Bildirim
Osmanlı Tarihini genel olarak ele alan
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Takip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halil İnancık'ın iki ciltlik Devlet-i Aliyye'si var benim bildiğim. Onun dışında bilen varsa yazabilir. -
Takip. -
Ahmet Şimşirgil-Kayı Serisi Osmanlı'nın kuruluşundan itibaren genel olarak anlatıyor.
İsmail Hakkı Uzunçarşılı-Osmanlı Tarihi Serisi Osmanlı tarihini kapsamlı ve detaylı bir şekilde anlatıyor.
Boyut Yayın Grubunun hazırladığı adım adım osmanlı tarihi setinide tavsiye ederim.Bol bol resimlidir.
Erhan Afyoncu-Sorularla Osmanlı İmparatorluğu soru cevap şeklinde hazırlanmıştır.Bu kitap da genel bir şekilde osmanlı tarihini anlatmaktadır. -
Ahmet Şimşirgil çok tarafcı anlatıyor diye duydum ama bana biraz objektif lazım yani.Tabi okumadım sizokuduysanız bilgilerinizden faydalanmak isterim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X