Şimdi Ara

Osis Mess Up mu alayım Flexwax mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet aynen öyle. Çekle, puan ile aldığım fiyatlar bunlar. Hatta 1 mess up, 2 tane 3d men mattifying' i 65 liraya aldığımı biliyorum.

Ben artık susacağım, çenemide kapayıp usul usul oturacağım diyorsan siparişin SS' ini alıp atacağım buraya. Ne dersin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Evet aynen öyle. Çekle, puan ile aldığım fiyatlar bunlar. Hatta 1 mess up, 2 tane 3d men mattifying' i 65 liraya aldığımı biliyorum.

Ben artık susacağım, çenemide kapayıp usul usul oturacağım diyorsan siparişin SS' ini alıp atacağım buraya. Ne dersin?

Zaten 3dmen tanesi 45-50 lira mess up 30 lira nasıl bir puanmış bu vay be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Yeri geldi 40 liradan kargo dahil satın aldım 3d men'i. Bu, 3 ürünü set olarak 65 liraya satın aldığımı değiştirmez. Sen soruma cevap ver Hazır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Yeri geldi 40 liradan kargo dahil satın aldım 3d men'i. Bu, 3 ürünü set olarak 65 liraya satın aldığımı değiştirmez. Sen soruma cevap ver Hazır mısın?

Çok istiyorsan at tutan mı var bana video izleyerek tecrübe kazandığımı söylüyorsun ya instagramda deepfear takip et gözün ürün görsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İstemek ile alaksı yok. Bir amaca hizmet etsin istedim. Bende rahatlıyayım, forumda rahatlasın Şartlarıma tamam de bu iş olsun Diyemeyeceksin ama

Ben artık susacağım, çenemide kapayıp usul usul oturacağım diyorsan siparişin SS' ini alıp atacağım buraya. Onun dışında benden NOKTA!

Hayatta başrılar sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 22 Eylül 2015; 1:04:49 >
    Hemen üsteki mesaja 4 dk sonra cevap vermişsin. Üstüne gitmiş profilimi araştırmışsın. Mesajlarıma, konularıma bakmış sonra işsiz diyorsun

Kıvırttığın yetmiyor daldan dala atlıyorsun ayakkabı ne alaka İftiralar yetmedi normal hayatta yaptıklarım da dahil oldu şaka gibisin

Sen git sahip olduğun ürünlerin fotoğraflarını paylaş, boşver buraları Ürünlerin altlarına da maaşını etiketlemeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 22 Eylül 2015; 1:24:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.