Fenerbahçe, Balkan Ligi'ni kurmak için harekete geçti. 15 Balkan kulübü, 15 Kasım'da bir araya geliyor.
Ön çalışma için 5 Balkan ülkesinden 15 kulübün temsilcilerinin 15 Kasım'da Sofya'da bir araya geleceği belirtildi.
Sırp B92 Radyosu'nun haberine göre CSKA Sofya'nın ev sahipliği yapacağı toplantıya Bulgar Levski, Lokomotiv, Sırp Kızılyıldız, Partizan, Voyvodina, Yunan Olympiakos, Panathinaikos, PAOK, Rumen Steaua, Dinamo Bükreş, Cluj takımları ile Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş katılacak.
HEDEF PRESTiJ VE GELiR Balkan Kulüpler Birliği'nin temelleri mart ayında oynanan Olympiakos- Kızılyıldız maçından sonra atılmıştı. İki kulübün yöneticilerinin o gün verdiği bir kararla, Balkanlar'ın en güçlü takımlarının bir araya gelmesiyle oluşacak bir lig tasarlandı. Hedef prestij ve gelir elde etmek. Balkan Kupası'nın yeni versiyonu olan bu lig ilk birkaç yıl boyunca kupa statüsüyle oynanacak, beklenen verim alınırsa statü lige dönecek. Adı geçen kulüpler bir Balkan Ligi oluşturacak. Yunan basını bu lig için "Osmanlı Ligi" yorumunda bulundu.
Süper olur. büyük ihtimalle sezon öncesi ve sezon arasında eleme usulü başlar. resmi maç olmadığı için yedek oyuncular daha çok forma şansı bulabilir. sezon öncesi de takımın lige formda başlamasını sağlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Süper olur. büyük ihtimalle sezon öncesi ve sezon arasında eleme usulü başlar. resmi maç olmadığı için yedek oyuncular daha çok forma şansı bulabilir. sezon öncesi de takımın lige formda başlamasını sağlar.
harika bi hazırlık maçı deneyimi olur hem, destekliyorum.
final istanbulda olmalı çünkü osmanlı hepsini yerden yere vurdu ve başkenti istanbuldu
aslında hersene bir şehirde olsa final daha iyi olur bi daha düşündümde bencillik ettim gibi geldi balkanlardakiler kusruma bakmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
harika bi hazırlık maçı deneyimi olur hem, destekliyorum.
final istanbulda olmalı çünkü osmanlı hepsini yerden yere vurdu ve başkenti istanbuldu
aslında hersene bir şehirde olsa final daha iyi olur bi daha düşündümde bencillik ettim gibi geldi balkanlardakiler kusruma bakmasın.
Alıntıları Göster
Hadi bakalım..
Güzel olur diye düşünüyorum. Hem takımlar güzel gelirler elde eder, hem de UEFA veya ŞL' ne katılamadığımız sezonlarda teselli olur
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Hadi bakalım..
Güzel olur diye düşünüyorum. Hem takımlar güzel gelirler elde eder, hem de UEFA veya ŞL' ne katılamadığımız sezonlarda teselli olur
Alıntıları Göster
Hazırlık maçı gibi olcaksa güzel olurda bence hazırlık maçı şeklinde olmaz çünkü bu takımlar avrupada ön eleme oynayan takımlar takvim uymaz bu iş yatar bence.
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
Hazırlık maçı gibi olcaksa güzel olurda bence hazırlık maçı şeklinde olmaz çünkü bu takımlar avrupada ön eleme oynayan takımlar takvim uymaz bu iş yatar bence.
Alıntıları Göster
bence pek gerekli değil
quote:
Orijinalden alıntı: the wow
bence pek gerekli değil
Alıntıları Göster
hafta arası maçlar var avrupa maçları var sakatlık cart curt olcak vs vs gereksiz ya
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
hafta arası maçlar var avrupa maçları var sakatlık cart curt olcak vs vs gereksiz ya
Alıntıları Göster
ÖLE CİDDİ OLMAZ BEYLER 6 ŞARLIKTAN 3 KORNER 1 PENALTI BU NE BİÇİM LİG ÇOK SAÇMA BENCE ARA ONLARA DİNLENSİN ADAMLAR DİYE VERİLİYOR BUNLAR GİDİP EN AZ 14 MAÇ YAPICAKLAR TAKIM BAŞI ONDAN SONRA TEKRAR LİGE DÖNÜCEKLER ALT YAPILAR GİDERSE YARARLI OLUR ASLAR GİDERSE OLMAZ BENCE
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
Alıntıları Göster
Olursa bence harika olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Olursa bence harika olur.
Alıntıları Göster
Yunanlar hayatta gelmez osmanlı ligini duyunca o yüzden yatar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Yunanlar hayatta gelmez osmanlı ligini duyunca o yüzden yatar.
Alıntıları Göster
İsmi Osmanlı Ligi olsun...İsim bile ürkütücü gerisini düşünemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mete_han1453
Alıntıları Göster
Harika olur fakat, bu fikstürle zor gibi. En azından bizim kulüpler için.
quote:
Orijinalden alıntı: mete_han1453
Alıntıları Göster
lig takvimi, milli maçlar, avrupa kupası maçları, tr kupası.. hepsinin dönemleri aşağı yukarı belli.. bu maçlar hangi ara oynanacak.. temmuzdamı? ağustosdamı? hazirandamı ?
quote:
Orijinalden alıntı: soho
lig takvimi, milli maçlar, avrupa kupası maçları, tr kupası.. hepsinin dönemleri aşağı yukarı belli.. bu maçlar hangi ara oynanacak.. temmuzdamı? ağustosdamı? hazirandamı ?
Alıntıları Göster
Fikir yaratıcı ve izlenesi olur, Ama maç takvimi düşünüldüğünde gereksiz bir organizasyon. Gerçekleşmesi de imkansıza yakın.
quote:
Orijinalden alıntı: soho
Alıntıları Göster
Şampiyonlar Ligi'nde 7-8 takım kendi çalıp kendisi oynuyor her sezon. Böyle birşey gerçekleşirse çok güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Fikir yaratıcı ve izlenesi olur, Ama maç takvimi düşünüldüğünde gereksiz bir organizasyon. Gerçekleşmesi de imkansıza yakın.
Alıntıları Göster
Güzel fikir.
quote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
Güzel fikir.
Alıntıları Göster
yanlız şunu söylemek lazım off-seasonda yapılmiycaksa gereksiz olur kimsede katılmaz, hazırlık turnuvası olarak iyi sadece.
quote:
yanlız şunu söylemek lazım off-seasonda yapılmiycaksa gereksiz olur kimsede katılmaz, hazırlık turnuvası olarak iyi sadece.
Alıntıları Göster
Hazırlık turnuvası olarak iyi olur, Yoksa olmaz
quote: