladım konyalı değilim ayriten olsamda ne varmış konyanın insanında ?

@Orhun hocam arkadaş ilkokulda sandı galiba kendsini benim daha çok param var diye mesaj atıcak az sonra belli oluyor nasıl bir insan olduğu

ha ayrıca şunuda oku uzun saçlarda ayırmada kullanılıyor Schwarzkopf Osis+ Mess Up Matt Gum will give you the rough, messed up and rugged hair style giving it a dry matt texture. It works amazingly for short hair and can also be used for separating layers in longer hair.

Buda başka bi kaynaktan The ultimate mess up and matt finish option OSiS Mess Up Matt Gum kills the styling routine! With a dry texture effect, Mess Up gives a choppy and rough style definition for great out-of-bed, messed up looks. Ideal for short layered hair cuts

bundan sonrada uzun saç için dermisin bilmem
    schwarzkopf tarafından yazılmış bir yazı bu bunuda nasıl inkar edersin karşı çıkarsın bilemem artık da karşı çıkacağın kesin

Kısa ince telli saçlarda mess up ile volume veremezsin, sadece az bir rutusla sacı dagıtırsın lafı sureklı baska yerlerden anlıyorsun sen.Ya da anlamanda sorun var ve forumda üyeliklerini gizleyen kişileri çok kaale almıyorum kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

2bin tl maaş alıyorum diye geçiniyor 10-20 tl ye tenezzül ediyor ürün satıyor şimdi bunu görüp dicek arkadaşların yararlanması için ürünü denemeleri için satıyorum der

Ürünler boşa gitmesin millet yararlansın diye cüzi miktarlara satıyorum, senin gibi fesatlardan ancak durumu anlayamamak beklenir
    En ucuza satın aldığım wax mess up demişim, hacimlendirici köpükten bahsetmişsin. Yoksa o da mı wax bilirkişi? Okuduğunu da anlamıyorsun sen Bunuda tasdiklemiş olduk bu vesile ile

Gene bir iftira Yakışır tabi bilirkişime bu hareketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 21 Eylül 2015; 23:48:19 >

• quote:

En ucuza satın aldığım wax mess up demişim, hacimlendirici köpükten bahsetmişsin. Yoksa o da mı wax bilirkişi? Okuduğunu da anlamıyorsun sen Bunuda tasdiklemiş olduk bu vesile ile

Gene bir iftira Yakışır tabi bilirkişime bu hareketler

Senin kadar kıvırtan biri görmedim mess up da wax değil mat gum ona bakarsan, GOT2B Spiking Glue de 24 lira fazla kıvırma hadi yol al

Mess up'ı kargo dahil 20 ile 24 lira civarlarında satın aldım hep. Yeri geldi çok ucuza da aldım. Ben o glue' yu da aldığımda piyasada got2b bile yoktu. Onuda kargo dahil 26-27 lira civarlarında bir fiyata satın almıştım. Ya ne kadar boş konuşuyorsun. Yeter gına geldi senden

Mess up ve türevlerine wax demekte bir sıkıntı yok ama hacimlendirici köpüğü o kategoriye koymak

Kimin kıvırttığı belli üstüne kıvırmak için yer arayıp mesajlarıma abuk subuk cevaplar atıyorsun. Bir tane mesajında tutarlılık olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 22 Eylül 2015; 0:27:07 >

• quote:

Mess up'ı kargo dahil 20 ile 24 lira civarlarında satın aldım hep. Yeri geldi çok ucuza da aldım. Ben o glue' yu da aldığımda piyasada got2b bile yoktu. Onuda kargo dahil 26-27 lira civarlarında bir fiyata satın almıştım. Ya ne kadar boş konuşuyorsun. Yeter gına geldi senden

Mess up ve türevlerine wax demekte bir sıkıntı yok ama hacimlendirici köpüğü o kategoriye koymak

Kimin kıvırttığı belli üstüne kıvırmak için yer arayıp mesajlarıma abuk subuk cevaplar atıyorsun. Bir tane mesajında tutarlılık olsa

Mess up 20 liraya alıyorsun he vay be, senin gibi birini ilk kez forumda görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.