Şimdi Ara

OSMANLI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu kulüpte yazılanlar gerçek tarihmi yoksa efsanelermi bana yarısı efsane gibi geldi yada duymak istediklerimizmiş gibi,bence gereksiz ve kendimizi kandırma konusu gibiside var tabiiki,

• ya neden tarihimizle ilgili olumsuz yorum yapanların nicki çoğunlukla 'deniz'?!
  • quote:

çarpıtılmış tarihler kulübümüz birtakım güvenlik sistemleri tarafından KOLLANMAKTADIR, objektif bir tartışma alanı olmamakla beraber geçmişe fönüş özlemiyle yanılıp tutuşulmaktadır
  • girip okumadım şimdiye kadar ama araştırmadan birşey diyemezsin

Fatih Sultan Mehmet; Bizim yaptığımız işlere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz!

Ayrıca şu forumda devrimci geçinip devrimin sadece hatırla sevgiliden ibaret olduğunu sanan okadar kiş var ki...

Devrimci demek gelmişini geçmişini inkar etmek değil özellikle Osmanlı Kulubu için yazılanladan bahsediyorum...

Ama faşizme hayır.
  • Resmi bir kulüp olmadığına göre fazla kasmaya gerek yok. Kimseyi zorla üye yapmıyorlar, zorla da konuya sokmuyorlar. İsteyen inanır, itibar eder, saygı gösterir. İstemeyen de yanından bile geçmez.
    Önce tolerans ve saygı.
  • bir şey hakkında fikir beyan etmek için onu bilmek gerekir,ben girdim okudum ve begenmedim masaldan ibaret giib geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D e n i z -- 2 Haziran 2008; 21:51:38 >
  • Osmanli Kulubu ovundugumuz tarihimizle ilgili bizlere dogru ve aciklayici bilgiler veriyor.Emegi gecen herkimseye burdan tesekkuru bir borc bilirim
  • ben tarafsız tarih yazımına her zaman destek veririm, ama sadece 3 kişinin ekseninde dönen ve onların üstüne parsellenen konuları, farklı fikirlerin susturulduğu konuları desteklemem. eğer ki bu konular da birtakım kesimlerce kollanıyorsa.
    Atatürk her zaman tarihin önemine değinmiştir zaten

hatırla sevgili hakkında söylediklerinde doğruluk payı yüksek
  • Gerkesize girme kardeşim sana zorla tüfek dayamıyoruz isteyen girip üye olur istemeyen de olmaz zorla adamı deli edionuz ha son günlerde böyle topicler çok olmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Gerkesize girme kardeşim sana zorla tüfek dayamıyoruz isteyen girip üye olur istemeyen de olmaz zorla adamı deli edionuz ha son günlerde böyle topicler çok olmaya başladı

istedigim yere girip okurum,ama okumak size ters anlıyorum sadece osmanlı tarihinin gerçeklerini degil sadece masalsı kısımlarını okumayı seversiniz,türk halıkının %99 kuranı bile okumamıştırki siz neyi okuyacaksınız,

okumadan fikir sahibi olmadan eleştirmeye o kadar alışmışsınızki,vede okumadan konuları sadece başlıga bakarak yada yandaşınız varsa saçma sapan yorumlar yazmaya o kadar alışmışsınızki,sizi anlıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.