Şimdi Ara

Osmanlı'da Yaşıyorum Beyler Komşumdan Şikayetçiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. Bayezin dönemindeyim beyler, Fatih'te oturuyorum burada hayat normal beyler arada savaş oluyor katılıyoruz felan, ama yan komşum tam bir gerici adama çok gıcık kapıyorum, sürekli devletimizi kuran hünkarlarımıza küfrediyor yok Osman Gazi hainmiş Selçuklu yıkılırken kendi devletini kurma derdindeymiş felan ifrit oluyorum adama geçen gittik misafirliğe ayran içip hoş sohbet edelim diye bu yine konuşmaya başladı yok Osman Gazi devletine bağlı değilmişte orda devleti dururken neden Sögüt'te devletini kurmuşta hainmişte felanda filanda, milli içeceğimiz kımızmışta zırvaladı yine atını çizdim geçen bunun arkasına Selçuklu'nun çift başlı kartalını yapıştırmış, mahalleyi ayağa kaldırdı tekrar kuracağız Selçuklu'yu diyor taşınmayı düşünüyorum beyler bıktım bu adamdan geceleri bagıra bagıra Selçuklu zamanında söylenen türküleri söylüyor ne yapmalıyım beyler bu adama karşı taktik verin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 2 Ocak 2017; 10:38:39 >

• Guzeldi konu disina boyle yaratici konular lazim
  • Düşündürücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Guzeldi konu disina boyle yaratici konular lazim

Destur bre kafir.Yaratmak Allah'a mahsustur.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Haşa heisenberg paşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Haşa heisenberg paşa

Yalnız konuyu bende şimdi okudum.Gerçekten yaratıcıymış :d
  • yalnız bağımsızlığını ilan eden beyliklerden osmanlı diğerlerine göre daha zayıf bir beyliktir bu yüzden en son tamamlayanlardan biridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Didim'de yaşayan var mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam uc beylik olarak bizansla tampon bolgeye bilerek yerlestirilmis bunu avantaja cevirip hizla buyumus bir devlettir :)

• guzel olmus

• Selcuklular da gaznelileri bitirdi asil hain selcuklu o zaman :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu l-Feth

Selcuklular da gaznelileri bitirdi asil hain selcuklu o zaman :d

aynen muallimim komşum işte bu kadar dar görüşlü tez vakitte ayak divanına çıkıp hünkarıma bu konudan bahsedeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.