Şimdi Ara

Osis Mess Up mu alayım Flexwax mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler saçlarım gür ve kalın telli kolay şekil alıyor yumuşak bir yapısı var fakat 5 10 dakkaya bozuluyor. Mess Up yeterli mi yoksa Flexwax mı anca tutar saçı?

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    deepfear7 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Uzun saç mess up kısa saç flexwax

Acikcasi artik tavsiyeleriniz bilerek degilde kulaktan dolma bilgilerle yaptiginiza inaniyorum.
    Ve de size gelen - ler le bana gelen + lari goruyoruz hocam,demek ki sadece ben boyle dusunmuyorum
  • mess up ın tutuculugu az oldugu için flexwax alabilirsin yada mess up + sprey de yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluessNight

mess up ın tutuculugu az oldugu için flexwax alabilirsin yada mess up + sprey de yapabilirsin
  • quote:

Acikcasi artik tavsiyeleriniz bilerek degilde kulaktan dolma bilgilerle yaptiginiza inaniyorum.
    Ve de size gelen - ler le bana gelen + lari goruyoruz hocam,demek ki sadece ben boyle dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 21 Eylül 2015; 0:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marlboro

quote:

Hahaha ben 4 senedir profesyonel ürün kullanıyorum söylediklerin komik geldi

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

quote:

quote:

Sizin soylediklerinizde artik bana komik geliyor hemen bi ornek vereyim
    Schwarzkopf 3D men i siddetle oneriyordunuz cok iyi oyle boyle ancak onerdiginiz sampuan 30-40+ yas arasi imis cunku saci toparlama gorevi goruyormus
    Bizzat schwarzkopf calisanindan aldim bilgiyi lutfen artik tavsiyelerinizi bilerek verin
    Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: HALO

quote:

quote:

quote:

Sizin soylediklerinizde artik bana komik geliyor hemen bi ornek vereyim
    Schwarzkopf 3D men i siddetle oneriyordunuz cok iyi oyle boyle ancak onerdiginiz sampuan 30-40+ yas arasi imis cunku saci toparlama gorevi goruyormus
    Bizzat schwarzkopf calisanindan aldim bilgiyi lutfen artik tavsiyelerinizi bilerek verin
    Iyi forumlar

Alıntıları Göster
    O zaman bana soru sorma Allah Allah.Çok biliyorsan kendin cevapla soruları.Ben burda yaşadığım tecrübelerimi yazıyorum.Seni yanlış bilgilendirmişler şampuanın kullanma yaşı mı olur?

• quote:

O zaman bana soru sorma Allah Allah.Çok biliyorsan kendin cevapla soruları.Ben burda yaşadığım tecrübelerimi yazıyorum.Seni yanlış bilgilendirmişler şampuanın kullanma yaşı mı olur?

Cok biliyormus gibi cevapladiginiz bende bilginizin olduvunu varsayip sordum.Benim sucum mu simdide?
    Schwarzkopf da calismis birisi bol keseden atan degil.

• quote:

quote:

Cok biliyormus gibi cevapladiginiz bende bilginizin olduvunu varsayip sordum.Benim sucum mu simdide?

Ben kullanmadan önce Schwarzkopf ile 3 kere konuştum danışman kuaförüyle hatta dün konuştum sen merak etme ben neyin ne olup olmadığını biliyorum

• quote:

quote:

quote:

Ben kullanmadan önce Schwarzkopf ile 3 kere konuştum danışman kuaförüyle hatta dün konuştum sen merak etme ben neyin ne olup olmadığını biliyorum

tmm

• katılıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdread

katılıyorum hocam
    Flexwax'ın tutuculuğu daha yüksek hatta mess up'ın 2 flexwax'ın 4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

Flexwax'ın tutuculuğu daha yüksek hatta mess up'ın 2 flexwax'ın 4.

Alıntıları Göster
    Burda daha dün benden tavsiye isteyen adamlar gelmiş bana laf atıyor, önce siz hangi saçlarda ne kullanılacak onu öğrenin sonra bana laf atın
  • quote:

Burda daha dün benden tavsiye isteyen adamlar gelmiş bana laf atıyor, önce siz hangi saçlarda ne kullanılacak onu öğrenin sonra bana laf atın

Alıntıları Göster
    o iş sadece matty conrad'ı takip etmekle olmuyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

Daha dün bana tavsiye isteyip yakınıyordum şimdi yediğin kaba tükürme Senin forumdan kişilerle alışveriş için anlaşıp adam havaleyi beklerken sonradan onları engellediğini biliyorum.Sen fazla konuşma bence Ben sadece Conrad'ı takip etmiyorum bütün stilistleri takip ediyorum en azından senin gibi millete tavsiye sormuyorum merak ettiklerimi onlardan öğreniyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

Daha dün bana tavsiye isteyip yakınıyordum şimdi yediğin kaba tükürme Senin forumdan kişilerle alışveriş için anlaşıp adam havaleyi beklerken sonradan onları engellediğini biliyorum.Sen fazla konuşma bence Ben sadece Conrad'ı takip etmiyorum bütün stilistleri takip ediyorum en azından senin gibi millete tavsiye sormuyorum merak ettiklerimi onlardan öğreniyorum

Alıntıları Göster
    beyler deepfear stilistler ve schwarzkopfun danışmanlarını sorarak ve onların cevaplarını buraya aktarıyor kulaktan dolma falan hoş degil

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Ahahah havele beklerken engelliyorum he hadi goster kime yapmissam ? Senden tavsiye istemedim urunu kullaniyomusun diye sordum birkac kere
  • xTheScanneR kullanıcısına yanıt
    En son sen yada baska birisinden by bilain alicaktim kendisi bana mesaj atiyor elindeki kalmis urunleri sana satmaya calisiyor diye kendisine a.c fiber sordugumda ayni seyi kendiside yapti almadim bende bahsettigi bu ise
  • valla ben kimseye elimde kalmış ürünleri satmıyorum bende var alan olursa satıyorum kimseye zorla birşey satmadım
  • xTheScanneR kullanıcısına yanıt
    Hocam sana sormustum yada baska bi arkadasti bu vilain var demisti pm atti oda oyle dedi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.