Şimdi Ara

OSMANLI LİGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe, Balkan Ligi'ni kurmak için harekete geçti. 15 Balkan kulübü, 15 Kasım'da bir araya geliyor.

Ön çalışma için 5 Balkan ülkesinden 15 kulübün temsilcilerinin 15 Kasım'da Sofya'da bir araya geleceği belirtildi.

Sırp B92 Radyosu'nun haberine göre CSKA Sofya'nın ev sahipliği yapacağı toplantıya Bulgar Levski, Lokomotiv, Sırp Kızılyıldız, Partizan, Voyvodina, Yunan Olympiakos, Panathinaikos, PAOK, Rumen Steaua, Dinamo Bükreş, Cluj takımları ile Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş katılacak.

HEDEF PRESTiJ VE GELiR
    Balkan Kulüpler Birliği'nin temelleri mart ayında oynanan Olympiakos- Kızılyıldız maçından sonra atılmıştı. İki kulübün yöneticilerinin o gün verdiği bir kararla, Balkanlar'ın en güçlü takımlarının bir araya gelmesiyle oluşacak bir lig tasarlandı. Hedef prestij ve gelir elde etmek. Balkan Kupası'nın yeni versiyonu olan bu lig ilk birkaç yıl boyunca kupa statüsüyle oynanacak, beklenen verim alınırsa statü lige dönecek. Adı geçen kulüpler bir Balkan Ligi oluşturacak. Yunan basını bu lig için "Osmanlı Ligi" yorumunda bulundu.

Katılması düşünülen takımlar
    Bulgaristan CSKA Sofya, Levski, Lokomotiv
    Sırbistan Kızılyıldız, Partizan, Voyvodina
    Yunanistan Olympiakos, PAOK, Panathinaikos
    Romanya Steaua, Cluj, Dinamo Bükreş

• Bize yeterki maç olsun
  • Süper olur. büyük ihtimalle sezon öncesi ve sezon arasında eleme usulü başlar. resmi maç olmadığı için yedek oyuncular daha çok forma şansı bulabilir. sezon öncesi de takımın lige formda başlamasını sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Süper olur. büyük ihtimalle sezon öncesi ve sezon arasında eleme usulü başlar. resmi maç olmadığı için yedek oyuncular daha çok forma şansı bulabilir. sezon öncesi de takımın lige formda başlamasını sağlar.
    harika bi hazırlık maçı deneyimi olur hem, destekliyorum.

final istanbulda olmalı çünkü osmanlı hepsini yerden yere vurdu ve başkenti istanbuldu

aslında hersene bir şehirde olsa final daha iyi olur bi daha düşündümde bencillik ettim gibi geldi balkanlardakiler kusruma bakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

harika bi hazırlık maçı deneyimi olur hem, destekliyorum.

final istanbulda olmalı çünkü osmanlı hepsini yerden yere vurdu ve başkenti istanbuldu

aslında hersene bir şehirde olsa final daha iyi olur bi daha düşündümde bencillik ettim gibi geldi balkanlardakiler kusruma bakmasın.

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım..

Güzel olur diye düşünüyorum. Hem takımlar güzel gelirler elde eder, hem de UEFA veya ŞL' ne katılamadığımız sezonlarda teselli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Hadi bakalım..

Güzel olur diye düşünüyorum. Hem takımlar güzel gelirler elde eder, hem de UEFA veya ŞL' ne katılamadığımız sezonlarda teselli olur

Alıntıları Göster
    Hazırlık maçı gibi olcaksa güzel olurda bence hazırlık maçı şeklinde olmaz çünkü bu takımlar avrupada ön eleme oynayan takımlar takvim uymaz bu iş yatar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Hazırlık maçı gibi olcaksa güzel olurda bence hazırlık maçı şeklinde olmaz çünkü bu takımlar avrupada ön eleme oynayan takımlar takvim uymaz bu iş yatar bence.

Alıntıları Göster
    bence pek gerekli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wow

bence pek gerekli değil

Alıntıları Göster
    hafta arası maçlar var avrupa maçları var sakatlık cart curt olcak vs vs gereksiz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

hafta arası maçlar var avrupa maçları var sakatlık cart curt olcak vs vs gereksiz ya

Alıntıları Göster
    ÖLE CİDDİ OLMAZ BEYLER 6 ŞARLIKTAN 3 KORNER 1 PENALTI
    BU NE BİÇİM LİG ÇOK SAÇMA BENCE ARA ONLARA DİNLENSİN ADAMLAR DİYE VERİLİYOR BUNLAR GİDİP EN AZ 14 MAÇ YAPICAKLAR TAKIM BAŞI ONDAN SONRA TEKRAR LİGE DÖNÜCEKLER ALT YAPILAR GİDERSE YARARLI OLUR ASLAR GİDERSE OLMAZ BENCE

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

Alıntıları Göster
    Olursa bence harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Olursa bence harika olur.

Alıntıları Göster
    Yunanlar hayatta gelmez osmanlı ligini duyunca o yüzden yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Yunanlar hayatta gelmez osmanlı ligini duyunca o yüzden yatar.

Alıntıları Göster
    İsmi Osmanlı Ligi olsun...İsim bile ürkütücü gerisini düşünemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mete_han1453

Alıntıları Göster
    Harika olur fakat, bu fikstürle zor gibi. En azından bizim kulüpler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mete_han1453

Alıntıları Göster
    lig takvimi, milli maçlar, avrupa kupası maçları, tr kupası.. hepsinin dönemleri aşağı yukarı belli..
    bu maçlar hangi ara oynanacak..
    temmuzdamı? ağustosdamı? hazirandamı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: soho

lig takvimi, milli maçlar, avrupa kupası maçları, tr kupası.. hepsinin dönemleri aşağı yukarı belli..

Alıntıları Göster
    Fikir yaratıcı ve izlenesi olur,
    Ama maç takvimi düşünüldüğünde gereksiz bir organizasyon.
    Gerçekleşmesi de imkansıza yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

Alıntıları Göster
    Şampiyonlar Ligi'nde 7-8 takım kendi çalıp kendisi oynuyor her sezon. Böyle birşey gerçekleşirse çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Fikir yaratıcı ve izlenesi olur,
    Ama maç takvimi düşünüldüğünde gereksiz bir organizasyon.
    Gerçekleşmesi de imkansıza yakın.

Alıntıları Göster
    Güzel fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Güzel fikir.

Alıntıları Göster
    yanlız şunu söylemek lazım off-seasonda yapılmiycaksa gereksiz olur kimsede katılmaz, hazırlık turnuvası olarak iyi sadece.
  • quote:

yanlız şunu söylemek lazım off-seasonda yapılmiycaksa gereksiz olur kimsede katılmaz, hazırlık turnuvası olarak iyi sadece.

Alıntıları Göster
    Hazırlık turnuvası olarak iyi olur, Yoksa olmaz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Avrupa Kupamız yok demezler artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.